- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Кой интернет доставчик да ползвам?
Супер бавен ми е интернета...На рутер съм с два компютъра и преди не ми беше така когато интернета беше на стария собственик. Вие какъв ползвате и доволни ли сте? Сега съм на булсат и съм адски разочарована, на какво да се прехвърля?
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
В момента най-стабилни са спектър нет и нет 1, но кварталните интернет оператри ги имам за по-добри, защото собственика винаги е на 5 мин от повредата, малко са маймуните които се качват на кабела, проблем е само с външния трафик, тъй като доста често е бавен, а и няма обвързващи договори.
yjh;ssh
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Иска бърз интернет на булсатком..![]()
Аз съм с квартален интернет, но наскоро Виваком го купиха и лееко се прееба
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
и аз съм на Близоо ..Първоначално написано от EinGutesKind
обаче .. един ден имам нет .. супер.. друг ден е мега бавен и постоянно спира.. иначе ако си с комп, а не лаптоп е хубав нета на близоо ама с рутер е бъгната история
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
аз съм с рутер и лаптоп и нямам никакви проблемиПървоначално написано от nepowtorima
![]()
Спектър нет най стабилни са![]()
Преди бях на квартален, обаче тия от булсата го купиха и дойдоха с някви супер офертички - всеки би се вързал. Останах с него и се преебах, обаче тия техните оферти ме приковаха за тях с още 3-4 месеца напред.Първоначално написано от fear4o
-M.B.
20 лева на месец и имам 2500 кб/с ъп и даун
Спектър нет...![]()
П.П. needle това с 5 мин. от повредата са глупости...
Преди като бях на квартален доставчик нета спираше при най-лекия дъжд и т.н. ако спре вечерта, нямаше нет до следващия ден на обяд, понеже работното им време почва от обяд...спят до късно хората...
Докато сега от както съм на Спектрум нет... (2 години) нета е спирал 2 пъти поради профилактика и веднъж поради повреда за 2-3 часа... и то не по трасето, а централно...Все пак съм на PON
![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage