- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Наистина много мощен удар.Малко опътване за тренировки?!
ари ве какви са тея снимки уе![]()
И кво да кажа освен , ем докато правя силови може да съм без фланелка![]()
Има и по-брутални от тази![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Jeezus![]()
Ще ми се да му се разтрепери ръката![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
xaaaaaaaaaaaaxxxxПървоначално написано от TheManTheLegend
лъвчо ей така трябва да ги взимаш трима
http://www.youtube.com/watch?v=VZAGl...eature=related![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
глей кво стаа път тука, БМХ батъл
http://www.youtube.com/watch?v=ZxDod...eature=related![]()
sapphire5![]()
Тренирам ММА от 3 месеца.Значи силата на удара въобще не идва само от силата на ръката.Демек дори да имаш 40 см ръка може да удряш по-слабо от 12 годишен каратист.Просто трябва да се тренира да се извърташ като удряш с десен прав,да пристъпваш като удряш с ляв прав.Силата трябва да идва от таза и от бедрото.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Силата идва от завъртането, ускорението...или физично казано му - F(силата) = m(масата).а(ускорението) !
Im back...
абе не ги обяснявайте така физически щото и аз знам че силата е равна на масата по скороста ама 2 месеца и половина учих ляв прав апък имам 5 по физикасилата на удара идва от краката независимо дали удряш с крак,ръка или глава иначе казано боксьорите удрят с крака спринтьорите тичат с ръце всичко е въпрос на техника и много практика с много повторения . Брус Лий е казал че не се страхува от човек който упражнява 10000 удара а от човек който упражнява 10000 пъти един удар защото е почти сигурно че го е овладял до съвършенство
^Аз също тренирам бокс...и знам че удара идва от кръста! Краката играят спомагаща роля, а ръцете са просто средството с което удряш...не играят роля в силата!
Im back...
кръста завърта удара т.е. от краката го пренася в ръцете абе и аз немога да го изкажа така както искам щото май ми е рано още да ставам треньорама може и да клякаш с 200 и пак да нямаш силен удар и както може и някой селянин от балкана 2 метра да те убие с 1 удар
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=hq0tGu27SmE
гльодайте кракаса ...
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
упътване*
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Всичко е от значение
Дори и ръцете...
Не може да сте с много слаби ръце и да удряте като бизон![]()
Ми да ти кажа треньорът ми в залата по бокс ръката му сигурно е 30 см ама може да те нокаутира с един десенПървоначално написано от loveca777
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Малка ръка не значи слаба ръка.
И силата на удара идва от много неща, не само от кръста или само от краката.
kinetic linking ... е думата дето търсишПървоначално написано от ZipFail
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
ми кат за начало няколко месеца самбо и 2 години кик бокс после може да се запишеш на ММА и си готов ( примерно)
колкото до мощен удар с тренировките ,техниката се изчиства и силата идва
на мен рекорда ми на улицата е 1vs3( ма бях с/у 3ма мишкари)
;д
Дойде време за действие.
Ще се записвам на бокс.
Да видим кво ще излезне.
Дано да те бият малко, гадно че предаде културизма![]()
sapphire5![]()
Тва е грях да се записваш на друг спорт, как ще кажеш на чичо Арнолд в очите "Аз се записах на бокс" как ще му го кажеш, човека толкова ще се разтрои![]()
sapphire5![]()
Като се разтрои ще му дам бърз мощен удар в зурлата![]()
Или просто ще си покажа бицепса да се уплаши![]()
А той ще ти покаже, неговия бицепс, и кво прайм![]()
sapphire5![]()
Моя бицепс 10 метраНеговия макс е бил 56 санта..
Смятай
![]()