- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не знам какво да правя
От един път не става, трябва малко повече работа. Позабавлявайте се с приятеля ти, без да се предпазваш. 3-4 пъти седмично поне и ти гарантирам, че ще стане![]()
На 19 с тези знания, не мисля, че си готова за дете.
Опити се правят когато жената е в овулация. Прочети малко за това в гугъла или говори с гинеколога си.
Малко са жените които забременяват от първия опит дори и здравословното им състояние да е окей. Ако след година редовни опити бебето не се получава, тогава може да говорим за проблем.
Хапчета за забременяване няма, но има добавки които биха ти помогнали. Примерно Пара-аминобензоена киселина (PABA английското съкращение). Стимулира производството на фолиева киселина, защитава тялото от токсини, подобрява състояние на кожата и косата. Също така един комплекс от витамини и здравословно хранене мисля, че ще ти бъдат от ползва.
Ееееее един път не е станало и вече проблеми търсиш...
Изчисли си овулацията и го правете тогава (е и през другите дни де ;д ) Има даже тестове за овулация.
Защо да е рано,ако има възможността да отгледа дете?
Шофирай разумно - стигни жив!
Абе аре стига глупости-рано било.. Кво? Сички щото сте решили, че трябва да следвате и другите хора нямат право на друга перспектива? Майка ми ме е родила на 21, жива, здрава, завърши си висшето, даже е на път и професор да стане. Кво си мислите? Че бебето означава да се загробиш домА до живот и повече да не си покажеш носа на бял свят?!
Мацка - изчисли си овулацията и яко секс тогава. Едва ли ще имаш някакъв проблем. Няма да е зле преди това да минеш през лекар, както и мъж ти.
Този месец като ми мине месечния цикъл,няма да спрем!!! Благодаря още един пътИ не разбирам какво толкова странно има в това,че момичета на моята възраст искат деца според мен е нормално.
Това едно на ръка. Но това се научава лесно. Важно е желанието.Първоначално написано от Rebirthing
Миличка не си ли още млада за дете ?
А сега по темата - за всяко нещо в живота трябва човек да има търпение.Тези неща не се постигат от веднъж.Забременяването е много сложен процес и за да се образува бебе,трябва постоянство.Подходете с много желание,изчисли си правилно овулацията и когато дойде време за свършване,го направете да кажем в мисионерската или някак си така,че той да е отгоре.Предполагам и в кучешката ще стана,но знам ли ..
Много,много ви благодаря че ми давате съвети и за подходящи пози![]()
Не се безпокой, това е само един път. Ще стане, изчислявай правилно овулацията си или си направи тест, който най-точно може да ти покаже дните, в които вероятността е най- голяма. Пожелавам ви успех, въпреки това че си на 19 се радвам, че сте осъзнали какво искате, а именно дете. Харесва ми да видя хора, които планират подобно нещо, защото в днешно време... знаем какво се случва.![]()
Да така е.Благодаря ти,скоро ще си взема тестчета и дай Боже да стане...
Твърде рано ти е,поживей малко виж малко възможностите които ти предлага живота и тогава вече си прецени !![]()
![]()
Ъ?! Да,да..Изчакай до 40 тамън да си "поживяла достатъчно". Кво бебето непременно означава края на живота?! Мъченията и страданията започват?! Бе вие хора сте с доста изкривени представи са живота!Първоначално написано от doggy9302
тва,че не е станало след първия опит не значи,че няма да стане в бъдеще.не е хубаво да се мисли негативно.това си е божа работа.успех
Правенето на дете е по-лесната част, по трудно е отглеждането. Отговори си на някои въпроси свързани с това:
Напълно убедена ли си, че можеш да се справиш с това? За един млад и не до там укрепнал организъм това може да е изпитание.
Напълно наясно ли си със себе си? Изградила ли стабилна ценностна система, която един ден да предадеш на детето си?
Можеш ли да дадеш добър личен пример на това дете във всяко едно отношение?
Готова ли си да си винаги перфектна в очите му за да не го разочароваш? Готова ли си да му отдадеш цялото си време и внимание?
От друга страна сигурна ли си в партньора си? Дали ще сте заедно поне през първите 7 години от живота на това дете?
Дали той ще бъде така отговорен както смята сега? Дали в един момент няма да му писне и да кажа"не ме интересува повече"?
Пожелавам ти успех и се надявам да можеш да отговориш положително на всички тези въпроси, защото ако имаш и най-малко съмнение, по-добре почакай.
Чувала съм, че позата, в която си с вдигнати нагоре крака е най-добра за забременяване.
Нищо лично, но фактът че задаваш подобни въпроси и то във форум като този показва, че не си готова да имаш дете. Ако беше информирана тези въпроси нямаше да ги задаваш. Но решението си е ваше..дано само детето не пострада от това
В отговор на въпроса ти ще ти кажа няколко неща:
- Наблягайте на мисионерската поза и след като свърши в теб постой така известно време.
- Разбира се по време на овулация
- Изследвай си всички полови хормони + щитовидна жлеза
- и най важното : знаеш ли колко малко жени успяват да забременяват от един път???
И все пак успех...
Това ето тук ^^^^ бла бла дрън дрън глупости, ако искаш да ти обесня защо мисля така пиши на лично, нямам намерение да се заяждам.Първоначално написано от GreenFairy
Дразни ме как го изкарвате, като че ли да забременне една жена е ядрена физика. Изчисли я тая овулация та изчисли я... и ако не я изчислена така какво? Правилна поза? Стига глупости.
Правете си секс просто когато не си в цикъл КАКТО ВИНАГИ, давай му да свършва винаги вътре КАКТО НИКОГА и не виждам как би могла да сбъркаш. Па то тестове изчисления правилни пози и не знам си какъв билюк празни приказки и глупости.
ПП. Почти не писах в тази тема имам съмнения, че авторкат/а се ебава.
Ами не,аз не се ебавам но както и да е![]()
Установяваш кога си в овулация и опитвате тогава.
Keep on trollin'
аз просто го вкарах и всичко свърши
Момичето иска съвет. Не желае да и се обяснява на колко години трябва да роди! Да не би вашите баби и дядовци да са били на 30? Със сигурност не! Справили са се обаче с отглеждането на родителите ви, предполагам. Важно е детето да е ЖЕЛАНО, а не по "погрешка".Това момиче явно желае да има дете, не е тук мястото и не сме ние хората, които трябва да я разобеждаваме, ни най-малко имаме право на това.
Само от 1 опит? Ха!Първоначално написано от v3io
Смешно е.
След 100 опита пускай подобна тема.
Made by God, improved by Devil
Сайт относно стила и съблазнението на жени. http://progresiray.me
Първоначално написано от imamkrasivouho
Ти знаеш ли кво е нужно за отглеждането на едно дете,като финанси и психика ? Кво ми се правиш на разбирачка само щото мнението не ти е харесало роди си дете виж кво е тогава ми обяснявай.. и не съм казал 40 години тя сама трябва да усети кога наистина е готова и го иска !! Според твоята логика дай да го роди на 10 че поне детето като порасне да има млада майка .. ейй да ми се махаш от тука вземи се чуй малко кво говориш !!!
Започвай да пиеш фолиева киселина. Въоръжи и твоичкия с герикапс да му подпомогнеш сперматогенезата. Ако пушите- спрете! Прочети в интернет кога трябва да са ви контактите, щото ако се лашкате по десет пъти на ден, се влошава качеството на сперматозоидите и ти отново ще пускаш теми как, видиш ли, не ставало.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!