.
Затворена тема
Страница 10 от 100 ПървиПърви ... 678910111213142060 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 2493
    Здравейте ! Искам да почна 90 дневната диета придружена с упражнения.Но тъй като се прибирам в 15 часа от училище,въпроса ми е след като обядвам ли да правя упражненията или преди това ? Мерси предварително [ако може без обиди]

Супер фен Аватара на Jaune
    http://www.beachbody.com/product/fit...s/turbofire.do
    Препоръчвам! Много забавна тренировка, мотивираща, нахъсваща, изморителна (!) - наистина добро кардио, каквото не съм правила досега.
    И сега го правя с план и всичко, и се храня добре, и оф, надявам се да постигна максималното, което искам да постигна. :Д
    И между другото искам да се оплача колко нетолерантни и саркастични са всички към начина, по който се храня. Защо трябва да ме взимат нон-стоп на подбив, че се храня здравословно, казвайки, че съм нон-стоп на диета. Ебаси. Аз ям всяко междучасие, здравословни неща обаче. А иначе на диета съм била, нищо не съм ядяла. Мф.

titinkaa еми на какво може да се дължи, понеже сега нямам никакво движение и по цял ден си седя вкъщи и предимно качих от обездвижване и от много пиене на кола и ядене на сладки неща... иначе не ям много други неща,а предимно сладко и то все към 2-3-4 сутринта, което е много вредно :P

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^Еми ако нямаш възможност в момента да ходиш на фитнес,то може в къщи да си правиш упражнения.Свали си някакви от замундата.Храни се здравословно,не яж сладко и пак ще отслабнеш.

Не то няма проблем мога да ходя на фитнес , обаче тука от две седмици се каня и така още не съм го посетила просто мързела ми идва в повече,ама мисля вече от тази седмица да почна.Особено сега като почнах тази диета и сигурно ще има по големи резултати :P

Голям фен
    Успех, Norita!

Моят отчет за днeс:

З: филия с течен шоколад
    О: спагети
    СЗ сурови фъстъци
    В: нищо

сега ще правя тези упражнения:
    http://www.youtube.com/watch?v=yqx6SO7lfN0

Лека вечер на всички!

Мерси n3ri7ka А аз имам един въпрос при 90 дневната диета при въглехидратния ден вечерята също ли е препоръчително да ми е на половината на обяда или примерно ако за обяд ям макарони за вечеря примено само сладолед или пак макарони ?Моля някой компетентен да ми отговори

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Във въглехидратния ден е добре солената храна да е за обяд,а сладката за вечеря (незнайно защо?! ).
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

3oPuTy благодаря ти много за отговора, и аз бях стигнала до този извод, но все пак исках да попитам

Голям фен
    След 70 дни на 90-дневната диета съм само -2кг, но затова пък -5.5см от талията, -1.5см от ханша, и -1см от всяко бедро!

Вчера започнах да правя тези упражнения
    http://www.youtube.com/watch?v=yqx6SO7lfN0
    и днес, естествено, имам мускулна на дупето и бедрата

Ако ги правя всеки ден, по 2-3 пъти видеото, в продължение на 20 дни+ здравословно хранене (около 1200 ккал на ден)+ каране на колело 5 пъти в седмицата по 20-30мин на ден, дали ще успея да сваля 2-3 кг и да се стегна още малко?.. всъщност килограмите не са толкова важни, колкото сантиметрите.
    Стискайте ми палци, след 27 дни ще си видя милото и искам да го изненадам с по-хубава фигура

Имаше една..плодове на два/три часа и чай.
    Някой сеща ли се,че искам да я почна от утре?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=615474.0

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от n3ri7ka
    И аз мисля да ги пробвам тези упражнения, ще ги съчетая с колело и си продължавам 90-дневната диета... поне до Коледа.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Фен Аватара на atm
    Град
    Видин
    Привет и от мен! Напоследък доста си хапвам сладко и съм качила 5 кг и искам да ги сваля с някоя диета,но като започна една и я развалям пак с нещо сладко и искам с някой от вас да се опитам да сваля няколко килца,че сама не мога...

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Еййй,мерси много

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Еййй,мерси много
    За нищо.

Повече от фен Аватара на kittyKat
    Оххх аз миналата седмица бях на Японското чудо боже полудях намразих яйцата,но благодарение на тая диета захар и сол вече не използвам,но се убедих,че и не е за мене тъй като от 2 месеца вече не ям месо, а в тази диета всеки ден се ядеше и аз не изпълнявях точните показания.Въпреки,че исках да спазвам всичко точно не можах да се насиля да ям месото. Действително най-много съм отслабвала с един път дневно хранене,н и доста бързо съм качвала обратно. Пробвах това лято фитнес 4-5 пъти седмично повече ядях салати,но и често си позвлявях сладки или вредни храни и отслабнах с 3-4 килограма. Какво ли не съм опитвала чудя се какво вече да измисля. Някакви предложения зя моята вегетарианска персона.
    "Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada

kittyKat, и аз имам вегетариански наклонности и наблягам на ядки(само сурови!)- не прекалено много де, защото все пак нищо в прекомерни количества не е полезно. Дават ми много енергия, особено малко количество около час преди тренировка.
    hi.
    Uhm, I'm just wondering,
    have you got any kind of
    like sort of punky, electronica,
    kind of grime. Kind of like new
    wave grime. But with kinda
    maybe like with broken beats.
    Like kinda dubby broken beats
    but a little bit kinda soulful.
    Like kinda drum and bassy but
    kinda more broken drum and
    bass. Like kind of broken beats
    but break beat kinda broken
    drum and bass. Kind of.
    Do you know what i mean?
    No?

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jaune
    http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/turbofire.do
    Препоръчвам! Много забавна тренировка, мотивираща, нахъсваща, изморителна (!) - наистина добро кардио, каквото не съм правила досега.
    И сега го правя с план и всичко, и се храня добре, и оф, надявам се да постигна максималното, което искам да постигна. :Д
    И между другото искам да се оплача колко нетолерантни и саркастични са всички към начина, по който се храня. Защо трябва да ме взимат нон-стоп на подбив, че се храня здравословно, казвайки, че съм нон-стоп на диета. Ебаси. Аз ям всяко междучасие, здравословни неща обаче. А иначе на диета съм била, нищо не съм ядяла. Мф.
    Невежа съм, откъде се сваля?
    Love is everything!

atm почвай 90 дневната ако искаш, аз вече 3 ден съм на нея Хайде и аз искам да си имам другарчета, че сама не ми е интересно.Трябва някой да ме мотивира :P

Здравейте, момичета!
    От доста дълго ви чета, сигурно година, но така и не се включвам тук, освен като читател и потребител на вашите знания. Много интересни и хитри неща пишете.
    Искам да споделя моят метод от както реших да се погрижа за фигурата си. Винаги съм била много слаба, всички ми се присмиваха, но преди 2 -3 години за щастие качих малко и станах по - нормална.

Само, че нещо стана и качих още и още, и още...
    Тежах 68кг. за моята височина от 1'68см.
    Тогава реших да се захвана с диети за първи път - беше реди около година. От колкото чета и вас...
    С диетите ми ставаше много лошо и не издържах... Толкова се отчаях, че реших да пробвам това:
    През деня се храня с всичко, което обичам, не се лишавам, само гледам да е често и по малко и да не преяждам, а вечер да се храня само с плодове... Естествено отбягвам сладко и газирано и прекалено мазно и не ям хляб, но иначе си хапвам понякога закуски, шоколад, пия сокчета, картофки с топено сирене и шунка на фурна, оризче, просто гледам и месото да е в по - малко.
    Нещо такова, не мога да изредя точно. Вечер съм на кивита и ябълки, а понякога грейпфрут, сутрин съм на мюсли... с кисело мляко...

Но на обяд никога не се лишавам, сега вече когато отслабнах си позволявам повече, но като ям много малко не наддавам...
    50кг. съм забравих да кажа... свалих около 15кг. и то като започнах да се храня по - малко...
    Казвам моят случай, защото много момичета могат да сметнат дали са като мен - понаедряли., понеже си хапват прекалено много...

Избрах да не спазвам диети и ограничаваши режими, понеже не смятам да живея цял живот с мисълта, че само с това ще се храня. Не бих се лишила от нищо

Успех ви желая момичета, дано имате големи успехи с постигането на желаното тергло!

Аз ще продължавам да ви чета всеки ден, както и преди, ставам, и докато закусвам си чета новите мнения!

Здравейте искам да ви попитам нещо, такам слушала съм ммного, че от моно диетите се сваляло, та мисълта ми е ако си направя режим нещо от рода :
    6:00 (преди да тръгна на училише) една чашка топла вода
    10:00 (в голямото) една плодова активия
    12:00 някакъв плод или зеленчук
    от 12:00 до 18:00 ще пият билков чай или нести
    и в 18:30 плод или зеленчук
    и така в продължение на примерно 10, 20 дни дали ше отслабна, като се има в предвид, че в момента се храбня в големи количества .Благодаря предарително
    .................

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Цитирай Първоначално написано от Jaune
    http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/turbofire.do
    Невежа съм, откъде се сваля?
    thepiratebay.org
    и впрочем съм си свалила 1 кг, който го бях качила, в тия две седмици, откакто съм на тва :д очаквам още!

Голям фен
    Поздравления за резултатите! Много вдъхновяващо! Дано и ние имаме същия успех!

такам отчетче за днес:
    З cereals
    О салатка (марули, царевица, морков, червено цвекло, пуешко, кашкавал)
    СЗ солетки+ малко шоколадов крем
    В таратор и малко мусака

Фен Аватара на atm
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от Norita
    atm почвай 90 дневната ако искаш, аз вече 3 ден съм на нея Хайде и аз искам да си имам другарчета, че сама не ми е интересно.Трябва някой да ме мотивира :P
    Аз вече започнах някаква диета (от мен си ) ...ако беше казала по-рано..,но ако случайно я наруша което е сигурно ще започна 90 дневната

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си