- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Дженифър Лопес била казала, че
бебетата и никога няма да обличат една дрешка два пъти поред....
WTF???
Ми жената може да си го позволи. Кво толкоз.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
бе и за мен, ама има хора, за които е въпрос на показване на вкус...Първоначално написано от Concussion
![]()
може да прави к'вот си иска,щото тя е известна,успяла и богата,а вие сте нищо и вероятно няма да станете повече от чистачи,може би и аз.тя ще прави ,к'вот иска,а ние колкото и да злобеем,няма да стане по-богати в тази толкова ужасна държава.
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
държавата не е ужасна, подобно мислене е ужасноПървоначално написано от lightcameraction
![]()
защо си мислиш, че злобеем? и защо си мислиш, че не можем да станем повече от чистачи?Първоначално написано от lightcameraction
не ти е хубавата нагласата
Ти не си добре, бе. Как, кажи ми, като знам че там някъде има хора, на които всеки един ден им е БОРБА за оцеляването, КАК да разхищавам така?!?!?! Малoумник, кой знае к'во лапе си ти, нищо не знаеш, нищо.Първоначално написано от lightcameraction
Е, ти пък. Защо чуждото нещастие по света трябва да играе роля в живота ти? Ако съм милионер няма да се ограничавам само, защото има гладуващи борещи се за оцеляване хора по света, не е моя работа това. Недей да гледаш на хората като на жертвиПървоначално написано от Concussion
тея па,нали било 'кофата' ,що взимате 'сичко на сериозно хаха,чак се репчат
![]()
ще стане като на Том Круз малката ***** .. с обувки колкото цялата ми къща и да ми ходи на екскурзии насам и натам през 2 дни да обикаля Европа .. ама т'ва е положението.
Concussion ,ти много ли разбираш?Айде,се едно те интересува ,че има хора,дето живота им е борба за оцеляване..и в Сомалия има такива хора ,ти за тях мислиш ли?
Но да,държавата ни е ужасна.
Should ever be forgot...
и защо това е нещо лошо? Ако имах мноого пари естествено, че детето ми задължително би обикаляло света постоянно и ще има най-добротоПървоначално написано от lightcameraction
Преди да помисля за хората в Сомалия, първо мога да помисля за себе си и хората живеещи като мен и родителите ми. Един ден, дори да стана много богата, абсурд да правя такова прахосничество. Преди време, бях чела за един човек, който от много изпаднал и беден станал заможен, с огромно богатство и хората му се чудили защо пак си обира трохичките от масата... Еми т'ва е, просто такива неща не мога да приема.Първоначално написано от lightcameraction
За мен това също не е нормално, защото една дрешка, която ще бъде облечена 1 път струва заплатите на баща ми сигурно за няколко месеца, но всичко си е въпрос на разбиране и възпитание. Аз, ако ще си мечтая да обиклоля Европа и света, тези лапета ще бъдат където си поискат, само ако пожелаят.. Но това е живота - за едни има, за други не![]()
![]()
Не знам какъв е проблемът, като може да си го позволи, кво толкова!?
Дрисла богата,а има деца дето няма кво да облекат...
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
а някой замисли ли се кво ще прави с всичките тея дрешки ?![]()
може да ги подарява на домове за деца
и аз така ще правя с моите бебета и ще ми излезе по-евтино
доказателство:
спестявам няколко стотин лева за пералня
спестявам пари за ток, вода и други разходи свързани с прането
спестявам пари за сушилня и други разходи свързани с простирането
купувам нови дрехи от оня магазин "мания", които са на килограм, а всички знаем, че бебешките дрешки са леки и струват стотинки.така ще мога да го облека за по-малко от лев на ден.
Парите са нейни и може да прави с тях кФото си Ще, защото сама си ги е "изработила". Кой знае колко й е било трудно, никой не знае, това си е нейният живот, но наистина си е малко разхищение, или поне като прави така да дарява дрехите после.
Аз ако имах милиони като нея сигурно щях да заделям по 2 000лв и да ги пускам в шепата на случайни хора или бездомници или домове за сираци. Дори по - големи суми.
Хубаво е човек да помага
Оная, Марая Кери пък купувала памперси на бебето си с диаманти.... като че ли в тях няма да сере и пикае ми....
и тя к'во да направи по въпроса?да не е майка тереза .. има си пари,ще си ги харчи ??щом така и се е уредил живота,прекрасно,защо трябва да помага на няк'ви непознати?дарявала е достатъчно за благотворителност и след като е успяла в живота може да се поглезиПървоначално написано от Greennight
Should ever be forgot...
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4230411
Ето, тук пише за Марая Кери и отдолу е сулнато и за ЖЕЙ ЛО
http://earthfirst.com/jennifer-lopez...-outfit-twice/Първоначално написано от ZeroPoint
Но не се учудвам. Тя винаги е била тъпа дебелогъза пача.
И какво толкова?Може да си го позволи все пак е звезда.
Голяма работа станало. ;д
Първоначално написано от lightcameraction
![]()