- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Нередовен цикъл
Здравейте, искам да попитам дали има нещо нередно в цикъла ми? Аз съм на 17 год., от почти 3 години ми идва и до преди няколко месеца си ми беше нормално. Но скоро започна или много да ми закъснява или да ми подранява, дори понякога ми тече около 8-9 дена, което е ужасно... А последният месец ми дойде 2 пъти. Трябва ли да се притеснявам, дайте ми някакви съвети.![]()
не се притеснявай .Това че ти е нередовен,подранява или закъснява може да е заради изпитани епоций или ако си настинала .
А може и да е причина заради още куп работи. Най-добре е да идеш на гинеколог, който ще разбира мааалко повече от нас как да ти помогне!![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Да си пила Ескапел?
Иначе, ако не си най-добре да посетиш гинеколог.
Не, не съм пила никакви хапчета, а колкото до гинеколога малко се притеснявам да отида, а пък и в моя град няма такъв.
Не можеш ли да отидеш до някой съседен, по-голям град? Все пак здравето ти е нещо, което не трябва да пренебрегвашПървоначално написано от Eva94
![]()
Това с идването два пъти в месеца не е за подценяване.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!