.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Фен Аватара на Cvetii95
    Град
    София

Хардуера......

Хардуера ми си отиде Моля вашите съболезнования

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Един цигански за тебе.
    Кое точно от хардуера?
    Да не бъркаш хардуер и софтуер?
    Девствена ли си?
    Щрудел ли си?
    Шмъркаш ли?
    Какво?
    Srsly???

Фен Аватара на Cvetii95
    Град
    София
    Ами компа ми си се включва появяват ми се биос настройките, стартира си там уиндолса и веднага след това се рестартирва. За това си мисля че най - вероятно хардуера си е отишъл

пффффф с т'ва постно обяснение няма да получиш никаква помощ... а може би си трол...
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Фен Аватара на Cvetii95
    Град
    София
    не , не съм просто не разбирам много от компютри

Цитирай Първоначално написано от Cvetii95
    не , не съм просто не разбирам много от компютри
    ще ти го кажа като на човек, който не разбира - преинсталация на уиндоус
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Голям фен Аватара на JuStIc3
    Отишло ти е ОС-то (операционната система) (най-вероятно) Срещу 20 лв ще ти го преинсталират и си ток и жица отново !

Фен Аватара на Cvetii95
    Град
    София
    Ох надявам се да е операционната ..... благодаря за отговорите

Голям фен Аватара на xJawz
    Град
    София
    От Прозореца е мадам. Преинстал въ чака.
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    iSiktir бих избрал...

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от JuStIc3
    Отишло ти е ОС-то (операционната система) (най-вероятно) Срещу 20 лв ще ти го преинсталират и си ток и жица отново !
    20лв за да вкараш диск и да чакаш 15минути тряя наистина да си мноо тъп/а за да не мойш да преинсталираш един winodows/изчакай малко и напрао ще си слоиш 8-ца, 7-цата вече е стара, пък ако си с ХР-просто без коментар// Аз се чудя как хората си взимат по 30-40 лева за преисталация и +тва не го праят както тряя-аз го прая много по добре инсталирам най лекият софтуер и най-важните програми+тва инсталирам ОС по желание на клиента+тва му обяснявам всичко кво съм напрайл и къде му са старите неща и така, а не да му дам компа и да се оправя сам+тва взимам по 10-15лева и дори тва са много, но все пак си играя и си губя от времето

Пробва ли safe mode with networking? а Last Good Configuration? Reset BIOS? Сканирай за вируси ако успееш да влезеш в safe mode-ако проблемът е хардуерен едва ли ще можеш да се справиш и тряя да го водиш на техник, но ако е софтуерен просто няя смисъл

Човек така като я гледам си пуска компютъра с чужда помощ, мислиш ли че знае какво е BIOS и как сама да си направи boot cd с което да си преинсталира компютъра ?! [/b]

Фен Аватара на Cvetii95
    Град
    София
    1. сама си пускам компа без чужда помощ 2. знам кво са биос настройки 3. на теория знам как да си направя буутващ диск и да си преинсталирам компа и сама но ме е страх да не прецакам нещо.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Човек така като я гледам си пуска компютъра с чужда помощ, мислиш ли че знае какво е BIOS и как сама да си направи boot cd с което да си преинсталира компютъра ?!
    нейн проблем-тва и на баба ми да го обясня ще го направи-няма нищо сложно в тия компютри не знам що всички мислят, че е кой знае кво-вече 5 години се занимавам с компютри и дори ги ремонтирам-единствено хардуерен проблем е по-сложен, но със софтуерните няям никви проблеми-всеки може да се научи и аз не знаех много неща преди, но четох и нета и се научих на почти всичко-също и в даскало много научих, но от Интернет много може да научиш стига да искаш, който не иска нека си дава парите за преинсталирания и човек като не разбира могата да му кажат изгоряло ти е захранването дай 100 лева и да сложи някво захранване от 30лева и другите 70лв за него-така си печелят хората на гърба на тези, който не разбират

Извинявай не исках да те обидя
    Е да ама не всеки разбира нещата нали ? И аз от 6-7 клас си го реинсталвам сам .. и нямам ядове .. Ама не на всеки му се отдава да се занимава

Голям фен Аватара на autista88
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    /изчакай малко и напрао ще си слоиш 8-ца, 7-цата вече е стара, пък ако си с ХР-просто без коментар//
    Да, ве, тя си е купила 7цата и сега ще си купи и 8цата.

Ай, сиктир с тия операционни от замунда!
    По-добре на кафево отколкото социално слаб!

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Извинявай не исках да те обидя
    Е да ама не всеки разбира нещата нали ? И аз от 6-7 клас си го реинсталвам сам .. и нямам ядове .. Ама не на всеки му се отдава да се занимава
    И аз си нямах никва представа от компове до 2004-тогава ми взеха първият комп-бях 5-ти клас и постепенно се научих сам всичко, после влязох в друго даскало със компютърна специалност и ся съм последна година, но има още мноо неща да уча, но повечето работи съм ги научил сам, щото съм имал желание да се науча, естествено и в даскало мноо неща научих

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си