- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- *спийчлес*
кво общо има едното с друготоПървоначално написано от FeelMyPain
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Ще отида при него и ще го помоля да му го лапнаПървоначално написано от FeelMyPain
.
всички изброени "свалки" са проява на селянияПървоначално написано от xPafx
оф да леле ужасни са тия.... ти пък се качваш с най-гадните рейсове
така в 111 един ме опипваше ама дебел чичка на 40 години сигурно
а беше адската тъпканица.... мърдам се назад доколкото мога тоя пак се заби при мен и пипаше там където не трябва и на другата спирка го избутах и слезнах и се качих на задната врата и тоя след мене
и нз как успях да мина през хората пак на средната врата а той не можа щот е дебел.... и като ми дойде спирката газ с 300 към метрото и се чаках с един приятел и се разревах не можах да се сдържа много се бях стреснала
![]()
![]()
некви гадни скапани чички да починат от обрив дано.. ще им счупа ръцете и краката и ше им забия ноктите в очите
![]()
![]()
nigga stole my bike
сериозно ли мъж те пипа в претъпкан автобус и ти няма да му изкрещиш насреща? веднага ще се намери някой да му скочи на ушите
верно вас може човек да ви изнасили на главната и дори никой да не разбере..
това защо никога не се е случвало пред очите ми...
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Сериозно, нещо такова ако се случи пред очите ми, на оня няма да му се размине. А ако е моя позната, тогава ще е късметлия ако вътрешностите му си останат вътре и външностите - вън.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
лесно ти е да го кажешПървоначално написано от FeelMyPain
аз се пях вцепенила, изобщо не можах нищо да направя, камоли да извикам... имам много лоши такива случки и много съм се наплашила и стане ли нещо такова и от страх не мога да мръдна дори >< много е гадно
nigga stole my bike
Вероятно ще каже, че е луда и си измисля, или пък че случайно се е бутнал. Не мисля, че наистина има кой да те защити, ако си сам. Щом съм припадала в тролей и никой не е обръщал внимание, какво остава за някакво опипване.Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
разбирам те и все пак трябва да покажеш, че не си беззащитна
ти представяш ли си какво би станало, ако беше се развикала...тоя щеше да е най-малкото наритан от автобуса
румяно, ядосваш ме
селяни има навсякъде, не само в софияПървоначално написано от FeelMyPain
не ,че я почитам столицата де...
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
аз съм скачал на човек, защото го чух да псува случайно минаващо момичеПървоначално написано от WaterLilly
не вярвам, че в цял автобус няма да се намери кой да я защити
Аз онзи ден както се прибирам, в тъмното беше седнал някакъв мъж на тротоара и псуваше, ама не спря да нарежда![]()
Не можах да разбера мен ли псува или просто му има нещо, щото много бързах...
Дядката тва почна да го прави пред нас, в борисовата .
Онзи , дето ме подгони, и крещеше , и тичах, и се скрих в една сграда, беше при 4ти километър, но докато се строеше арена армеец, може да е бил от строителите .
Там няма хора, и да крещях нямаше кой да ме чуе.
Бях на интервю за работа , там е сградата на ИТК-то .
После умряла от ужас разказах на някакъв рандом човек в сградата и излязоха двама да огледат района, обаче онзи се беше изпарил, после ме изпратиха до спирката поне.
Другите са тотали рандом гайс над 50 .
Почват да ме разпитват, аз не знам как да реагирам, освен да отговарям кратко и да гледам да изчезна , казвам им че съм на 15 за всеки случай, защото още ме е шубе от онзи тип дето ме гони и ми крещеше.
А иначе се возят и психично болни често , вчера някакво момче ( над 20 , високо ), видимо с отклонение ме пита в 120 - Ти гледаш ли полицай *рандом име*.
Аз се направих , че не чувам .
- Ти гледаш ли полицай *рандом име*
- Не
- ЗАЩО НЕ ГЛЕДАШ ПОЛИЦАЙ *рандом име*
И някаква баба, явно майка му/баба му му каза да спре да тормози хората , а той почна да обяснява че не гледам полицая и се садна.
Нямам нищо против всички тези изброени , даже ми е жал за тях , ама не знам как да постъпя за да избягвам разговори .
Дали ще се озлобят ако не им говоря и се правя на пън , или трябва да отговарям кратко и по-най бързият начин да се преместя.
Принципно слизам от превозното средство , обаче така често закъснявам .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...