- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В петък учи ли се ?
Ако се почива, НЯМА да е заради балотажа..още преди изборите знаех, че някои училища ще почиват..
Да съм казала, че отказвам се?!
Извинявам се може аз да не съм разбрала, но за кой град се отнася това, че няма да учат?Първоначално написано от bloodyred
![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Знам за две училища в Благоевград ..Първоначално написано от ysmivka
![]()
:PПървоначално написано от ivcheto0o
Да не вземете на Хеуин да отидене на даскало да стреснете директора или да му дадете отровни бонбонки.![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Първоначално написано от bloodyred
Сериозно ли ?![]()
Аз уча е ЕГ и вчера като питахме класната тя каза, че ще си учим в петък (тя си е малко сбъркана и не знам дали може да и се вярва) Иначе ние миналия петък си учихме
![]()
Ние май ще имаме спортен празник ^_^
Сефте няма да учат.... за ПГСАГ - ок, но за ЕГ се съмнявам честно казано. Информацията официална ли е (т.е. с наредба или съобщена от учител) ?Първоначално написано от bloodyred
Нашите учители ще го гласуват днес на съвет.
Имам една приятелка от ЕГ и ми каза, че няма да учат петъка .. не съм разпитвала за подробности, но и не вярвам да ме лъже.Първоначално написано от Lucho
Ние утре ще говорим с класната, пък то и вече не остана за кога.. ако не учим в Петък, трябва да мине наредба, а-у.. дано не учим, даноо..
Петък май ще си учим... Не знам,защото се говореше за нещо като спортен празник...
Като цяло няма да се учи СЪБОТА, НЕДЕЛЯ, ПОНЕДЕЛНИК и ВТОРНИК. Няма да се отучва нищо! Т'ва е.
Keep on trollin'
аз просто го вкарах и всичко свърши
Аиде стига сме говорли за тея ваканции да говорим за проблемите в даскалото ее![]()
И лове анди
Ами.. в тоя форум може да се говори на всякакви теми, така че..
е ние ще си учим ......![]()
![]()
бахтиии утре ще ми е супер кофти имам 7 часа+това имам вътрешен кормуване и понеделник съм на външен кормуване-тряя да нося утре 80лв за изпитите+тва тряя да нося 45лв за фотограф и пари за абитуриентската още доста-напрооооооооо ми писнааазаради този тъпият курс се прибирам чак вечерта в нас и няям време за нищо
![]()
И някой си учиха....а други си почиваха....както винаги...
Ето затова ме дразни България! Че всеки на локално ниво може да определя каквото си иска. Трябва веднъж за винаги да се регламентира от МОМН кой, кога и по какъв начин може да почива, да обявява спортен полуден, да намаля часове и т.н. Най-добре е това да се реши с глобални наредби, които да се спазват - решава се, че преди ваканция сътоветният ден ще бъде спортен полуден и такъв ще бъде за ВСИЧКИ. А не за някой. Но това е България, така или иначе, такова нещо никога няма да стане.