- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ТРАГЕДИЯ
Ти кат тренираш цял живот на едни лостове и ти ги изкъртят как ще се почувстваш? аААа и ще трябва да ходиш на майната си на края на града да се тренираш на друга площадка , която може да се окаже и супер начупена и гадна!
Прайи си лост и успоредка вкъщи . Пред зад блок също може ,се тая . Аз в село се набирам на железна тръба,дебела колкото крака ми (66-67 cm) ко да кажа![]()
Ама се набираш , а не правеш слънца, везни и прочие
Да,аз ако правя слънца,везни и прочие,най-вероятно сега нямаше си пишемСеш се
Тая тръба като се набирам плавно се люлее здраво,може се изкърти и шляп..Ще стане като мускулесто полуопечено кюфтенце :P
Аз на село тайно се набирам на тръбите за гроздето и лозата ,че не ми позволяват
Можело да падне![]()
А моето оправдание за всичко - дори като хода по покрива и има вариант да счупя керемида - СПОКО Уе ЛеК СЪм![]()
И на мен,тръбата е вързана са асмата там с гроздето огромни заварени тръби,и за тва ми позволяват да се набирам ,нищо че съм тежък :P
Не искам да заемам ничия страна и по прюнцип дори повече уважавам фитнеса,но кой се е наринил от лостове?Първоначално написано от HolyShit
![]()
Препрочетох я.Все пак не видях никoй да излага реални случаи за наранили се деца.Е сега все е паднала някоя тежест на крак и все някои се е пречукал от лоста но се тая,нали е кеф.Първоначално написано от HolyShit