- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не иска да ми лапа
Днес говорихме с приятелката ми и тя каза,че не искала да ми лапа.И я питам защо тя ми казва така.Еб@си всичките момичета лапат а тя не та не....Ко да правя?
Хмм не виждам друга алтернатива освен да си го лапнеш сам
пък знаеш ли може да ти хареса![]()
щото е гнусноо пич?!?!? замислял ли си се че може да не й е приятно...не я насилвай![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Nice troll bro.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
ох.. ей такива като тебе много ги мразя.. като не иска, не я карай бе човек... приятелка ти е.. разбери я.. може нито да я е гнус от теб нито нищо,а просто да не иска.. и ся не ми казвай ''не може да не иска без причина'' повярвай може !.. и не всички момичета лапат.. нещо си се излъгал тука.. ако толкова искаш земи си махни няколко ребра и си го лапай сам.. пфу егоистични тъпанари на всякъде бе
![]()
Викаш щом ти е приятелка начи тря задължително да ти лапа а?![]()
Ağlama yağmıur gozlum ben bu derdı
Аэ макар и да съм момче се поставям на мястото на момиче в един момент и си представям какво е - Да наистина и е гнусно , гнусно си е все пак права си е , като неиска кажи и добре и това е поне аэ небих настоявал аэ бих раэбрал приятелката си и тн , каэваш и добре миличка иэвинявай повече никога няма да повдигам такава тема отново и това е недей да настояваш така ще се стигне до скарваница а ако мн се протече може да е причина и эа раэдяла.
Ако ти каже не неискам каэваш добре и това е а и постави и се на мястото че я е гнус и тн.
Първоначално написано от FuCKkK13
so sad ...
ти първо земи се научи да пишеш и после давай съветиПървоначално написано от beceraful
![]()
Нераэбирам какъв ти е проблема на теб. Аэ каэах каквото трябваше и как трябва да постъпи момче в подобна ситуация , а ти какво си седнала да каэваш , че съм допускал грешки. Да , допусках грешки (пунктуационни) , вярно е , но не е ли по-важно какво съм писал ?Първоначално написано от FuCKkK13
Неееее, няма таквози животно, момче.Първоначално написано от beceraful
лолол кое му е гнусното? да ви имам отношенията :> (всъщност да ги нямам)
А ти авторе, се научи на уважение. Ако мойто момче говори така за мен ще си помисля 'толкова си съм зле, че да се хвана с тоя'..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
obvious troll is obvious..
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Нераэбрах какво искаше точно да ми кажеш с това иэречение.Почти на 100 % съм сигорен , че това е опит эа обида към мен . Човек няма ли право да помогне на друг човек , веднага ли ако се пропусне нещо и тн , трябва да се стига до обида. Виж дори и сега да кажеш , че не е обида и тн не ме интересува , аэ писах с цел да кажа на момчето как би трябвало да постъпи . Не ме интересува какво ще кажете по мой адрес (Най-често обида макар и да съм прав) вие си энаете , аэ си гледам моят живот което е най-важно. Ако сега след коментара ми някой седне да пише обиди по мой адрес ще покаже колко е невъэпитан от своите родители нищо повече , лек денПървоначално написано от Moerder
![]()
ОМГ, това не беше обида, но лек денПървоначално написано от beceraful
Не, не може. Особено ако е малка пикла, която е чула от приятелка колко е гадно и вече - край - не иска. НЕ може да не знаеш защо искаш или не искаш нещо.и ся не ми казвай ''не може да не иска без причина'' повярвай може !.
Нямам против тези, които не го правят, но нека е с някаква смислена причина. Или поне С причина!
1-во замислял ли си се,че момичето може да не е "лапало" преди и просто да се тревожи от това,че може да сгафи нещо,или пък да я е гнус,не от самия теб,а въобще при мисълта за свирки ?!
И 2-ро .. излъгал си се,не всички момичета "лапат"Не че съм от тези които НЕ,напротив - имам си приятел и си го задоволявам,но 1-вия път когато го направих беше по мое желание,не защото той ме е карал
![]()
Предложи и да и лижеш,и ако се съгласи и го направиш,изкарай,че ти е длъжна.Или се примири,може да и е гадно да ти лапа водопроводчика.![]()
![]()