- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесам на момче?
ма чакай малко .. кво общо има твоята приятелка с твоя живот? Защо взимаш пример от нея?Първоначално написано от ICETTT
Гледай си детството и не се занимавай с несвойстени неща.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не познавам никой 19 годишен човек, който да е сложил снимка на гаджето си като профилна във фейсбук .. та, не знам, явно въпросният наистина държи много на приятелката си, за да го направи. А ти не им се меси, ако той има интерес, ще ти покаже.. ако покаже нещо към теб, отвърни му, НО в никакъв случай не се опитвай да ги разделиш, така само ти ще пострадаш![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Този казал на онзи, че ти си готЕнаТА. И к'во? Ша съ жените ли? Има си приятелка, къде се вреш? Думите са нищо, нищо не означават.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Начиии, изключително съм комплексирана от фактът, че той е по-голям от теб !
Ами благодаря на всички, които казаха своето мнение НАИСТИНА БЛАГОДАРЯ ВИ!!!!
Да наистина ме спира малко това, че той е по-голям и не НЯМАМ НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ ДА ГИ РАЗДЕЛЯМ-АЗ СЪМ НА МНЕНИЕ, ЧЕ ЩОМ ТОЙ Е ЩАСТЛИВ АЗ НЯМА ДА МУ ПРЕЧА ПЪК ДАЛИ ЩЕ Е С МЕН ИЛИ С ДРУГА САМО ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ
И всички сте прави-имам още много време и със сигорност ще срещна още много хора.
И както каза SisiStrange сигурно след време ще се смея на глас на това![]()
![]()
![]()
Миналото...... пълно с грешки, бъдещето...... пълна мистерия, сега..... живея за мига!!! ...
Мисля, че изобщо не го интересуваш. Та момчето си има приятелка ЗА БОГА :@ Имате и голяма разлика !!!! Не разбрахте ли вече, че НЕ ТРЯБВА да се занимавате с обвързани момчета ! Връзката му не била сериозна - ДА БЕ ! - Та момчето дори е сложило на профила си нейна снимка !!!!!!! Тва, че не се натискат постоянно нищо не значи.ХАРЕСАЙ СИ ДРУГ !
Прати му голи снимки!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
ХАХАА ти май пак не зацепи.Първоначално написано от ICETTT
Кой нормален ще се занимава с пикли като теб, наясно ли си с живота, момиче!?
Излез от филма. Мислиш, че си много специална за него ли!? Заблудена овца.![]()
![]()
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Ами то ти си май този, който не зацепва как да се държи с останалите. Това момче ще мине и ще замине.Първоначално написано от extreme16
А заблудения си оставаш само ти, който не знае как да се държи с останалите...![]()
![]()
Миналото...... пълно с грешки, бъдещето...... пълна мистерия, сега..... живея за мига!!! ...
А дали съм специална или не не го решаваш ти....![]()
Толкова много писане за.............................................. .................................................. .... нищо.Първоначално написано от ICETTT
![]()
Да, аз не решавам дали си специална или не, но така като гледам, не твоята снимка е на профила му във фейсбук. Смятай!!
-----------
Не ти влиза в работата как се държа с останалите.
;]]
![]()
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley