- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Отново рожден ден
Всъщност незнам защо пиша това, може би в някаква задънена улица изпаднах за да споделя.
На 26 октомври правя 21, имам приятелка от 3 години, тя все ме подпитва какво ще правя на моя рожден ден а аз просто не го празнувам от години насам, причината е един мой рожден ден на 16 когато от поканените хора дойдоха само 2 и стана.... тъпо меко казано. От тогава не празнувам, в момента нямам приятели които да поканя, то и няма къде, а и да имаше сигурно пак щях да се позачудя дали да правя нещо от мисълта да преживея отново тази тъпня, обаче гаджето напира и напира, къде та къде и как...Някой ден ше глътна 2 шишета успокоително така че да не преча на никой..... До тогава, кво да правя?
До преди 2 години всяка седмица се събирахме с едни приятели ама сега всеки тръгна на някъде в чужбината и в България. Останах и сам войнът е войн. Тъпото е че гаджето очаква нещо пък ако не направя нищо е ясно да си каже тоз къв калъф е станал скучен и тн. Пък няма къде и заедно нощта да прекараме... направо страхотно нямам думи
направи се на болен
да си жив и здрав
И аз не празнувам , ама съм си казала на всички , че нямам приятели , че хората , с които общувам са интернет тролове, че даже и тези в училище , та и съквартирантките ми , и т.н.
Просто си отидете някъде само двамата и се гушкайте .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Тя като толкова напира да има купон да ти организира нещо бе... Парти изненада или там както му се вика..
Ама ти и ти си ба*ти мрачно настроения човек..
Покани троловете от кофата.
Keep on trollin'
аз просто го вкарах и всичко свърши