.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Моля за съвет :)

Здравейте, така.. Понеже още миналия месец ми свършиха, чак сега реших да ходя да си купя фон дьо тен и пудра.Бих искала да ми кажете някои хубави, защото напоследък нещо все на гадни попадам.Мислех си за Афинитон на Мейбълин или на Манхатън, за фон дьо тена става въпрос, но четох във форума и май има доста отрицателни мнения за Афинитон...А и ако сте ползвали, какво мислите за пудрата на Римел?Моля ви, кажете някои хубави..Вие от кои сте най-доволни?
    П.С. Желателно е фон дьо тена да е матиращ..Благодаря предварително!
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Матиращ - Макс Фактор. Афинитона не матира. Вземи си и на Лореал са хубави. Пудра, не ползвам, но на Лореал също има хубави. Отиди на място и пробвай ( например в някои магазин ) , защото така и да ти кажем, няма как да разбереш стават ли за твоята кожа или не

Вземи си Афинитон, само че минералния, мноого съм доволна от него, докато останалите два са боклук. Пудра-матиращата на Essence
    Обичам.. гушната в тебе да заспя

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Пудрата на Rimmel е хубава , на мен ми харесва много Чувала съм добри отзиви и за пудрите на Essence даже за сега аз съм се спряла на две ..
    За фдт съм доволна и използвам само на Borjouis или на Seventen.
    Но най-добре ако искаш изпробвай мостри на няколко фдт , и си прецени на теб , кой ще ти е най-добре.
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Супер фен Аватара на Runaway11
    За да не отварям нова тема:

Някой ще ми каже ли отзиви за тези двете и като цена горе-долу какви са, за да не се разкарвам напразно

http://www.essence.eu/uploads/tx_cos...seMup07_11.png

http://www.essence.eu/uploads/tx_cos..._Matt01_07.png

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Runaway11
    За да не отварям нова тема:

Някой ще ми каже ли отзиви за тези двете и като цена горе-долу какви са, за да не се разкарвам напразно

http://www.essence.eu/uploads/tx_cos...seMup07_11.png

http://www.essence.eu/uploads/tx_cos..._Matt01_07.png
    Около 5-6 лв мисля че бяха.

ох и аз да се включа ;дд но с един въпрос, за да не отварям излишна тема ;д матиращ какво ще рече ?!
    Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BrokenHeartt
    ох и аз да се включа ;дд но с един въпрос, за да не отварям излишна тема ;д матиращ какво ще рече ?!
    Означава, че матира кожата, демек отнема излишната мазнина и кожата не изглежда мазна.

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Цитирай Първоначално написано от BrokenHeartt
    Означава, че матира кожата, демек отнема излишната мазнина и кожата не изглежда мазна.
    Благодаря, ти
    Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||

Аз също ще ти препоръчам на Essence матиращата пудра, много е добра. Фдт - на Ревлон - Color stay е много добър, препоръчвам ти го.
    Тя: Защо сe нeрвиш, aз сaмo гo прeгърнaх ..
    Тoй: Защотo зa мoмeнт тoй държeшe цeлия ми свят в ръцeтe си. ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си