Привет, от известно време съм при баба ми и дядо ми, които живеят в малък град. Днес ми стана адски зле и започнах да повръщам и баба ми иска утре да вика лекарката която ме преглежда от бебе когато съм при тях. Като съм в София личната никога не ме кара да се събличам, а тя винаги иска да си махам блузата и сутиена като ме преглежда. А и като дойде баба ми и дядо ми се строяват в стаята и не се сещат да се махнат. Миналата година бях с много висока температура и като дойде докато ми слушаше гърба ми премери температурата в д-то и то пред половината роднини. Знам, че не го прави да ме запя, просто е много дърта и така е свикнала, но прегледите са ужасни. Всеки път ми става лошо като идва. А и вече не съм бебе! Нормално ли е да ме съблича гола като ме преглежда? Опитвала съм да се правя на луда и да не си махам сутиена, но тогава пък започва да разправя, че няма нищо срамно и иска да покажа хууууубаво гърдите... Ужасно ми е кофти от нея и от баба ми и дядо ми и се чудя как да се оправя утре. Казах на баба ми, че не искам утре да са в стаята, а тя ми вика, че съм им дете и не трябва да ме е срам... Изобщо не ме разбира, ужас идеи утре какво да правя?
Последно редактирано от malka_fenka : 07-04-2020 на 18:53