- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Обща снимка на потребителите от раздел Спорт и здраве
bathory ми става идол !!!![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
в състезателен период трябва да е отпреди 15 години ..така че отпада
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Нямало е цифрови фотоапарати и компютри тогаваПървоначално написано от HolyShit
![]()
може и на 50 да е ..Първоначално написано от HolyShit
Ама човека яко цъка кик-бокс, като федор емилиенко еПървоначално написано от HolyShit
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
почти ,лъвче..на 37 съм ...плюс това нали не си останал с илюзията че съм бил културист някога??? състезател да ,но по съвсем различни неща ..други въпроси относно моята личност да имаш ..?Първоначално написано от HolyShit
а за загубите -всеки има загуби,важното е да има и победи..всъщност и това не е важно,важното е да си се качвал на ринга,да си губил и пак да си се връщал,въпреки това....
победата вътре в себе си,победата над страха е най важна-тя ви дава увереност ..иначе ако някой се е затръшкал за мои снимки-във фейсбук има повече от достатъчно,и от състезания ,и от к'во ли не![]()
Че от къде да ти знам фейсбук![]()
И тогава в състезания по силов трибой участвал ли си![]()
А мен питаш ли ме колко трудно му го намерих, а накрая даже има претенции за снимката![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
участвал съмв неща, в каквито ти никога няма да участваш -това достатъчно ли еай сега е време да спрем да се правим на интересни,който се интересува от фейсбука ми -има си начини,както виждаш аверв ми го е намерил ,въобще не е трудно ...
Не,не е достатъчно.
И кво като си вземал участия в неща дето аз никога няма..бла-бла .
Кое му е леснотоПиша navar ей ся във фейса и ако не излезне нищо , яко задмониторно шибане !!!!!!!!!!!!!
Трудно е да му намериш фейса, трябва да си малко хакер, като мен![]()
sapphire5![]()
Къв хакер си ти еПървоначално написано от awerw
xaaxxaxa
като му намериш фб тогава ще говорим![]()
sapphire5![]()
не ,лъвче..пишеш навар в гугъл ..по лесно е![]()
браво ,ти си моят идол в компютърния бизнес ...по добре остави компютрите на аверв,а ти си гледай тренировките![]()
така е, който разбира си разбира![]()
sapphire5![]()
ама мен и колкото да ме търсиш нещо не ме намирашПървоначално написано от awerw
![]()
![]()
![]()
![]()
ее, аз при навар започнах от някъде, питах едно момче от неговата зала "Абе имаш ли фейса на чичо навар?" бзк бзк![]()
![]()
![]()
започнах при него от някъде, ама при теб няма как да започна
![]()
sapphire5![]()