- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тишината!
След шумен и динамичен ден не ви ли идва да се свиете в топлото легълце, далеч от всякакви шумотевици?
Шумът уморява. Главата я боли. Тишината ме отпуска и намирам покой от целия ден. Вие?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
да не съм на 78
Първоначално написано от FeelMyPain
Все си мисля, че си ...![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
и аз така искамама мен почивката не ме иска
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
твоето iq и толкова нямаПървоначално написано от ledenakrasota
Първоначално написано от FeelMyPain
Щом казваш.![]()
Защо си толкова кисел?![]()
"Не чувам тишинката"- Н. Юруков а.к.а даскала ми по физика.
Отговор не
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
мхмммм
Понякога я обичам, понякога ме плаши..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Първоначално написано от fear4o
Бетовен!![]()
Да. Намали си подписа.Първоначално написано от DerDoktor
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
обичам,обичам
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Предпочитам като се прибера от работа след целия ден в шумотевица да пусна музиката, да усиля на макс, че да се тресат прозорците и на комшиите...
Уви... музиката ми е слаба за тази цел...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
вечерта най-обичам![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
След поредния учебен ден с учители избягали от лудница и ученици достойни за това място предпочитам да си надъня рапа/дъбстепа/метъла и да се размажа..
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Y6jQPMR2RX8 Ей такива работи слушам по цял ден на 1010 W буфер,миналия ден една бабичка от съседния вход искаше да вика полиция и ме накара да намаля![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein