- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- (Trolled) Доколко държите на външния вид?
И двете. Яка пичка с як стил > просто яка пичка > яка пичка с гаден стил (чалга).Първоначално написано от NaOH
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Аз под "гаден" характер не разбирам липса на чувство за хумор, явно сме с различни разбирания за това понятие.
под гаден характер аз разбирам => разправя на всички колко неземно гигантски ми е члена, нарича ме с думи които се чувствам по - малко мъж (пандишпанче, салфетчице, каленце мое), общата и култура граничи с тая на дете от могилино, в устата и има повече клюки отколкото в тая на гей, а ако направи тест за ИЯ да е по - малък от номера на обувките ми
n00bs
Аз пък не бих могла да пренебрегна черти от характера, които ме дразнят, заради външния вид.
Смисъл мога, ама ако е нещо дребно.
Но пък не може и да е грозен и с прекрасен х-р.
Чакам си принца на кон![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Колко време ще се правиш, че не ме виждаш?Първоначално написано от Ewok
![]()
Да, и аз много ненавиждам лъжите!!!!Първоначално написано от yakuza_
Къде ти е конят?
именно, той си е просто голямПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
n00bs
Да си виждала Бог без кон?Първоначално написано от Ewok
![]()
ах, този Данчо с неговите изблици на сюрреалистично превъзходство
Ако бяха само изблици, щях да бъда съгласен с теб![]()
полудей ли едно момиче по някое момче става най-тъпата.Целия и разум е замъглен , не могат да се траят даже.
Ти пък ще кажешПървоначално написано от NightGuardian
![]()
Ми зависи си от момичето.
+1 така...приятелката ми беше по същия начинПървоначално написано от NightGuardian
at least it was before i fucked everything up
Лице > тяло > всичко останало (което пък не е жизнено важно)Първоначално написано от NaOH
Като за замисля, мога да сглобя "перфектния", ама к'во значение има като ще е само моделче без душа. ^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
То и ние сме така.Първоначално написано от NightGuardian
Ние имаме що-годе някакви граници , а и все пак остава някакъв разум , да изберем , кое си струва и кое не.Първоначално написано от PainMonopoly
И най-важното достойнство.
и най-яката да е , като нещо ми се дърви и опитва да се налага и да ме прави на будала. Я оставям , няма да хабя нерви... Нито е първа , нито последна. Пък вие , да искате да сте марионетки ,ок.![]()
Айде на кючека![]()
всички чакаме на някой да почне да му пукаПървоначално написано от mrazqkindergarten