- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Котката ми май се е натровила
Здравейте. Искам ви попитам, ако знаете какво е станало или какво мога да направя за котката си. Снощи майка ми я напръска с препарат против бълхи и явно тя е почнала да се ближе. И тази сутрин и сега е много зле. Повръща и трепери (все едно получава гърчове), седи на едно място без да помръдва и мялка...едно такова..жално.. Много сме притеснени и незнам какво да правим.. Ако някой има идея, моля да сподели.
Как може да имате такива съмнения и вместо да заведете НЕЗАБАВНО животинката на ветеринар, да пускаш тема във форум...нямам думи.
Направете и промивка с мляко. Просто и сипвате в устата доста мляко![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Благодаря много. Непременно ще го направимПървоначално написано от ccdesigns
![]()
Верно трябва да е доста тъп човек, вместо да потърси лекарска помощ, да пише теми във форум...
е стига де.ако котката ти беше човек пак ли щеше да си губиш времето с глупави въпроси по форумите вместо да отидеш да потърсиш лекарска помощ?
Хвърлям боба и ти казвам... Я за ветеринар ти е котката. При положение,че сам каза ,че повръща и трепери ,кво чакаш ,ами не е я водиш на ветеринар?! Или чакаш да се смарангяса?!![]()
maDamn
А каква храна й давате и от къде?
И при нас го имаше този проблем, но беше от храната.
пп: Я, да ги разкарате тези препарати, пудри, каишки и всякакви други глупости, които се водят против бълхите.
Отиваш при ветеринаря той да сложи едни капчици против бълхите. Зависи от колко капки ще се нуждае котето, това може да излезе леко солено като цена, но поне в следващите 1-2 години няма да видите бълхи по котето.
На моята й сложиха 2 капки преди около година и още си е чистичка.
От ветеринаря също искай да ти даде и лечебна храна, за да оправите стомаха след този 'инцидент'.
Не ми се вярва той сам да не ти я препоръча, но в случай, че забрави го попитай ти.
И спря да се върти за миг земята..
Как може майка ти да я пръска за бълхи бе,тва да не е куче? Има хапчета,инжекции и т.н. .. или ако ще я пръска се пръска на врата или маалко по отгоре на гръбнака за да не може да се ближе там и да се отрови.![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Когато мангалите бяха отровили кучето на двора, пак така лежеше, трепереше, не можеше да се изправи и майка ми и баба ми казаха, че са му направили промивка с мляко и се е оправило. Дано да се оправи котката тиИначе наистина, козината на котката не се пръска.
Какво да правите?Ами да я заведете на лекар естествено-много добре знаете какво трябва и какво е редно да направите.Идеята ми е да заведете горкото животинче на лекар,а не да търсите друго разрешение,което едва ли ще намерите(жалко ако рискувате живота на котката,защото ви е свидно да платите на лекар).
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
Хайде престанете всички да нападате човека.
Ако нямате какво да казвате, мълчете си.
Кофата е средството за трупане на мнения.
Не всеки има възможност и е готов на секундата да отиде до доктора.
Да не говорим, че е и по-добре човек първо да се допита до други хора, които гледат животни и са минавали през тези проблеми, защото в днешно време малко са докторите, които знаят какво правят.
Ти си уникално тъпа ! Изпостяващо зле си ! Адски ненормална си !
По темата : Веднага заведи писито на лекар ! Знаеш ли ,че котката е спасила господ от змия аа ?! Веднага да оправиш котката (имам предвид котка не това ,което си мислите). Ако беше баба ти щеше сигурно пак да питаш ..МАлии .. На къде отива Абсурдистан (България)![]()
Много обичам някой да сравнява животно с човек и в същото време да го чуя след няколко дни "Умри тъпо куче, само "еди кой си" да се оправи".. Хихихихи...![]()
ветеринарен лекар..той най-добре ще ти каже![]()
awerw♥
Първоначално написано от sapphire5
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Заведи я на ветеринар или й направи промивка с мляко.
Сега прочетох мненията от вчера и мога само да попитам...какъв ветиринарен лекар в Неделя? + сега сме Понеделник, но аз немога да я взема. Много е злобна, дере и хапе..просто нямам възможност. Майка и татко са на работа до 6. Иначе тя снощи пи мляко, но не се е оправила..мога да кажа само, че е по-добре, но и аз не съм сигурна в думите си. Преди малко отиде до купичката си с храната (не е яла 2 дена; храним я само с гранули, винаги едни и същи, досега е нямало проблем, но не съм обърнала внимание на марката).
Майка ми е я напръскала точно на врата, но явно е успяла да се оближе!
Ааа същоо..не може да се изправи, само пълзи. [/b]
Ако е започнала да яде и да пие, ще се оправи.
Ако не иска обаче да яде, давай й на сила.. Много е важно котето да яде!! Имаше период (който е не повече от 3-4 дни), в който котките могат да остават без вода и храна. След това става зле и посещението при ветеринар ще е задължително.
Не й давай студено в никакъв случай.
И ако няма подобрения, звънни поне на някой ветеринар. Никой няма да ти откаже консултация и по телефона.
Абе ти добре ли си??? Веднага я води! Не мисля, че е от препарата, те няма да ги направят ако има опасност да се натрови животинчето. Хапела, драскала и прочие..абе ти какъв мъж ще ставаш, една котка не можеш да заведеш до ветеринаря. Ако толкова ти пречи, слагаш я в едно кашонче (разбира се де има отвор) и я носиш. И бтв, има отворени ветеринарни клиники в неделя. Повечето си работят всеки ден с еднакво работно време...
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Момиче съм..на 14 съм..Първоначално написано от DesireToFire
.. Сега и топля мляко и мисля, че преди малко е хапнала, ако не се оправи ще намеря някой телефон в интернет и ще звънна..
Аз бях сигурна, че в подписът ти има Момче съм, но съм те объркала за друг потребител, извинявай. Но във всеки случай животното трябва да се заведе на лекар.Първоначално написано от alzheimer
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Веднага я отведи на ветеринарен лекар вместо да си губиш времето да питаш.
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Котката ми също се бе натровила.Ветеринаря каза да я изкъпем със хладка вода(повече клоняща към студена).
В крайна сметка и биха инжекция.И не я мъчете...заведете я на лекар
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)