.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 105
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Ми с моята приятелка имаме 23 години разлика. Заедно сме от 7 Но определено за под 20-годишните, разликата трябва да е максимум 2-3 години.
    Ти сериозно ли бе ,пич?!
    По темата : Нямам нищо против в такава разлика в годините.Иначе с приятеля ми имаме 3 години разлика и си е супер
    maDamn

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Била съм с 9г. по-голямо от мен момче (не сме имали връзка)...даже е много по-яко!
    Шофирай разумно - стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Baby98
    Ами до 10 години мисля,че е добре разликата,но повече няма да е добре.Аз с моя приятел имаме разлика 4 години - аз съм на 13 той на 18.
    Май трябва да се замислиш над познанията си по математика, вместо да се друсаш върху к*ра на 18годишен пикльо. Kойто на всичкото отгоре вмомента е подсъдим.

Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    Ами до 10 години мисля,че е добре разликата,но повече няма да е добре.Аз с моя приятел имаме разлика 4 години - аз съм на 13 той на 18.
    Май трябва да се замислиш над познанията си по математика, вместо да се друсаш върху к*ра на 18годишен пикльо. Kойто на всичкото отгоре вмомента е подсъдим.
    Сгрешила съм при писането,голям проблем стана!Пък и по-горе се поправих!!
    Няма значение. Той продължава да е подсъдим.

Всеки сам преценява за себе си. При някои е нормално, при други не. За мен например до 7 - 8 години е нормално, после вече разликата е голяма. Но ако напр си на 21, няма да си личи както ако си на 12...

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Зависи от възрастта... Но за МЕН-интервалът между двамата, трябва да е някъде 5-6 години най-много..
    awerw

@imamkrasivouho Ти ме уби, брато..

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Имал съм приятелка с 11 години по-млада от мен, но годините ни бяха такива, че това нямаше значение. Тя на 20, аз на 31.
    Подкрепям с двете ръце.
    И аз съм имала връзка с момче, с 9 години по-голямо от мен. Е, аз бях на 17, а той на 26, но си беше свестен.

I'm inlove with a criminal...

Мега фен Аватара на xoxi
    За мен годините никога не са били определящ фактор.
    Както бях чела някъде "Не е важно колко години има в живота, важно е колко живот има в годините."
    И спря да се върти за миг земята..

какъв е проблема ако се обичате ? аз съм на 16 приятела ми на 21 .. не е голяма разликата но имам приятелки с гаджета на по 24-5-6 години .. никакъв проблем няма

Цитирай Първоначално написано от edDinstVenNa
    какъв е проблема ако се обичате ? аз съм на 16 приятела ми на 21 .. не е голяма разликата но имам приятелки с гаджета на по 24-5-6 години .. никакъв проблем няма
    ПриятелА ти? Епа то оно що си требе си требе...

Град
    Софийските потайности
    Кво значение има? Като ви се е*е, ще се е*ете... Малолетни, непълнолетни, всеки с има глава на раменете и си носи последствията. Моята голяма любов беше с 5 години по-малка от мен, по-готин човек не съм срещал! Дреме ми на шапката за годините... А вие моралистчета, хванете си гаджета!
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Как ти се струва 13годишната ти дъщеричка да и го ръга 18-20 или дори 26-7 годишен пръч?

Град
    Софийските потайности
    Как ти се струва 13годишната ти дъщеричка да и го ръга 18-20 или дори 26-7 годишен пръч?
    13 годишната ми дъщеря, ще е възпитана и образована, а не празноглава разпоретина!!!
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    13 годишната ми дъщеря, ще е възпитана и образована, а не празноглава разпоретина!!!
    Но пръча няма да е

Град
    Софийските потайности
    Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    Но пръча няма да е
    Така е, но дъщеря ми като знае да му тегли една тъничка майна и го прати да си облизва... подмишниците, пък и като разбере, че баща и (аз) обожава и притежава различни огнестрелни оръжия и ме бие съчмата в главата, все ще се замисли, а ако не се замисли, е те патроните не са толкова скъпи
    Like Jesus

Супер фен Аватара на badsector
    Имаше един лаф - "Преди да имам деца имах три теории за отглеждането им. Сега имам три деца и нито една теория". Та и ти така.

Град
    Софийските потайности
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Имаше един лаф - "Преди да имам деца имах три теории за отглеждането им. Сега имам три деца и нито една теория". Та и ти така.
    И аз така кво? Аз теории нямам, аз знам нашите как са ме възпитавали и, че за разлика от повечето на моята възраст, та и по-големи, от мен човек стана, както и от сестра ми. Това, че повечето родители не ги еня за живота на детето им или не знаят как да подходят, че да говорят с децата си е лично техен проблем. А да не коментирам, че повечето родители си избиват жалките комплекси върху децата си, те самите са тотални идиоти и какво се очаква да се стане от детето?
    Like Jesus

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна

Ей така тая година щях да го загазя и аз като се занимавам с деца

Та за разликата.
    Няма значение колко е,важното е да се обичат и да са горе долу на един акъл де се вика
    >>DjBelev<<

Повече от фен Аватара на kilers
    Нещо май завиждаш,че не си на негово място?!
    Оставете я тая ..... , ам няма да я наричам както и да е , ама просто я оставете.Не виждате ли че търси внимание.Въри се друсай с който искаш , на нас не ни пука.Прави се на интересна пред съученички или пред който си искаш.

Повече от фен Аватара на kilers
    Като гледам май ви пука щом само ме обсъждате и критикувате.И пак казвам,че разлика от 10 години не е много.А нашата пък въобще не е много с моя френд!
    А за друсането,не се друсам с които ми падне за разлика от други!

Абе ако искаш се друсай и с магарето на ддядо ти , дядо Коледа или Рудолф.Всички те коментират , защото са извратени как 12-13-годишни пикли се превръщат в ..... от малки.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Тихооо! Принципно не ми е работа да обсъждам кой крив-кой прав, ама вече дразниш честно!Да му се не знае - кви завиждания говориш?! Щом някой не те харесва , значи завижда, ми нее така мойто момиче. Правят го щото малко или много им е направило впечатлението от постовете ,че са те отворили на 12, а си на 13 и си минала по 2-3ма .Живота си е твой,ма за 13 годишна пикла самочувствието ти е голямо,ама дали е съизмеримо с умствения багаж ,е ,това е друг въпрос.

И ,да - "френда" ти наистина е подсъдим!
    maDamn

Град
    Софийските потайности
    Проблемът не е това, кога ще се про*бете, всеки си има глава на раменете, е*ете се когато искате. НО НЕ СЕ ХВАЛЕТЕ!!! НЕ ГО НАТЯКВАЙТЕ НАВСЯКЪДЕ!!! Не е хвалба това, че човек, който още няма лична карта, вече може да си вкара цялата ръка в сливата без затруднения! Трябва да си изключително празноглав, малоумен и жалък човек, че да ходиш да се хвалиш с това, че на 12 вече някой батко ти е пръснал сливата, а на 13 вече са минали 2-3ма през нея.... То си е за вас, но освен да се смея и да пратя на майната си някоя такава пача*ретина, друго няма какво да се направи!
    Like Jesus

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Винаги съм искала да бъда с някой по-голям от мен,може би,защото са по-сериозни в отношенията.Първият ми път беше с момче 9 години по-голямо от мен,от една страна съжелявам,от друга не,защото всичко мина гладко След няколко дни с приятелят ми правим 1 година,разликата ни е 5 години,но не се оплаквам от нищо.Винаги е бил до мен,обича ме,уважава ме,не ми е изневерявал.. Тази връзка просто няма как да я сравня с миналите ..

Точно по темата .. за 10 години разлика имам дилемично мнение.. ако е за 1 вечер,двамата са ЗРЕЛИ и 2-мата знаят какво правят,може би,но ако говорим за връзка 15-25-,16-26 .. тук вече съм против

Baby98 - как може да кажеш аз съм на 13 и ходя с 18 годишен и след това да кажеш,че завиждат,че не са на негово място.. не че моята разлика с приятелят ми е по-малка,но моите години са различни.. Леле,завиждали ти хората.. обсъждат те не за това,а защото е смешно как се хвалиш с тези неща

Супер фен Аватара на fuckme
    зависи от случая
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си