- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изоставена съм от всички!!!
Здравейте скъпи съфорумници! Аз съм момиче от 8-ми клас. Справям се много добре в училище, не се карам с родителите си... Не пуша, не взимам дрога, пия само на купони, но не се напивам като мотика и после да не помня нищо. Дотук добре, ама имам проблеми със съученичките си.Ето и цялата история: От 8-ми клас сме много добри приятелки с още две-три момичета. Постоянно бяхме заедно, във всеки един момент се подкрепяхме. И изведнъж...тази година всичко започна наобратно още от 15-ти септември. Тези две-три момичета (''приятелките'' ми) ми казаха, че нямало да ходят никъде след като свърши онзи процес за посрещане на осмокласниците. А само аз живея в обратна посока и се разделихме като те казаха, че си отиват у тях. Оказа се обаче, че са ме излъгали и трябваше да науча истината не от тях, а от други хора. ''Приятелките'' ми започнаха да се оправдават обаче после си признаха. Оттогава нещата станаха още по-сериозни. Сякаш те се бяха настроили срещу мен. После се оказа, че наистина е така. Обидите започнаха. Не знаех какво да правя. Един път дори се сбихме и едно от момичетата ми удари шамар. После аз отвърнах по същия начин и така се скарахме. Най-лошото беше, че всички от класа се бяха настроили срещу мен. И сега е така... Не мога да кажа на никого.
Най-добре е да го споделя пред вас. Моля ви, помогнете!... Не си говорим вече от почти месец. Чакам отговора ви...
Първо щом като те лъжат, значи не са ти приятелки. Второ не се показвай, че ти е мъчно и че страдаш, защото те може би ще се радват на това. Опитай да си намериш нови приятели и докажи на "приятелките", че не са единствени. Намери някой на който вярваш и ще може да те подкрепя във ситуации дори по тежки и от тази. Успех и не сломявай глава заради такива хора НИКОГА!!!
Защо няма отговор да се сприятелиш и с момИчетата ;д
Не е края на света като не се имаш вече с тея двете момичета-явно, че не са ти били приятели .. за настройването на класа-може пък и за голяма част да си въобразяваш , а какво да направиш по въпроса-ами дръж си се приятелски с тези , които заслужават, опитай да се сприятелиш с когото можеш и не забравяй , че те първа ще срещаш много нови хора и характери.. !![]()
Тъпо е,да.За неприязънта на класа ти или ти си го предизвикала,или твоите пикли са лъгали и са ги настроили те.И в двата случая е кофти.
Намери си приятелки от другите класове.Може да намериш приятели,които не си очаквала![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Хвани си гадже което да ги сложи на мястото им и си намери нави приятелки едва ли си на 5 и трябва мама да те запознава
Да ти помогнем ние не можем. Не сме ти в положението, а сит на гладен вяра не фаща. Варианти бол- много повече от тези от анкетата. Като за начало не се сили да си търсиш приятелства- те сами ще те намерят. Другото самичка ще наредиш![]()
Съжалявам да ти го кажа, но е ОЧЕИЗВАДНО, че са пожелали да излязат БЕЗ теб, а ти си им вдигнала джангър. Подкрепям приятелките ти напълно!
Още преди да прочета какво си написала, като видях анкетата и отговорите ми стана ясно колко глупаво решаваш проблемите.![]()
Бихте се сприятелили с момчетата. - И какво?Ще си говориш с тях за прически, гримове, приятелки?
Бихте казали на родителите си. - Съмнявам се ТЕ нещо да променят, освен училището ти.![]()
Бихте си намерили гадже, което да ви защитава. - О - М - Г . Не можеш просто така да си хващаш гадже бе момиче, не разбираш ли? По-зле си и от момичетата които познавам - гаджета за 1 седмица, променен статус в фейсбук обвързани. Не знам какво да ти кажа. Честно. о.О
^^ А на мен ми е много интересно,за това ли е то приятелството да си говорим за гримчетаРазби ми представите...
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива