Винаги съм си мечтала да имам най- добра приятелка до себе си, на която да мога винаги да разчитам, да й имам доверие, с която да сме неразделни, тя да бъде моето второ "Аз". Но започвам да се отчайвам, като гледам как всеки се възползва от ближния си. Имах една приятелка, която замалко я помислих за най-добрата ми, но
след не много време видях, че тя е скрита лимонка. Прави се на една, но всъщност е съвсем друга. Тя определено знае как да се възползва от хората. Промених си отношението и тя разбра защо. Ето, това е първият провален случай за най-добра приятелка. Скоро се запознах с едно момиче, което е доста по-свястно от мен. Много ми е симпатична и приятна, мога да говоря с нея с часове за проблемите си, винаги ме изслушва и ми дава съвет. Просто е малко скучна, не излиза много, не и разрешават да е навън до късно, не отдава такова значение на външния вид като мен. А и се оказа, че тя има най-добра приятелка, с която се познават от малки. Възможно ли е това да е поредният провален случай за най-добра
приятелка? Знам, че има много време, ще се запозная с още много хора и някога ще имам най-добра приятелка, но не искам да се случи след много време..