На 44 години съм - жена. На 21.10.2011г. ходих на ехограф за щетовидната жлеза и докторката ме накара да си изпъна главата назад. След като си я изпънах назад рязко, започна от тогава да ме боли глава, гадене, виене на свят. Преди 20 години имах сътресение на мозъка, и още едно преди 10 години, но не можах да се доизлекувам, защото нямаше места в болницата и си остана така. В този понеделник ме приеха в болница, и ми слагаха системи всеки ден, но се оправях само от системата. 1-2 часа след системата пак почваше да ми се гади. Изписаха ме днес - четвъртък, но още ми се гади. Уморена съм (може би от болницата - много лежах). Преди време (3-4 седмици) ходих на скенер за главата, но той беше от обикновените (докторката каза, че имало нови скенери, на които се слагало нещо като течност и не се гледало само костите на мозъка), а не бил от тези новите, и само са ме облъчили. Казаха, че имам заболяване на Вестибуларния апарат. След като ме изписаха казаха, че утре още ми се гади, ще ме приемат отново в болница. Ако има някакви доктори или хора, запознати с моя проблем да пишат незабавно, защото този проблем не трябва да стои неразрешен.
Благодаря предварително!
П.С. Забравих да кажа, че преди ме болеше отдясно на врата и усещах нещо като жила и оттам тръгваше болката и стигаше до точката на сътресението на мозъка !