- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Чувствам се зле
дано умреш
и ние кво да направим
депресирано копеленце
Да ме обсипете с вниманиеПървоначално написано от KeremidkaTuhleva
Започни да си пиеш лекарствата, които ти е предписал психиатъра, може да се оправиш.
сигурно е невероятно чувството да те обсипят с внимание няколко непознати в интернетПървоначално написано от KumchoValcho
хаха
ше те обсипя с Орина ако те видя някъде![]()
то густо, то пусто
просто обичам да се гавря с пинчери като теб![]()
то густо, то пусто
I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
— Eminem
беше твърде гадно, написах го в пристъп на яростПървоначално написано от Mi6inka
ми6инка, аз не те мразя и проблема ми не е с теб, проблема е в мен и просто го избих върху теб. ти си прекрасна такава, каквато си, както всеки др човек ( писалите в тази тема включително)
Всеки който се държи лошо с вас го прави, защото той самия има негативи в живота си, върху които може би работи и се бори с тях (визирам себе си демек дам) и не го приемайте лично
Всеки прави най-доброто на което е способен в този момент, нека всички се прегърнем awww :3
Първоначално написано от Oldschool
![]()
awerw♥
Първоначално написано от Wax
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Разчувствах се, Жорка.Първоначално написано от KumchoValcho