- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Ужас.. днес е дори още по-зле. Събудих се в 6 сутринта. Въртях се като пумпал в леглото докато стане 8 и нещо, поне да изгрее слънцето, че да не стоя на лампаТова почва да ме притеснява, нещо не е наред. Май безсънието пак се опитва да ме хване. Иначе днес е Петък, ще видим дали ще се ходи някъде (то не че има Бог знае къде да се отиде в този така "прекрасен и изпълнен с места за забавления"), определено не ми се стои в нас.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
+1Първоначално написано от kuklichka_bg
........
I'm inlove with a criminal...
Дилема - да ходя ли или да не ходя?
Ако те мързи - не.Първоначално написано от PinkPan7her
Ако не те мързи - пак не![]()
По темата: Свърших си плановете за днес. Преди малко си проверих и пощата, писали са ми от 3те места където отправих запитване, което е страхотно.
След около час ще излизам да си я видя. Якото е че целия уикенд си е наш![]()
Отвратително ...
Пак го сънувах бившият ми ... ебати шанса две поредни нощи ... поне тоя път не беше целуване и прегръщане, но пак си беше гадно. А като се събудих стомаха ми се беше свил и ми се гадеше ... и все още съм така ...
Треа да намеря с кой да изпия едно кафе, да се разсея, че просто ще изтрещя ако втори ден си остана в нас ...
пс ис мойта тъпа тиква му се обадих, а след като дълго даваше свободно ми затвори ... може да е в лекция ама може и да го прави от инат ...
Леко гадно..и напрегнато..и притеснено..и ми пука на всичкото отгоре.ОФ.
Поне е петък ^-^
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Излиза ми се неска в кварталното кръчме просто ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ами,днес станаха много неща.. Адреналина ми е в повече и ми е супер готиното .
ла-ла-ла
Ужасноооо... писна ми само да гледам и нищо да не правяама май няма друг вариант като не иска да ме вижда
![]()
\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
\_o___\\_______//___o_/
Най-сетне ми се обади ( е аз го бях търсила преди това, но е шофирал и затова не ми е дигнал ) От толкова време копнеех да чуя гласа му, че чак всичко в мен изтръпна щом ми се обади и му дигнах
И следващата седмица може да се видим на по кафе
![]()
![]()
Чак нямам търпение
![]()
Лошото е, че шибаните му приятели са му изпяли за разговорите си с мене ... И накрая ми каза " **** ти е дал надежди, ( аз го поправих насоки ) но за следващата ти връзка "
Шибано ... даже много, но все пак ще изляза с него, не съм изгубила надежда!!! Няма да се предам!!! Ако го направя, то просто това няма да съм аз.
ами странностудено,топло искам да изляза,после не искам .. яде ми се.не ми се яде .. некфо никво
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
отвратително ,искам да се гръмна!!!
maDamn
Просто ИЗПЕРКАХУжас,хич не съм добре
не мога да стоя на едно место
![]()
>>DjBelev<<
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Уникално щастлива съм.По математика все пак зацепих нещо, в лабораторията беше много забавно, научих един тон неща, имам си Лодиш, а после с него беше просто великолепно! Толкова много си го исках...
![]()
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Как повече да ти покажа ,че те харесвам ,амалоумник! е ай направи нещо де......
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Спряла. Особено в емоционален план! След като дори и нагона ми умря... определено нещо ще избива отнякъде.
Ужасен ден,за малко да вляза в болница пфф![]()
Но за сметка на това вечерта беше супер.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ИСКАМ Я, БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА АААААААААА
Temet Nosce
벨야카
и просто не мога да му се нарадвам!![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Сънлива. Искам да лежа и да се гушкам с него.
Допълвам: Вече не съм толкова миличко настроена.![]()
Неразбран, леко обиден и тотално объркан...И естествено - проблемът е обичайния... Който се сети печели Фафличка
![]()
Live now, this is your time!
Изведнъж настроението ми умря...
>>DjBelev<<
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.... Всички винаги трябва да се прецака...
I'm inlove with a criminal...