- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Най-голямата ви издънка
ми че даПървоначално написано от Ermic
![]()
14 години съм я гледала,всеки случай не се оглеждам през 2 минути да видя дали мама е до мен.Първоначално написано от Ermic
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Първоначално написано от Nithael
колко ли яко си се почуствал
![]()
awerw♥
Боже, как може в тема за най-голямата ви издънка да слагате примери как сте паднали в градския транспорт. Явно за вас това е наистина значима и интересна ситуация, която е важно да бъде помнена.![]()
начи си й говорила 15 мин, но не си погледнала към нея? Че ти като говориш на някой къде гледаш?Първоначално написано от neeDaBosS
![]()
Припаднах в бар и съм си шибнала дясната скула в дръжката на един от фризерите. Добре,че сервитьорката ме е хванала.
Това ми е най-най, иначе колко изцепки имам,просто не е реално.
Много изцепки имам![]()
Като съм била малка където съм видяла кафе по пейки съм го събаряла,а майка ми върви след мен и плаща кафетата на хората![]()
Хапала съм хора /не бяха невинни!/
Бъркала съм хора,примерно им вика Здрасти а те ме гледат тъпо и не знаят как да отвърнат![]()
В 3-4клас казах на класната вместо "Госпожо","Мамо"![]()
![]()
Като по-малка се издразних за нещо на сестра ми/бяхме в една градинка/и викнах с цяло гърло Кучка![]()
Пак,като по-малка избягах от мама пак на същата градинка и тръгнах към насСмешното беше,че през цялото време се чувствах като Росалинда
![]()
и още мноооого други![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
хаха и аз само че първо казах "бабо" после "мамо" и накрая "госпожо"Първоначално написано от Yankee
![]()
![]()
Първоначално написано от YoungBloodZ
![]()
![]()
![]()
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum