- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Разбирате ли от ножове?
Препоръчайте ми някаква марка или... де да знам, да ми обясните какво да гледам.
Кажи само за какво искаш да го използваш и ще се опитам да се сетя за магазин.
Ще се подготвям за бъдещето си в кухнята.
В готвенето един нож няма да ти е достатъчен, вземи си някакъв комплект, има в техномаркет някъде по 50 лв вървят.Първоначално написано от Ewok
Засега ми трябва един.
Ето такъв http://www.tramontina.com.br/public/...104PDM001B.jpg
ако е за убийство търси с дупки или улеи по острието. Като го наръгаш влиза въздух в прободната рана и е по-голяма вероятност да издъхне.
Ако е за кухня за къде без стария и класически ХЕНКЕЛБАХ?!![]()
Четох, че били много смотани и повечето не са доволни от тях :/Първоначално написано от svodnika
То за кухненски ставало дума...
точно щях да ти предложа да те заведа даже ;д
иначе Бьорнер :р
да и аз мислех за тезиПървоначално написано от psychopath
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
аз с такива дейности не се занимавам, приготвям се за живота си като жена простоПървоначално написано от psychopath
тези бьорнер сигурен ли си, че са хубави? и къде ги има :д
и колко г/д струват
и къде мога да наточа ловджийски нож
Еми Бьорнер сигурно са най-известната марка. Рекламирани от топ-кулинари...![]()
В МкД. например неща на Бьорнер използват.
Прякора на едно от най-големите "рендета" в българския футбол е взаимствано от тази марка, което е показателно.![]()
Иначе цени, не знам...скоро попаднах на някаква реклама. (комплект 6-7 ножа някъде за всякакви нужди, буквално)
Беше около 70 лева май![]()
Иначе можеш да го наточиш на шмиргел (най-добре).
Шкурка също...
Един образ, майстор по време на работа (почивка), докато се търсеше нож, той наточи мистрията и с нея започна да реже продуктите...![]()
Victorinox, перфектни са, имат магазин в ЦУМ
Първоначално написано от LambOfGod
възбудих се![]()
то густо, то пусто