.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Странен проблем или може би внушение ?

Здравейте,тази седмица доста боледувах и си изкарах настинката с доста болки в бъбреците и яйчниците,като продължава да ме боли долу вляво.Казах на личния лекар,той каза,че съм настинала яко и било от тва,да не се панирам излишно.Обаче забелязвам по гащичките си някакъв гъст бял секрет и на всичкото отгоре,когато свърших преди малко от клитора,не се бях овлажнила нито преди да започна,нито след като свърших .. доста ми е странно.На всичкото отгоре ми закъснява и цикъла,но изключвам варианта да съм бременна.Възможно ли е всичко това да се е получило от болестта и купа хапчета които пия,или имам някакъв проблем ??

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Гъстия бял секрет най-вероятно е бяло течение.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    на мнението на Rebirthing съм
    awerw

Та.. Да разбирам ли, че очакваш да те.."овлажним"?!
    Нещо не схванах какво има общо клиторния ти оргазъм с купа хапчета ама айде...
    Ако си си вяла голия гъз на снега, който се изсипа преди няколко дена досещай се от какво е.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Да, да нормално е всичко това да е от настинката.

Този бял секрет както казаха е , влагалищен секрет т.н бяло течение .Щом до сега не си имала такова течение, се е появило в резултат на някой лекарства които приемаш докато си болна (особено хомеопатични).Не е болест , но е инфекция! Не се панирай , защото почти всяка жена има такъв секрет . Той се появява седмица или дни преди и след мезструация , но ако този секрет има лоша миризма и си променя цвета на бледожълто тогава говорим за заболяване трихономаза

Сериозно ли е това заболяване ?

Цитирай Първоначално написано от iibizaa
    Този бял секрет както казаха е , влагалищен секрет т.н бяло течение .Щом до сега не си имала такова течение, се е появило в резултат на някой лекарства които приемаш докато си болна (особено хомеопатични).Не е болест , но е инфекция! Не се панирай , защото почти всяка жена има такъв секрет . Той се появява седмица или дни преди и след мезструация , но ако този секрет има лоша миризма и си променя цвета на бледожълто тогава говорим за заболяване трихономаза
    Айде, айде, изказа се ти с лекарските диагнози. Ако цвета се измени може да е всякакъв вид хормонален дисбаланс.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Споко,окей си.Всичко това е от настинката.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Повече от фен Аватара на fibichkaa
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Гъстия бял секрет най-вероятно е бяло течение.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Hesinka
    Сериозно ли е това заболяване ?
    Ако продължава така по-добре се консултирай с гинеколог.

Град
    W O N D E R L A N D
    И аз бях така миналата година мисля... бях настинала яко, възпалени яйчници, ужасни болки, ходих на лекар, той ме прегледа с това, дето гледа бременните (пф, забравих му името извинете) и ми предписа силни болкоуспокояващи, витамини и антибиотик... аз обаче не го пих тоя антибиотик ами се разбрах с нашите ако се влоша тогава да го пия... е, влоших се (39 температура и адски болки), пих го и се оправих. И оттогава започнах да си нося бодита.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си