- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- голяма разлика в годините
Първоначално написано от badsector
Ти сериозно ли бе ,пич?!
По темата : Нямам нищо против в такава разлика в годините.Иначе с приятеля ми имаме 3 години разлика и си е супер![]()
maDamn
Била съм с 9г. по-голямо от мен момче (не сме имали връзка)...даже е много по-яко!![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Май трябва да се замислиш над познанията си по математика, вместо да се друсаш върху к*ра на 18годишен пикльо. Kойто на всичкото отгоре вмомента е подсъдим.Първоначално написано от Baby98
![]()
Няма значение. Той продължава да е подсъдим.Първоначално написано от Baby98
Зависи от възрастта... Но за МЕН-интервалът между двамата, трябва да е някъде 5-6 години най-много..![]()
awerw♥
@imamkrasivouhoПървоначално написано от imamkrasivouho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти ме уби, брато..
![]()
Подкрепям с двете ръце.Първоначално написано от dimitar_ak
И аз съм имала връзка с момче, с 9 години по-голямо от мен. Е, аз бях на 17, а той на 26, но си беше свестен.![]()
I'm inlove with a criminal...
За мен годините никога не са били определящ фактор.
Както бях чела някъде "Не е важно колко години има в живота, важно е колко живот има в годините."
И спря да се върти за миг земята..
какъв е проблема ако се обичате ?аз съм на 16 приятела ми на 21 .. не е голяма разликата но имам приятелки с гаджета на по 24-5-6 години .. никакъв проблем няма
![]()
![]()
ПриятелА ти? Епа то оно що си требе си требе...Първоначално написано от edDinstVenNa
Кво значение има? Като ви се е*е, ще се е*ете... Малолетни, непълнолетни, всеки с има глава на раменете и си носи последствията. Моята голяма любов беше с 5 години по-малка от мен, по-готин човек не съм срещал! Дреме ми на шапката за годините... А вие моралистчета, хванете си гаджета!![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Как ти се струва 13годишната ти дъщеричка да и го ръга 18-20 или дори 26-7 годишен пръч?![]()
13 годишната ми дъщеря, ще е възпитана и образована, а не празноглава разпоретина!!!Първоначално написано от imamkrasivouho
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Но пръча няма да еПървоначално написано от Bozichko
![]()
![]()
Така е, но дъщеря ми като знае да му тегли една тъничка майна и го прати да си облизва... подмишниците, пък и като разбере, че баща и (аз) обожава и притежава различни огнестрелни оръжия и ме бие съчмата в главата, все ще се замисли, а ако не се замисли, е те патроните не са толкова скъпиПървоначално написано от imamkrasivouho
![]()
Like Jesus
Имаше един лаф - "Преди да имам деца имах три теории за отглеждането им. Сега имам три деца и нито една теория". Та и ти така.
И аз така кво? Аз теории нямам, аз знам нашите как са ме възпитавали и, че за разлика от повечето на моята възраст, та и по-големи, от мен човек стана, както и от сестра ми. Това, че повечето родители не ги еня за живота на детето им или не знаят как да подходят, че да говорят с децата си е лично техен проблем. А да не коментирам, че повечето родители си избиват жалките комплекси върху децата си, те самите са тотални идиоти и какво се очаква да се стане от детето?Първоначално написано от badsector
Like Jesus
Първоначално написано от imamkrasivouho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ей така тая година щях да го загазя и аз като се занимавам с деца
Та за разликата.
Няма значение колко е,важното е да се обичат и да са горе долу на един акъл де се вика
>>DjBelev<<
Оставете я тая ..... , ам няма да я наричам както и да е , ама просто я оставете.Не виждате ли че търси внимание.Въри се друсай с който искаш , на нас не ни пука.Прави се на интересна пред съученички или пред който си искаш.Първоначално написано от Baby98
Първоначално написано от Baby98
Абе ако искаш се друсай и с магарето на ддядо ти , дядо Коледа или Рудолф.Всички те коментират , защото са извратени как 12-13-годишни пикли се превръщат в ..... от малки.
Тихооо! Принципно не ми е работа да обсъждам кой крив-кой прав, ама вече дразниш честно!Да му се не знае - кви завиждания говориш?! Щом някой не те харесва , значи завижда, ми нее така мойто момиче. Правят го щото малко или много им е направило впечатлението от постовете ,че са те отворили на 12, а си на 13 и си минала по 2-3ма .Живота си е твой,ма за 13 годишна пикла самочувствието ти е голямо,ама дали е съизмеримо с умствения багаж ,е ,това е друг въпрос.
И ,да - "френда" ти наистина е подсъдим!
maDamn
Проблемът не е това, кога ще се про*бете, всеки си има глава на раменете, е*ете се когато искате. НО НЕ СЕ ХВАЛЕТЕ!!! НЕ ГО НАТЯКВАЙТЕ НАВСЯКЪДЕ!!! Не е хвалба това, че човек, който още няма лична карта, вече може да си вкара цялата ръка в сливата без затруднения! Трябва да си изключително празноглав, малоумен и жалък човек, че да ходиш да се хвалиш с това, че на 12 вече някой батко ти е пръснал сливата, а на 13 вече са минали 2-3ма през нея.... То си е за вас, но освен да се смея и да пратя на майната си някоя такава пача*ретина, друго няма какво да се направи!
Like Jesus
Винаги съм искала да бъда с някой по-голям от мен,може би,защото са по-сериозни в отношенията.Първият ми път беше с момче 9 години по-голямо от мен,от една страна съжелявам,от друга не,защото всичко мина гладкоСлед няколко дни с приятелят ми правим 1 година,разликата ни е 5 години,но не се оплаквам от нищо.Винаги е бил до мен,обича ме,уважава ме,не ми е изневерявал.. Тази връзка просто няма как да я сравня с миналите ..
![]()
Точно по темата .. за 10 години разлика имам дилемично мнение.. ако е за 1 вечер,двамата са ЗРЕЛИ и 2-мата знаят какво правят,може би,но ако говорим за връзка 15-25-,16-26 .. тук вече съм против
Baby98 - как може да кажеш аз съм на 13 и ходя с 18 годишен и след това да кажеш,че завиждат,че не са на негово място.. не че моята разлика с приятелят ми е по-малка,но моите години са различни.. Леле,завиждали ти хората.. обсъждат те не за това,а защото е смешно как се хвалиш с тези неща![]()
зависи от случая
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.