.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77
    И тук ли вече трябва да слушам душевната диария на средностатистическия невежа

С какво толкова съгреших ,че слабоумните вечно са около мен.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Lelouch
    И тук ли вече трябва да слушам душевната диария на средностатистическия невежа

С какво толкова съгреших ,че слабоумните вечно са около мен.
    Тук си в голяма грешка
    Би трябвало да се питаш - ,, С какво толкова съгреших, че умните вечно са около мен ??? ''

Не виждам защо плюете България! Икономическото положение е най-пренебрежителния фактор, който трябва да се гледа! Я погледнете историята която имаме - найй-богатата в цял свят! Здравината - славянския народ е най-здравия и жилав, физически и психически, народ! Притежаваме мозък, хитрина и нещо много важно - не сме роботизирани!
    Im back...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    http://vbox7.com/play:15981d52e6

Ето, защо съм горда, че съм българка! Всеки, който плюе собствената си страна не е човек! Точно, заради такива комплексари си бием автогол и затова страната ни е на това дередже. Другите народи, така не уронват авторитета на собствената си страна, но на нас това ни е голямо хоби!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Banned Мега фен

Както се казва гордея се ,че съм българин - срам ме е ,че съм от България
    Хубава история , хубава природа, традиции
    И аз си мислих преди ,че българите са най- най издържливи психически , духовно , и тнт , но не е така
    Всъщност много българи се предават доста лесно , страх ги е и чувството за робство се е запазило

Цитирай Първоначално написано от loveca777

Както се казва гордея се ,че съм българин - срам ме е ,че съм от България
    Хубава история , хубава природа, традиции
    И аз си мислих преди ,че българите са най- най издържливи психически , духовно , и тнт , но не е така
    Всъщност много българи се предават доста лесно , страх ги е и чувството за робство се е запазило
    Говоря за истинските българи! А и днешните кифладжии и кифладжиики(не говоря само за България) могат ли да се нарекат хора?
    Im back...

Banned Мега фен
    То кифлите ги остави - там е ясна
    Но само като слушам хората и колегите на баща ми как отиват на страната на противника тайно и започват да му се молят , мазнят и прочие за милост да не ги уволнят , ОТ СТРАХ От страх правят предателство

Бе не ми се говори
    То тогава истинските българи са около 500 000 души от общо 7 500 000 насиление българско

Но само като слушам хората и колегите на баща ми как отиват на страната на противника тайно и започват да му се молят , мазнят и прочие за милост да не ги уволнят , ОТ СТРАХ От страх правят предателство

Бе не ми се говори
    То тогава истинските българи са около 500 000 души от общо 7 500 000 насиление българско
    Но на този на когото се молят е българин?
    Im back...

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    НИЕ НИЕ НИЕ!

най-големите смешници сме във всичко
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica

Бе не ми се говори
    Но на този на когото се молят е българин?
    В случая всички са българи ,но този , на когото отиват да му целуват гъза е бивш затворник , има власт и пари - крадени всички и е допринесъл до много грешки, фалити и тнт

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    на българина му дай само да пие и да яде и тва е
    за НИЩО не ни бива то затова сме клоаката на Европа
    предатели и гъзолизци са 2/3 от населението
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Banned Мега фен
    И българи няма! 99% всички сме смесена каша
    Та то и аз от единия род нося гръцка - пра , пра дядото не е бил българин , от другия български , румънски
    Абе при всички е така още от самото начало сме се смесили
    А това ,че сме славяни и много близки до руснаците не е много сигурно

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    омг

С необразовани хора наистина не трябва да се спори. Поне съм спокойна, че си такъв.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Banned Мега фен
    Вие комунистите съсипахте България. Или по-точно я ограбихте до макс
    И българската история преебахте

Цитирай Първоначално написано от cunt
    на българина му дай само да пие и да яде и тва е
    за НИЩО не ни бива то затова сме клоаката на Европа
    предатели и гъзолизци са 2/3 от населението
    Ти - най-вероятно! Но не и останалите! Ако си българин!
    Im back...

И българи няма! 99% всички сме смесена каша
    Та то и аз от единия род нося гръцка - пра , пра дядото не е бил българин , от другия български , румънски
    Абе при всички е така още от самото начало сме се смесили
    А това ,че сме славяни и много близки до руснаците не е много сигурно
    Еми попринцип ние сме каймакът! Толкова кръвосмешения са станали, и нормално - географското положение! Но така е и по-добре! Защото иначе се достига до израждане! А е на практика невъзможно!
    Im back...

Мега фен Аватара на ZipFail
    Нямате си представа колко сте смешни. Хора които никога не са излизали от България с едиствена допирна точка със останалия свят интернета, правят изводи за целия свят...

Препоръчвам ви да отидете в Африка или в Южна Америка и тогава да правите такива заключения

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Нямате си представа колко сте смешни. Хора които никога не са излизали от България с едиствена допирна точка със останалия свят интернета, правят изводи за целия свят...

Препоръчвам ви да отидете в Африка или в Южна Америка и тогава да правите такива заключения
    Това за кой се отасяше?
    Im back...

Мега фен
    има къде къде по-заспали от българите, на първо място като най-заспали (това) са индусите и въобще индо-вярващите/религиозните, след това са мюсюлманите, и така н. в този ред, сиреч, идолопоклонничеството успива хората но най-вече онези които го практикуват

Цитирай Първоначално написано от npp
    има къде къде по-заспали от българите, на първо място като най-заспали (това) са индусите и въобще индо-вярващите/религиозните, след това са мюсюлманите, и така н. в този ред, сиреч, идолопоклонничеството успива хората но най-вече онези които го практикуват
    Ти си по-кьораФ и от червей в пустошта...
    Im back...

Фен Аватара на MakaronUduSHvaCH
    Град
    мЕДЕН рУДНИк квЪртал "жИлязКовУ"
    Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    Цитирай Първоначално написано от npp
    Ти си по-кьораФ и от червей в пустошта...
    Не съм съгласен с теб има и по кьораФ като: бацил на мигла, и бълха в анус ... и да не изброявам още. Иначе, как ще сме заспали бУлгарите бе това, сме една от най-будните наций. Е зависи днешните "пастички" и "гейчета", от който гъмжи в нашата мила държавица, са си направо за масово изселване от страната наедно с братята роми, и т.н. А погледни пак тогава и виж заспали ли сме ... това, че масово са, не значи, че като цяло сме, и многото заспали, ще надделеят и на малкото, които не са. Т.е масовията, не е основният показател, за заспалотия ...
    Spam Team !
    "сУфийСко Чадо"
    "Нашо моНче "
    "Пред винкелО всички сме равни!"
    "Баба Диско Парти"!
    "Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
    "Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
    "На бай Тико внук му" -
    "Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"

Браво на Вас бе..

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail

ти в колко африкански държави си ходил бе? В Намибия или Южна Африка бил ли си?
    Виж се само колко грешки направи в едно изречение

Banned Мега фен
    Оф разбирате всичко буквално и не четете през редовете
    Ако говорим специално за заспалост - будистите постоянно са в транс телепатично състояние на сънят

Мега фен Аватара на RagioL

Re: коя е най- заспалата нация?

НИЕ! Освен това българите са най- предателската общност
    Това означава , че сме и най-страхливата
    И най - най- абе зле сме но И сме най- героичната нация
    Сори брат ама ти си идиот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си