- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- (Trolled) Доколко държите на външния вид?
Ама какво ме интересува, че на никой не му пука?Лол, аз казвам просто какво мисля.Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
голи ходете по организъм
За втори път ме питат това, а мислех, че доста ясно бях написал, че най-вероятно ще се завърна някой път.Първоначално написано от TheShoah
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
ако ще и много несъчетано и демоде да се облича ми все едно. дали има брада, дали няма, дали е дебел или клечка,космат или кьосе , все тая. това, от което имам нужда е сигурност, спокойствие , внимание и да ме забавлява. никога не съм се заглеждала по мъж, колкото и да е добре изглеждащ. по жени се заглеждам , но по-скоро от възхищение.
а, и е желателно мъжа да св грижи сам за себе си и да е с подобно на моето положение - да учи и да работи в тази сфера , да споделяме подобни разбирания, тези неща ме правят спокойна.
соз, от телефон пиша.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
напомням си по-късно да пиша в тази тема
Важен е.Определено ако момичето е с як характер,не е нужно да е първа красавица(първи красавици,които са тъпи като патладжани,определено не се търсят) обаче е за предпочитане поне да е симпатична,да има някакъв чар.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Защо?Първоначално написано от mrazqkindergarten
![]()
Това, което ви питах, е възможно да издаде мнението ви за себе си, темата беше с трол намерения, гледайте това клипче и ще разберете какво имам предвид: http://www.youtube.com/watch?v=uOV3Yyv6VUc
ТРОЛОЛОЛОЛО
О, ти си толкова велик трол, уникален направо, никой не би се досетил, че може да има някакъв психологически въпрос скрит зад главния въпрос.
Този факт, че човек търси друг според това каква категория е (хубав, грозен, среден), е изключително субективен, защото повечето хора биха излезли със средно добре изглеждащ човек от противоположния пол с хубав характер пред някой красавец с чепат характер.
Почти винаги красавците са надути или тъпи или все нещо им куца. Уверявал съм се лично в този факт няколко пъти.
Така че тая логика колкото е вярна, толкова е и грешна.
А НЗ
зарко, фейспалм.гиф
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
ъп
трололололо