- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- как да се обличаме за да изглеждаме по-голями ?
Ta въпроса ми е ясен.Не намерих подходящ раздел затова пуснах темата тук.Ако сам збъркал раздела моля някои да ме насочи.Мерси предварително.А и да уточня става въпрос за мъжката част.![]()
По-строгото облекло винаги те прави по-възрастен или тъмните цветове. Няма да се промениш много, ако имаш детското си излъчване. При някои хора си остава едно и също.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Като за начало трябва да се научиш да пишеш грамотно , тогава се заеми с външния вид.![]()
maDamn
Семпло. Ако искаш да се чувстваш пораснал мъж, почни да се интересуваш от по-важни неща от това, какви дрехи носиш. Няма да промениш света с външния си вид, а с делата си.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ти първо се научи да пишеш , после мисли за облекло , което да те прави по - голям. Нищо , че няма такова , поне на твоите години. Защото надали ще поискаш да ходиш строго облечен.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Възрастта е в главата, не във вънщния вид [:
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Не можеш да изглеждаш по-голЯм от облеклото си !!! И не, не си Збъркал раздела!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MitkoLowe youu
![]()
Принципно порастналите хора са разбрали, че за правилна комуникация е много важен правописът. Плюс това знаят, че липсата на правописни грешки и правилно поставените препинателни знаци, създават доста приятно впечатление. Затова започни от там.
Кому е нужно да се състарява?! Радвай се на младостта си докато още можеш.![]()
Ако си 1,50, както и да се облечеш, няма да изглеждаш по-голям.
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Ще повторя мненията на някои от писалите в темата, но действително...научи се да пишеш преди това.![]()
Иначе...пусни си брада![]()
Първоначално написано от Chacho
колко проницателно![]()
![]()
а и защо ти е да се обличаш изобщо... ходи си голтака едва ли някой ще го интересува колко си голям
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Ако още някой му направи забележка за правопис, ще ви е за първи път!
Не само облеклото има значение. Прическата, начина по който говориш, начина по който се държиш, походка, всичко това влияе на как те възприемат хората.
Избягвай тенеските с разни надписи и худитата. Носи по официални обувки с комбо от дънки и някаква блузка. Кожено яке е класика![]()
ами принципно е излишно, но конкретно в тази тема и конкретно при такъв зададен въпрос...
Започни да пушиш и ще изглеждаш по-голям,слагаш и черни очила и ги носиш навсякъде и готово![]()
Както казаха това не зависи от дрехите,а от държанието ти,маниерите ти и т.н. , само с дрехи няма да за изглеждаш по-голям![]()
>>DjBelev<<
Братле виж ся с брада и костюм със сигурност ще изглеждаш по-възрастен, но нали се сещаш, че не навсякъде можеш да се носиш така![]()
един от моето даскало почна да ходи с риза да изглежда по-голям иначе си стои с девствения мустак, ей голяма излагация![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Айде сега кажи за какво ти е да изглеждаш по-възрастен. Да можеш да си купуваш цигари и алкохол ли ?? Това е глупаво. По-добре гледай как можеш да си изживееш детството като хората. Ще дойде време и като станеш брадясал дядко, ще искаш да се върнеш назад ама ня' стане.
Най-тъпата логика, която съм виждалПървоначално написано от granger
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Жалко ,колега,жалко!Първоначално написано от fenasf
maDamn
Сестра ми е на девет - пише по - грамотно и е повече...С ума си...Първоначално написано от XinZhao
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3