- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Къде изчезнаха жените, които си падат по партитата без дрога
Здравейте приятели и приятелки. Искам да ви попитам, какво мислите за това къде изчезнаха дамите, които си падат по веселбите без дрога и без тежки алкохолни делириуми? Като чета форума оставам с едно впечатление, че това отминава във времето като `ретро`, парти без натравяне от алкохол и `бонбонки` или разни други боклуци не било парти, и реално `готините` мацки не идват на такова парти.
готини готини.. т'ва че пушат, дрогират се и пият като свине не ги прави такива.. Това са жалки хора, трябва да се осъзнаят.. да пийнат малко за настроение- 1-2 чаши,, но те се наливат за да се правят на интересни и за да ги харесват момчетата.. Въпреки че от днешните младежи 75 на 100 са такива.. Аз правя, каквото ми е интересно, не за да изпъквам пред някого, а защото така искам.. А малките лигли нека се напиват- след като няма с какво друго да се похвалят и да привлекат вниманието- нека го правят с простащината си : ))))
Просто вече съм отчаян от днешната младеж.. Животинските им инстинкти са на първо място..
П.С. Може да ви се стори тръде старомоген моя отговор, но не ми пука.. Живея с мотото : "Хорското мнение- след моето погребение!"
За тези, които мислят като мен- радвам се, че не съм единствен! ЧАОО
Авторе, ако съдиш по форума за реалния живот... много лошо. Има си хора и хора...винаги ще има наркомани и такива, които се забавляват без доти капка алкохол. Не важи само за момичетата...Просто си намери подходящата за теб компания и ще си окей.
Наркотиците са за това, за да се забавляваме.
По-яко е с наркотици от колкото без .
Да, без е тъпо и ретро.
Мъжете , които нямат пари за дрога , са загубеняци.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Първоначално написано от NomNomNom
Страхотно умозаключение.. по-добре загубеняк от колкото някъф напушен наркоман.. Падааам с тия изцепкиии![]()
![]()
Само комплексарите си дават парите за дрога, щото не могат да ги уползотворят в нещо полезно.. Това поне е моето мнение ;Д и къф е смисъла от дрогата?? Аз си права кефа и без такива раоти ; )) Подкрепя ли ме някой?
Туй че ти си правиш кефа по Еди-си-какъв начин, не означава, че трябва да съдиш другите, как те се забавляват. Както на теб, техния начин не ти допада, така и ти за тях си келеш. Остави хората да си живеят както си искат и гледай себе си. Все пак никой не идва насила да ти вре марихуаната в устата, кокаина в носа или херцата във вените, нали?
Сам си избираш с какви хора да се събираш и как да се държиш...
Не знам к'ва трябва да ти е средата, че да се чудиш "къде са дамите, които си падат по веселбите без дрога и без тежки алкохолни делириуми".
Нещо... не ходиш на правилните купони с правилните хора явно.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ИСКАМ ЦИЦИ И НАРКОТИЦИЦИЦИЦИЦ
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз съм тукНе ходя по партита, където се отварят бели пакети
Нито имам за самоцел да се унищожа от алкохол.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Ами тук сме си ... От време на време де,защото през останалото време се забавляваме с приятели на по бира-две![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
+1 ...Първоначално написано от zarzamora
![]()
Sometimes a smile is all it takes to steal someone's heart !
Всеки сам си избира начина на забавление.
+1 към тези, които са против дрогата.![]()
ТУК ДОЛУ ВСИЧКИ СЕ РЕЕМ!
Аз като момче мога да кажа колко ужасно противни са ми неадекватните момичета. (нямам предвид на 2-3 черти, ами "тотал щета"...)
Ето една представителка - старомодна съм и не обичам такива партита, нито дискотеки, предпочитам спокойно кафе с приятели, нещо забавно и скалъпено от самата мен в домашни условия с привкус на семейност като ужасно много обичам да готвя или да правя сладкиши
Има си момичета за всичко. Едни харесват шум и глъч, а други по - спокойните обстановки. А и в повечето случаи всичко е до време.
Може би и затова успявам да изградя добра връзка.
И това мнение е подкрепено с аватара ти, който е на момиче с гол задник, хъхъ^^
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
+1, точно това щях да кажа - това не са места, на които се намират нормални момичета.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
![]()
Хм... Мразя наркотиците - не защото съм задръстена и консервативна, а защото видях как двама приятели си заминаха по нелеп начин, заради наркотици!
Имам си порок - пуша цигари, пия алкохол на парти само колкото да си казвам Наздраве с хората, не да се напивам като свиня и т.н.
Енергия имам достатъчно и без наркотици, случвало ми се е цяла нощ да танцувам, а да съм *взела* само две бири примерно
Жал ми е за хората, които твърдят, че без наркотици купоните не струват....
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
само-че кат почна да пия няям спирка , дрога не юзвам ама пуша козец рядко даже съм го спрял (уж)Първоначално написано от BikerGirl
Я все пытался кому-то что-то доказать,
Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.
everybody say: Путки да има
«Алло, мам?»
«Да, сынок, случилось что-то?»
«Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»