.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
    Мен ми се струва че проблема е в тебе не можеш да понесеш че си на 20 години а досега си спал само с 1 момиче а тя е на 18 и вече е спала с 3 ма което за тебе е голям проблем да не вземеш да се изложиш на първия път с нея.
    Абсолютно!!

Град
    BurgasS
    Ами и аз съм на 18 почти и съм била с 8 като двама съм им правила само свирки . И глупости как ще са много двама съвсем нормално ее

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Не мога да разбера - хвалиш ли се че ще е6еш, или се оплакваш че си ши6ал малко!
    Просто момчето държи на момичето и му се струва нередно, какво всички го нападате...
    If everyone loved and nobody lied...

Много зле...
    Първо - 3 не е като да са били 30.Според мен проблемът ти е,че има база за сравнение - тъпо и комплексарско,ако е така.Не ти е виновна,че си бил с 1.
    И между другото,много малоумно разсъждение е това,че щом едно момиче е спало с няколко момчета,значи е пълен боклук...Тя може да е спала и с 200,но пак да е добър партньор в една по-сериозна връзка.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Ма те дори и трима не са.
    Ако тоя си навие на масрафа, че момичето не е боклук, може да има шанса да й е третия.
    Но докато се гърчи в скрупули и комплекси, може само да си мечтае да мине от там, откъдето и другите двама....

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Братле,в днешно време,тая възраст се смята за "възрастта на наживяване",което си е направо смешно,и аз не смятам,че трябва да правиш сексуални партньори колкото футболен отбор,ама ето...тва е модата,както за жените,така и за мъжете...ето...и моята бивша искаше да чука и други,за да види как е...са пак мисли,че ще я искам и ще я уважавам...ми няма как да стане,аз дето съм мъж си държа оная работа в гащите,тя иска да пълни дупката с други...тва им е мисленето...не можеш да го промениш,по-добре свиквай,боклуци са...боклуци сме...тва е положението,всички тук ще ти се нахвърлят...какво като е спала с 2-3-4-5-6-7...правят се на трудни жените,усилия искат,искат да ги гониш,ама иначе се изчукали с 31893813 човека,което е "напълно нормално"!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ама като заобсъждате едни бройки. Смятам, че е невъзпитано да питаш приятелката си "ти с колко си спала". А и какво значение има? Нали сега спи с теб. Постарай се да спи само с теб.

Re: Съвет моля / момчета и момичета /

[i]Тва че тя го е правила с 2 и ти ще си 3 не трябва да те притеснява като искате и двамата правете го

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си