.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 121

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от ShinySmile Виж мнението
    Може ли малко по-подробно да обясниш за това механично почистване, каква е цената и само за лицето ли може да се използва ? Благодаря предварително.
    Започва се с масаж на лицето,под пара.След напаряването на лицето порите трябва да са достатъчно отворени за да се изстискат замърсените пори и комедони,след това се прави д'арсонвал за да се затворят порите,да се дезинфекцира кожата и след това се прави терапия-според вида кожа.След терапията се поставя крем,съобразен с вида кожа и нейното моментно състояние.
    OnLy GoD CaN JuDgE Me

Супер фен Аватара на lqlq89
    Майка ми има петна от слънцето, може ли да ми кажеш някой ефикасен избелващ крем?
    Както и слънцезащитен за мазна кожа..
    И какво мислиш за домашните маски? Примерно с хума, с кисело мляко?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

ще ми препоръчаш ли някаква маска за лице за нормална до мазна кожа с черни точки и акне , гел за почистване и пилинг ?? всеки път си купувам на различна марка каквото и да е и все няма особен ефект ... също и искам да питам колко пъти е добре да се ползва пилинг и маска седмично за такъв вид кожа ?? другото което се чудя е дали след като си измия вечер кожата с почистващ гел да си слагам розова вода РАЗТВОРЕНА С ЕДНА ТРЕТА САЛИЦИЛОВ СПИРТ ии фон-дьо тените на виши стават ли за моята кожа ??

Благодаря предварително за отговорите

препоръчайте разни марки на такива продукти , чувала съм за biotrade i LA ROCHE-POSAY това biotrade към bioderma ли е ;? не съм го виждала по аптеките

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Кожата ми е тънка и смесена.
    Ще ми препоръчаш ли нещо против пъпки до към 15лв.?
    За съжаление бих ти препоръчала медицинска козметика,която не е под 15 лева

Цитирай Първоначално написано от LoveSick95
    Имам въпрос.. кожата ми е ужасна, ходя вече от половин година на козметик, жената е много точна винаги ми предлага нови маски, но все пак след процедурата (почивстване) каквито и продукти да ми слага (а те са доста) лицето ми остава МНОГО червено. Самата тя ми казва, че само при мен се получава такъв ефект..
    Та, има ли някакво решение? фдт ми е гадно да слагам защото лицето щипе ужасно много, а и е една такава мекичка кожа...

ползвам SVR серия за мазна кожа - имам почистващия гел, крем и пилинг.
    по описанието което ми даваш съдя,че става въпрос за много чувствителна кожа.би било добре да се прави д'арсонвал след самото механично премахване на комедоните.
    относно поставянето на фон дьо тен след почистване на лице съм изцяло против.
    като част от ежедневния грим-Фон дьо тена запушва порите,за препоръчване е пудрата,но дори и тя трябва да слага след като преди това е поставен крем и след това основа за грим.

Цитирай Първоначално написано от millmii
    От известно време (лятото) имам някакви бели пъпчици по ъгълчетата на устните. Ами мисля, че са на на по - горен слой на кожата, защото като тръгна да ги стискам само като си допра леко пръстите и те вече започват т.е. изстискването става много лесно, но едва ли го довършвам до край, защото са на много неудобно място. До тук добре, но след всяко "изстискване" си стоят и дори се разпространяват около устните Побърках се. Ще съм ти благодарна ако можеш да ми помогнеш
    здрасти,
    първо-спри да си стискаш сама лицето-единственото,което ще си причиниш е по-голям проблем,който след това ще трябва да се решава.
    второ-посети доверен козметик,който да погледне въпросните пъпчици,въпреки че по описанието което ми даваш съдя,че ако не искаш по-агресивна козметична намеса би могло да ти се помогне серия от д'арсонвали,за да се премахне бактерията,виновна за появата на тези пъпчици.

Фен
    Град
    bg
    Понеже от скоро под носа нещо ме дразни от дясната страна а, когато спре от лявата.Някаква козметика да ми препоръчаш или може да се оправи като го третирам с 1 кремче от рода на крем "Здраве" и с почистване на лицето.Благодаря

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Здравей, каква процедура би ми препоръчала за уеднаквяване на тена ?! Нямам пигментни петна, но зоната около устните ми е малко-тъмна от обичайното...
    И аз имам същия проблем. Дали ще стане със някакъв избелващ крем или друго ?
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Цитирай Първоначално написано от bonbona102
    Понеже от скоро под носа нещо ме дразни от дясната страна а, когато спре от лявата.Някаква козметика да ми препоръчаш или може да се оправи като го третирам с 1 кремче от рода на крем "Здраве" и с почистване на лицето.Благодаря
    Здравей,
    честно да ти кажа не бих могла и да гадая какво точно те е сполетяло за да получиш този сърбеж под носа-може да е екзема,някаква алергична реакция или ранна форма на дерматит.без да го видя бих могла единствено да гадая и налучквам.препоръчвам ти да отидеш и да се консултираш с доверен козметик или дерматолог.
    OnLy GoD CaN JuDgE Me

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    оухххххххх,много се радвам че има такава тема.
    Аз съм момие на 16 години и имам акне.Лятото ходих на козметичка 3 пъти и ми прави някакви маски и ми стиска пъпките.Каза,че сега щяла да ми прави химичен пилинг.Какво точно представлява,знаеш ли горе-долу каква е цената и колко пъти трябва да ми се направи(мога да ти там и снимка на лицето ми) Благодаря
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Здравей, искам да те питам нещо.Както можеш да видиш на снимката по-долу имам нещо като дупчици по бузите.И сега, ето обяснението - когато съм била бебе, още в болницата, съм получила някаква алергия и са ми се появили пъпчици по целите бузи.След време са се махнали, но останаха тези...белези, така да кажем.Лекари още тогава са казали на майка ми, че с химичен пилинг сигурно ще се махнат, но ще ме сърби лицето, а съм била все още малко дете, нямало е да му мисля много и сигурно съм щяла да се чеша като... Както и да е, казали са й, че като порасна по-добре.И сега, понеже доколкото знам химичния пилинг се прави есен-зима, за да може да има по-малко слънце и мисля, че е време.Въпроса ми е:искам компетентното ти мнение - химичния пилинг единствения начин ли е, или има и друг вариант за проблема?И също така искам да попитам какво точно представлява процедурата, че не съм много запозната?Чувала съм за сърбеж, но една приятелка спомена, че й доста боли...Надявам се да ме разбра, много ти благодаря предварително!
    http://prikachi.com/images/253/3972253P.jpg
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Повече от фен Аватара на mar7inaaa
    Здравей!Понеже усещам, че започва да ми излиза подкожна пъпка на брадичката бих искала да се посъветвам дали с нещо мога да я предотвратя ;С

Голям фен Аватара на Mirage3
    Някакъв продукт/маска за суха кожа на лицето?

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Ако се появи подкожна пъпка на триъгълника, какво точно е по-добре да направя за да се махне?
    awerw

Цитирай Първоначално написано от vanesa0pld
    оухххххххх,много се радвам че има такава тема.
    Аз съм момие на 16 години и имам акне.Лятото ходих на козметичка 3 пъти и ми прави някакви маски и ми стиска пъпките.Каза,че сега щяла да ми прави химичен пилинг.Какво точно представлява,знаеш ли горе-долу каква е цената и колко пъти трябва да ми се направи(мога да ти там и снимка на лицето ми) Благодаря
    Здрасти,
    първо-Пъпки не се стискат,защото така се подпомага разпространението на бактерията причинител.
    второ-независимо какъв е химичният пилинг,той няма трайно да ти помогне ако имаш пъпки,кисти и възпаления по лицето,защото единственото,което ще направи е да вкара бактерията причиняваща пъпките ти още по-надълбоко.
    моят съвет е -намери друг козметик,който няма да ти стиска пъпките и да ти предлага неща,които биха ти навредили.
    Успех
    OnLy GoD CaN JuDgE Me

Цитирай Първоначално написано от kittenella
    Здравей, искам да те питам нещо.Както можеш да видиш на снимката по-долу имам нещо като дупчици по бузите.И сега, ето обяснението - когато съм била бебе, още в болницата, съм получила някаква алергия и са ми се появили пъпчици по целите бузи.След време са се махнали, но останаха тези...белези, така да кажем.Лекари още тогава са казали на майка ми, че с химичен пилинг сигурно ще се махнат, но ще ме сърби лицето, а съм била все още малко дете, нямало е да му мисля много и сигурно съм щяла да се чеша като... Както и да е, казали са й, че като порасна по-добре.И сега, понеже доколкото знам химичния пилинг се прави есен-зима, за да може да има по-малко слънце и мисля, че е време.Въпроса ми е:искам компетентното ти мнение - химичния пилинг единствения начин ли е, или има и друг вариант за проблема?И също така искам да попитам какво точно представлява процедурата, че не съм много запозната?Чувала съм за сърбеж, но една приятелка спомена, че й доста боли...Надявам се да ме разбра, много ти благодаря предварително!
    http://prikachi.com/images/253/3972253P.jpg

Здравей,
    химическия пилинг не е единствения нащин за премахване на този вид белези и неравности по кожата.Има и далеч по-неагресивни методи,които са и по-нови -като например светлинните технологии-AIPL,при които благодарение на светлината се стимулира обновяването на кожата и се премахват белезите,които са толкова дразнещи за теб
    Има и други по-малко агресивни пилинги.
    За химическия пилинг съм писала по-рано в тази тема,но основното е,че кожата се намазва с киселина и целта е чрез изгаряне на епидермалните слоеве(в зависимост от дълбочината) да се стимулира обновяване на епидермиса и така да се премахнат белезите ти.Аз лично не те съветвам да си правиш химичен пилинг,преди да си опитала по-малко агресивните методи.
    Имай пред вид,че е възможно да попаднеш на не толкова добър дерматолог или козметолог,който да ти нанесе много по-големи поражения от това,което в момента имаш по лицето.Ако все пак си решила да го направиш,имай пред вид,че не е безболезнено,също така кожата се бели поне 4-5 дена,като при всеки е индивидуално,индивидуален и броят процедури,които са необходими.Също така през това време се използва и специална козметика и лицето не се мие с вода.
    OnLy GoD CaN JuDgE Me

Цитирай Първоначално написано от mar7inaaa
    Здравей!Понеже усещам, че започва да ми излиза подкожна пъпка на брадичката бих искала да се посъветвам дали с нещо мога да я предотвратя ;С
    Здравей,да я предотвратиш едва ли би могла,но би могла да отидеш в най-близкият ти козметичен салон и да поискаш да ти направят д'арсонвал,за да избие(ако ще избива) пъпката по-бързо,или да премине и да не те боли и дразни ако няма да избива на повърхността.
    OnLy GoD CaN JuDgE Me

Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    Ако се появи подкожна пъпка на триъгълника, какво точно е по-добре да направя за да се махне?
    Здравей,
    като цяло превенцията е най-доброто лечение.
    Всеки като види пъпка,и особено ако е причинена от подкожен косъм неимоверно изпитва желанието да я изстиска.
    Аз лично ти препоръчвам пилинг(със най-обикновени скрабове за тяло),но без да прекаляваш за да протриеш кожата,а просто старателно да обтриваш местата,където най-често ти се появяват проблеми от подкожни косми.
    OnLy GoD CaN JuDgE Me

Здравей,
    преди 2-3 седмици имах пъпка, която се получи от черна точка. Премахнах я, но вече 2-ра седмица ми седи червено-кафеникаво петънце :/. Някакъв начин да го премахна? Някакво ефикасно кремче :/ ?

Цитирай Първоначално написано от RainOfHope
    Здравей,
    преди 2-3 седмици имах пъпка, която се получи от черна точка. Премахнах я, но вече 2-ра седмица ми седи червено-кафеникаво петънце :/. Някакъв начин да го премахна? Някакво ефикасно кремче :/ ?
    Здравей,извинявай за позакъснелия отговор,трябва да третираш пигментираното място с крем за премахване на пигметни петна-Bioderma имат продукт за локално третиране само на мястото където е петното.
    OnLy GoD CaN JuDgE Me

здравейте,във връзка с постъпилите на лични съобщения идентични въпроси относно начина на сваляне на грим,реших да отговоря тук.

Когато се гримирате редовно, свалянето на грима е задължителна процедура, която трябва да изпълнявате прецизно.
    За да запазите кожата си гладка и еластична, никога не бива да пренебрегвате свалянето на грима. Изборът на качествени продукти за сваляне на грим също е много важен. Избирайте продукти за сваляне на грим без алкохол и спирт, за да не дразнят и изсушават кожата на лицето. Продуктите за сваляне на грим са под формата на гел, пяна, гел-пяна, тоник, тоалетно мляко, лосион, почистващи кърпички и т.н. Гел-пяната почиства само горния слой на кожата, затова е добре 1-2 пъти седмично да използвате ексфолиант за премахване на повърхностния слой мъртви клетки.Тоникът премахва остатъците от замърсявания, тонизира, свива порите, хидратира и осигурява идеална основа за нанасяне на крема за лице.Има специални продукти за сваляне на водоустойчив грим. Традиционният начин за сваляне на грим е с памучен тампон напоен с продукт за сваляне на грим първо премахнете спиралата, сенките за очи и червилото за устни. След това почистете цялото лице с гел-пяна или друг измиващ продукт с леки масажни движения. Наблегнете на “Т-зоната” (чело, нос и брадичка). Нанесете хидратиращ тоник и завършете с обичайния крем за лице.
    OnLy GoD CaN JuDgE Me

Цитирай Първоначално написано от musS
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=448025&highlight= ?
    дали би могла да ги снимаш тези пъпчици,за да сме максимално прецизни,а не да говорим наизуст,моля?
    и ако искаш можеш да ми пратиш снимка на лични.
    OnLy GoD CaN JuDgE Me

Как да преодолея акнето?

Цитирай Първоначално написано от mariqanastasova
    Как да преодолея акнето?
    Здравей.
    Първо и най-важно нещо е редовното почистване на лицето при козметик,важно е да не пипаш пъпките,да не ги стискаш,чоплиш и т.н.,а когато излезе пъпка да отидеш при козметик и да искаш да ти се направи д'арсонвал(д'арсонвала убива бактерията и спомага пъпката да се махне без да остане белег след това).
    Важно е също да не слагаш фон дьо тени и други подобни по лицето,защото така запушваш порите и създаваш още по-голям проблем,защото запушвайки порите създаваш благодатна среда за възникване на нови пъпки.
    Важно е и да не злоупотребяваш с изсушаващи кожата препарати,защото в стремежа си да изсушиш пъпките,изсушаваш и околната кожа и не и даваш възможност да диша и да функционира правилно.
    OnLy GoD CaN JuDgE Me

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си