.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Гадене, главобол, виене на свят и т.н.

На 44 години съм - жена. На 21.10.2011г. ходих на ехограф за щетовидната жлеза и докторката ме накара да си изпъна главата назад. След като си я изпънах назад рязко, започна от тогава да ме боли глава, гадене, виене на свят. Преди 20 години имах сътресение на мозъка, и още едно преди 10 години, но не можах да се доизлекувам, защото нямаше места в болницата и си остана така. В този понеделник ме приеха в болница, и ми слагаха системи всеки ден, но се оправях само от системата. 1-2 часа след системата пак почваше да ми се гади. Изписаха ме днес - четвъртък, но още ми се гади. Уморена съм (може би от болницата - много лежах). Преди време (3-4 седмици) ходих на скенер за главата, но той беше от обикновените (докторката каза, че имало нови скенери, на които се слагало нещо като течност и не се гледало само костите на мозъка), а не бил от тези новите, и само са ме облъчили. Казаха, че имам заболяване на Вестибуларния апарат. След като ме изписаха казаха, че утре още ми се гади, ще ме приемат отново в болница. Ако има някакви доктори или хора, запознати с моя проблем да пишат незабавно, защото този проблем не трябва да стои неразрешен.
    Благодаря предварително!

П.С. Забравих да кажа, че преди ме болеше отдясно на врата и усещах нещо като жила и оттам тръгваше болката и стигаше до точката на сътресението на мозъка !
    asd

Голям фен Аватара на ZeroPoinT
    И защо реши, че 15 - годишни лапета могат да те излекуват? Направо ми прати един СМС на 1849 и ще ти направя бяла магия.

На лекар. И освен това си малко стара за тийн форум.

ZeroPoint, търся решение във всеки един форум. Не мисля, че в раздел "Болести" има само 15 годишни !
    asd

Голям фен Аватара на ZeroPoinT
    Като типичен тийнейджър търси тук лекари.
    Между другото, да не би да си търсиш сексуални услуги? Щото не виждам какво правиш тук.

Голям фен Аватара на CaSsIe
    За какво се заяждаш с жената?! Някъде да пише, че форума изрично забранява да пишат хора на 44 години?

"Ако има някакви доктори или хора, запознати с моя проблем да пишат незабавно, защото този проблем не трябва да стои неразрешен. "

Жената търси някой, който е имал подобен проблем, това какво значи че 15 годишните не могат да го имат ли?! Баси и злобните хора, айде осъзнайте се.

Аз бих ти предложила да отидеш при частен лекар, наистина по - скъпо е, но поне могат да открият причината за проблема ти и да го разрешат по накакъв начин, а не само за да ти замазват очите с първото нещо, което измислят... Успех

забрави за алкохол и каквото и да е напрежение вълнение и тн

възможно е да ти се гади от системите аз съм ветеринар и при мен това е доста често срещан ефект от повечето препарати

вече не знам какво са ти вляли и как го възприемат хората и не мога да съм 100% точен

и наче ако имаш заболяване на Вестибуларния апарат е нормално да ти се вие свят той контролира ушите които са център за равновесие

проблеми с кръвното?
    Born to be Evil, Born to be Mad Born to be wild, Born with the Evil Power!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Имаш ли епикриза? Пише ли в нея какво лечение е провеждано в болницата/още по-добре ако и ти самата знаеш с какво си лекувана/? По-конкретно да са ти включили ноотропни и вазодилататори?
    Графия на шийни прешлени имаш ли?
    По какъв повод си била при ендокринолог?
    Операции и пролежавания в болница по друг повод имаш ли?
    Съпъстващи заболявания имаш ли?
    В семейството ти какви заболявания се срещат?
    Боледувала ли си /хронологично от детска възраст до сега/?
    Какво работиш?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си