- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Миене на коса- кога?
Кога е по-добре да се мие косата? Сутрин или вечер?
Кога си я миете? И каква е разликата? Омазнява ли се повече, ако я миете преди лягане?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Омазняването не е свързано с това през коя част на денонощието си миеш косата. ; )
Но по принцип колкото по-често си миеш косата, толкова по-бързо се омазнява. Разбира се, зависи и от още много други фактори.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Има голямо значение хората с мазна коса кога си мият косата и как.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Не питам нищо подобно. Интересува ме опитът на момичетата.
Кой каква коса има се вижда по опита и коментарите.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
мразя да си мия косата вечер- понеже после ми се налага да я чакам много време да изсъхне
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
винаги вечер я мия и постоянно си лягам с мокра коса![]()
Не обичам да си мия косата вечер, защото дори изсушена, застава във формата на възглавницата и като стана сутринта съм уникална![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Никога не съм се замисляла...мия си я когато ми падне. В повечето случаи вечер, но не ми се омазнява бързо, 2 пъти в седмицата я мия.
Почти винаги я мия вечер,мноого рядко ще се случи на обяд да я измия.Суша я и си лягам след час-дваМоята коса се води към мазна,мия я през два дена.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Мия я, когато реша без да се съобразявам с часа.
Мия я през ден, в по - редки случаи - два.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мия я повечето пъти сутрин,защото има обем и ми харесва,а ако я измия вечер се заплесква.
Първоначално написано от Goddess
Мнооого рядко вечер.. ;д Избягвам да си лягам с мокра коса, защото после като стана и ми е някаква гадна..![]()
Не мисля, че има голямо значение ;дд
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Някакси не обичам да си мокря косата сутрин. През ден я мия, вечерно време, след което я хващам с щипката. След около час я пускам и си лягам нормално. Става на едни много приятни вълнички попринцип, това е естественият ми тип. Сутрин си ми е мекичка и има хубава форма.![]()
+ 1Първоначално написано от kitty02
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Първоначално написано от Pamaa
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Абсолютно същото.Първоначално написано от Hilary_
Повечето пъти я мия вечер, избягвам сутрин... не обичам да я мия сутрин ;д,през 1-2дена
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Мия я три пъти в седмицата - два пъти вечер и веднъж сутрин.
не знам дали има значение кога.. според мен няма.. иначе аз си я мия 2 пъти в седмицата,когато ми падне,но по принцип се пада или след обяд някъде към 4-5 часа или вечер към 7-8 ... имало е и случаи и в 11 да се изкъпя и пак няма разлика.. то си е до коса![]()
![]()
кой те излъга?Първоначално написано от n3ri7ka
![]()
Защо си мислиш, че се изтощава?!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3