- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Най-голямата ви издънка
Коя е най-голямата изцепка която сте правили и като се сетите още ви хваща срам ?
Ако темата тръгне тогава ще репостна моята издънка![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
мухахах
и ти като дядо![]()
всъщност, аз се опитвам да замажа нещата :3
попринцип се изцепвам в клас с някоя друга простотия ии мда![]()
Ми нямаше как да замажа нещата :ДПървоначално написано от bittersweeteffect
Хората дето ме познаваха викат, че са си мислили, че се базикам, а тия дет не ме познаваха са ме помислили за неандерталец![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
![]()
не е чак толкова трагично, но предпочитам да не ми се случва
какъвто съм спец![]()
Оо.. Когато в 8 клас мама откри по случайност листчето на което си бяхме писали с най-добрата ми приятелка в час.. А такива мръсотии пишеше на него, че направо ..какво да се прави.. пубертет..
![]()
на мене майка ми намери нещо друго в портфейла и имашеПървоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
.........
![]()
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
какво?Първоначално написано от Dyany10000
![]()
Мн са
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
Няма да забравя когато в 6 клас наще откриха листчето,на което бяхме писали мръсна хип-хоп песен с псувни за даскалицата по МузикаИначе има и други де
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
А да,сащо когато веднъж ми откриха скайпа включен в 5-6 клас пак иии ми видяха всички лични неща и простотии дето съм си писалБасиии гадните
![]()
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Хаха затова съм си сложил парола на компа и като излизам го правя в спящ режим и не могат нищо да направятПървоначално написано от Greennight
![]()
![]()
имам многоне знам от кое да започна... може би от раждането си
![]()
![]()
![]()
![]()
nigga stole my bike
в 8 или 9 клас чакахме рейса с един приятел след даскало, ама нали рейса закъснява 20 минути.И вече идва някъв супер препълнен и той ми е казал "ай да хванем следващия" ама кой да чуе нали...качвам се аз, като мисля че и той е с мен и почвам да си говоря за някви филми, прототии и се смея..докато накрая не се усетих че всички ме гледат странно, най-вече пича, дето беше до мен.Чувството е просто неописуемо..веднага слязах на другата спирка и исках само да се заровя 394823904 метра под земята :Д
В новото даскало (8 клас) на 15ти,влязох в грешната стая при друг клас и нали нещо си стоя сигурно 20 минути и класната разправя - трябва да оставите 50лв. капаро за бала и аз WTF!?.Питам кой слас е тва и тя ми вика 12 Г,а аз със скоростта на светлината се изнесох.
Добре ,че тия завършиха.![]()
хахаха вярно доста гадно е билоПървоначално написано от Nithael
![]()
Честно казано нямам.
![]()
Сещам се, когато в 8-ми клас на 16-ти на отиване си мислех, че съм се качила в грешния автобус, , а после като се прибирах вече наистина се качих в грешен автобус за няк`во село.
![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Веднъж една чистачка отвори вратата на кенефа докато си сменях превръзката в училище.![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
ахахаахаххаПървоначално написано от Claymore
хахха са се сетих като бях 6 клас на една екскурзия в плевен бяхме в няква хижа и настаниха ни там и аз тръгнах да обикалям да си разглеждам из хижата и влизам в кенефа обаче не видях че е женския и отварям една от вратите иии гледам класната свалила гащите и сиг пишкашеи като я видях се стреснах тя също и веднага затворих вратата и се оринах на секундата.. после се чудех как да я погледна в очите добре че не дойде да ми мрънка след тва на все едно не се беше случило
![]()
![]()
![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Многото пъти, в които са ме хващали в тихото ми онаниране.
Keep on trollin'
аз просто го вкарах и всичко свърши
в 9 или 10 клас паднах в рейса .. сраммм
в 10 клас се качих на грешен рейс .. другите от спирката дето пътуваме заедно сигурно са се спукали от смях![]()
тая година се излагах пред 120 човека![]()
някъде към 5-6 клас с едно момиче си говорехме с кой си харесваме и нали аз и казвам .. и после тръгнахме да говорим за секс и тя отишла и му казала![]()
![]()
![]()
и той ме вика после .. и аз мацах ли мацах ... мноого беше кофти![]()
като бях пак 5-6 клас някъде си играехме в махалата и майката на детето с топката му я взе ... и аз викам кажи на майка си, че е лайно
и като дойде баща му така ми се кара ..![]()
имам адски много изцепки с родители ... и досадни възрастни![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Лол, когато бях малка ...ама малка,малка - 1клас, намерих едно листче с някъв телефон и ми беше скучно и звъня.
Листчето от вестник, по нищо не личеше че е за секс телефон.
И звъня си аз и ми вдига няква мацка..и ми говори![]()
и така 30 минути.
И накрая ме пита "Колко ти е голям" и аз не знаех за кво става въпрос и затворих.
Самата издънка е после когато бях направила 200лева сметка..
И мама разбра че съм аз.
Джизъс,много ме беше срам, а даже не знаех защо ..![]()
Качвам се аз в реиса и си слагам краката на седалката пред мене и кодукторката идва и ми вика : Свали си краката , ти у вас така ли правиш ? и с цялата си наглост се обръщам и и викам : що ти у вас да не продаваш билетчета ?? и оная се закопа И докат не слязохот рейса не приближи до мойта седалка ;дд![]()
" I am male so am I lesbian if I like girls!?"
женско съм ..