.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Повече от фен Аватара на bloodyred
    Ако се почива, НЯМА да е заради балотажа..още преди изборите знаех, че някои училища ще почиват..
    Да съм казала, че отказвам се?!

Голям фен Аватара на ysmivka
    Цитирай Първоначално написано от bloodyred
    Ако се почива, НЯМА да е заради балотажа..още преди изборите знаех, че някои училища ще почиват..
    Извинявам се може аз да не съм разбрала, но за кой град се отнася това, че няма да учат?
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Цитирай Първоначално написано от ysmivka
    Извинявам се може аз да не съм разбрала, но за кой град се отнася това, че няма да учат?
    Знам за две училища в Благоевград ..

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    29.10.2011 г. – 01.11.2011 г. вкл. -есенна ваканция т.е. да в петък се учи.
    :P

Да не вземете на Хеуин да отидене на даскало да стреснете директора или да му дадете отровни бонбонки.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Фен Аватара на freegirl17
    Град
    SomeWhere ^^
    Не знам за Икономиката в Благоевград, но ми казаха, че ЕГ и Строителния тук Петък няма да учат .. а НХГ щели де имат спорет полуден .. ако реално е така, то няма как ние да учим.

Сериозно ли ? Аз уча е ЕГ и вчера като питахме класната тя каза, че ще си учим в петък (тя си е малко сбъркана и не знам дали може да и се вярва) Иначе ние миналия петък си учихме

Град
    Пловдив
    Ние май ще имаме спортен празник ^_^

Мега фен
    Не знам за Икономиката в Благоевград, но ми казаха, че ЕГ и Строителния тук Петък няма да учат .. а НХГ щели де имат спорет полуден .. ако реално е така, то няма как ние да учим.
    Сефте няма да учат.... за ПГСАГ - ок, но за ЕГ се съмнявам честно казано. Информацията официална ли е (т.е. с наредба или съобщена от учител) ?

anonymous708973
    Guest
    Нашите учители ще го гласуват днес на съвет.

Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Сефте няма да учат.... за ПГСАГ - ок, но за ЕГ се съмнявам честно казано. Информацията официална ли е (т.е. с наредба или съобщена от учител) ?
    Имам една приятелка от ЕГ и ми каза, че няма да учат петъка .. не съм разпитвала за подробности, но и не вярвам да ме лъже.
    Ние утре ще говорим с класната, пък то и вече не остана за кога.. ако не учим в Петък, трябва да мине наредба, а-у.. дано не учим, даноо..

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Петък май ще си учим... Не знам,защото се говореше за нещо като спортен празник...

Като цяло няма да се учи СЪБОТА, НЕДЕЛЯ, ПОНЕДЕЛНИК и ВТОРНИК. Няма да се отучва нищо! Т'ва е.
    Keep on trollin'

аз просто го вкарах и всичко свърши

Аиде стига сме говорли за тея ваканции да говорим за проблемите в даскалото ее
    И лове анди

Ами.. в тоя форум може да се говори на всякакви теми, така че..
    е ние ще си учим ......

Фен Аватара на freegirl17
    Град
    SomeWhere ^^
    Ние също

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    бахтиии утре ще ми е супер кофти имам 7 часа+това имам вътрешен кормуване и понеделник съм на външен кормуване-тряя да нося утре 80лв за изпитите+тва тряя да нося 45лв за фотограф и пари за абитуриентската още доста-напрооооооооо ми писнааа заради този тъпият курс се прибирам чак вечерта в нас и няям време за нищо

Мега фен
    И някой си учиха....а други си почиваха....както винаги...

Ето затова ме дразни България! Че всеки на локално ниво може да определя каквото си иска. Трябва веднъж за винаги да се регламентира от МОМН кой, кога и по какъв начин може да почива, да обявява спортен полуден, да намаля часове и т.н. Най-добре е това да се реши с глобални наредби, които да се спазват - решава се, че преди ваканция сътоветният ден ще бъде спортен полуден и такъв ще бъде за ВСИЧКИ. А не за някой. Но това е България, така или иначе, такова нещо никога няма да стане.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от freegirl17
    Ние също

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си