- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съвет моля / момчета и момичета /
Абсолютно!!Първоначално написано от beretta92sd
Ами и аз съм на 18 почти и съм била с 8 като двама съм им правила само свирки . И глупости как ще са много двама съвсем нормално ее
Просто момчето държи на момичето и му се струва нередно, какво всички го нападате...Първоначално написано от ubuntureload
![]()
If everyone loved and nobody lied...
Много зле...
Първо - 3 не е като да са били 30.Според мен проблемът ти е,че има база за сравнение - тъпо и комплексарско,ако е така.Не ти е виновна,че си бил с 1.
И между другото,много малоумно разсъждение е това,че щом едно момиче е спало с няколко момчета,значи е пълен боклук...Тя може да е спала и с 200,но пак да е добър партньор в една по-сериозна връзка.
Ма те дори и трима не са.
Ако тоя си навие на масрафа, че момичето не е боклук, може да има шанса да й е третия.
Но докато се гърчи в скрупули и комплекси, може само да си мечтае да мине от там, откъдето и другите двама....
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Братле,в днешно време,тая възраст се смята за "възрастта на наживяване",което си е направо смешно,и аз не смятам,че трябва да правиш сексуални партньори колкото футболен отбор,ама ето...тва е модата,както за жените,така и за мъжете...ето...и моята бивша искаше да чука и други,за да види как е...са пак мисли,че ще я искам и ще я уважавам...ми няма как да стане,аз дето съм мъж си държа оная работа в гащите,тя иска да пълни дупката с други...тва им е мисленето...не можеш да го промениш,по-добре свиквай,боклуци са...боклуци сме...тва е положението,всички тук ще ти се нахвърлят...какво като е спала с 2-3-4-5-6-7...правят се на трудни жените,усилия искат,искат да ги гониш,ама иначе се изчукали с 31893813 човека,което е "напълно нормално"!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Ама като заобсъждате едни бройки. Смятам, че е невъзпитано да питаш приятелката си "ти с колко си спала". А и какво значение има? Нали сега спи с теб. Постарай се да спи само с теб.
[i]Тва че тя го е правила с 2 и ти ще си 3 не трябва да те притеснява като искате и двамата правете го![]()