- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изоставена съм от всички!!!
Здравейте скъпи съфорумници! Аз съм момиче от 8-ми клас. Справям се много добре в училище, не се карам с родителите си... Не пуша, не взимам дрога, пия само на купони, но не се напивам като мотика и после да не помня нищо. Дотук добре, ама имам проблеми със съученичките си.Ето и цялата история: От 8-ми клас сме много добри приятелки с още две-три момичета. Постоянно бяхме заедно, във всеки един момент се подкрепяхме. И изведнъж...тази година всичко започна наобратно още от 15-ти септември. Тези две-три момичета (''приятелките'' ми) ми казаха, че нямало да ходят никъде след като свърши онзи процес за посрещане на осмокласниците. А само аз живея в обратна посока и се разделихме като те казаха, че си отиват у тях. Оказа се обаче, че са ме излъгали и трябваше да науча истината не от тях, а от други хора. ''Приятелките'' ми започнаха да се оправдават обаче после си признаха. Оттогава нещата станаха още по-сериозни. Сякаш те се бяха настроили срещу мен. После се оказа, че наистина е така. Обидите започнаха. Не знаех какво да правя. Един път дори се сбихме и едно от момичетата ми удари шамар. После аз отвърнах по същия начин и така се скарахме. Най-лошото беше, че всички от класа се бяха настроили срещу мен. И сега е така... Не мога да кажа на никого.
Най-добре е да го споделя пред вас. Моля ви, помогнете!... Не си говорим вече от почти месец. Чакам отговора ви...