.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Град
    Mexico
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YrsMhVG60NQ&feature=player_embedded[/youtube]

Шокиран съм. Как да няма жертви, като хората прогресивно затъпяват? Става земетресение, а някой незнаен турчин си мисли:
    "Я, земетресение! Къде ми е камерата да го снимам? Ще стане страхотно клипче в Ютуб!?"
    Не че искам да осмея или да се подиграя с трагедията по някакъв начин, ама, хора, накъде отиваме? Загубили сме елементарното си чувство за самосъхранение.

Искаше да кажеш да го докаже / аргументирам? Добрем.

Бележка: тези преценки не са напълно точни и понякога допускам грешки, затова има някакъв (невисок) шанс да греша. Специално това с интелекта не е стабилно доказано.

Човек с по-висок интелект намира за повърхностни неща, на които хора с по-нисък интелект се кефят. Затова, често като дойдат нюфагове в Кофата им личи по глупавите изрази и изглеждат невероятно ретардед.

Другото, което е, че като цяло, по-интелигентните хора имат тенденцията да харесват по-сложен тип хумор, въпреки че не му личи, че е сложен. Така например, повечето шеги от детско предаване ще са тъпи според повечето хора.

Прецених интелекта ти по тези два фактора - хумора, който използваш (и нещата, които намираш за забавни), както и нещата, които ти се струват готини. Освен това може на места да не си схващал сарказъм.

Сега като се замисля, не се сещам ясни примери, в които си проявявал това, така че може и да греша. Но помня, че отначалото се осъмних, после май някакви неща го попотвърдиха.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    просто щото не съм угоден за повечето хора от форума с възгледа ми.
    Този мой онлайн профил е само 50% истина.
    Все пак съм тук за да разпускам, а не да си тровя нервичите допълнително със сериозни теми.
    Половината тука са както казаха по БТВ "зодия Хейтър" ама съм свикнал.

Базирам малко от мнението си на възгледите ти. сад :с

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Всъщност, като се замисля и в реалния живот играя няква роля, пък камо ли тука да съм истински.
    Имаш леко повърхностно схващане за хората.
    Примерно и аз пиша, че онзи кипи ли къв е, е гей, ама имам само повърхностна база върху която да го оценя.
    Извинявай, ако съм те объркал

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Смърт за господ !
    n00bs

Разсъжденията ти ми изглеждат сложни, но не съм сигурен и за жалост не мога да ги оценя, защото има псевдологични връзки в тях поради dysrationalia - например мислиш, че всеки е различен в интернет - това е горе-долу точно, но колкото и да си различен, повечето качества (особено интелекта) си личат.

Но вече ме обърка за интелекта си, а не помня на каква база го бях установил.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    ок

Повече от фен Аватара на fibichkaa
    Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist
    Вярно е, българин съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове