- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Еми добреПървоначално написано от atm
Пожелавам ти успех и да не се отказваш и дано има трайни резултати
:P
Вече се оттървах от 4кг. ....
Момичета, вие какви тренировки правите? Горе - долу и по колко серии?
толкова бързо? Нали знаеш, че не е никак хубаво толкова рязко да отслабваш?Първоначално написано от BikerGirl
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Е, да, ама аз съм намалила храненето от повече от две седмици. А и по принцип винаги съм била слаба и идва един момент, в който тялото само си ги връща. 60% от килцата ми бяха в задържани течности и проблемно освобожаване на храна. И това наедряване е било просто моментно, понеже корема все ми беше преял по цял ден.
А някой ще каже ли за упражненията, че се чудя вече какви да правя.Мерси много!
![]()
Като ви гледам ми иде и аз да подкарам едно здравословно хранене. А и няма лошо да стана 48 - 49 килца, сега съм 50... просто за тонус. Ще следя темата с инерес
Малее вече това ми е 2ра(или 3та ;д) четворка.. и само -1кг!
+това ходя 2 пъти в седм. на фитнес :Х
Сега съм 56-7
Искам да стана 50 !
Продължавам.. ;д
Днес (ден 2)
З:Мандарина
О:Леща+една преп. филийка
В: Само леща
♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥
Аз също бих искала да разбера какви тренировки правите?Вчера почнах Тае Бо-то и днес не мога да се държа на краката си просто цялото тяло ме боли все едно съм била на жътваПървоначално написано от BikerGirl
![]()
![]()
ей момичета искам да ви се похваля 5 ден съм на диетка и съм -2 кг-маИ аз почвам да пиша какво съм хапвала и ако има проблем в храната ми някой да казва
З:мандарина
О:пилешко бон филе + салата домати и краставици
В:половината от бон филето на обяд
Браво Норита!!!
Аз пък искам да споделя, че моят си кантар бил верен, а онзи новият, на който се качих беше електронен и от студеното е показал повече... И аз се зачудих, че просто няма как да съм 60кг.
Моят първо показваше 54 - 55кг., а сега вече 49 - 50кг.
Искам да смъкна съвсем малко от краката, още 1 - 2 кг. максимум. Милото снощи ме гледа и вика "леле, краката ти са станали много по - слаби, разликата е видима... Което ме надъха днес да тренирам повечко от преди
Иначе за храненето - сутрин мюсли в мляко
обяд картофки някакви сготвенко и а вечеря плодове, а ако огладнея между яденетата маслинки или полодове, зависи.
Норита, и аз горе - долу като тебе се храня. Браво за резултата още веднъж!!! Ще очакваме ощеее![]()
Браво момичета!
Някое момче може ли да препоръча някакъв начин за вдигане на тегло, дали да взимам добавки и т.н. ? Или да се опитам по естествен път?
Ехх и аз се надявам на големи резултати ама ще видим има времеИ отчета ми за днес
З:Банан
О:печени картофи с гъби
В:Мисля да е половината от обяда ми
здравейтеее, да знаете само колко съм щастлива.. всичките ми дънки и панталони ми стоят супер широко, без колан не мога да ги облека.. вече не ми изкачат тлъстинки отстрани на кръста и мога да нося по-прилепнали блузки! Само мрънкам на мама, че ми стоят гадно дрехите, все едно не са мои и тя каза, че ако отслабна още малко ще ми "подмени изцяло" гардероба като подарък за Нова Годинасега съм още по- нахъсана! Вече не наблягам толкова на диетата, колкото на упражненията, защото само след 3 дни упражнения и каране на колело усещам резултат!
Та така, имам си мотивация сега.. кой отказва 2-3 чифта нови дънки/ панталони и 2-3 нови блузки, които са 1-2 размера по-малки![]()
Днес:
З cereals
О сандвич с кашкавал и домати
СЗ 2-3 чаени бисквитки + плод
В печени картофки
n3ri7ka бравоМного се радвам за теб,Аз пък още не съм почнала никакви упражнения голям съм мързел...
![]()
Ей момичета къде избягахтеИ менюто ми за днес :P
З:банан
О: 2 малки палачинки със сладко
В:парче сладоледена торта и лентичка черен шоколад
Кантарчето вече съвсем леко показва 49кг. Дунките ми са по - отпуснати. Снощи дори усетих, че съвсем леко ме боли корема - мастната тъкан се смалява, което означава че отслабвам там и много се зарадвах.
Ето менюто ми от вчера:
З: Мюсли с кисело мляко
О: мусака
СЗ: ябълка
В: Малко мусака и салата от селе и морков
Между другото правя много кардио, много енергия изразходвам и ми помага.
Неритка , между другото и аз съм като теб и на мен всичко вече ми се прибра, и палазките вече абсолютно нямам, корема ми е плосък, само краката имат още малко нужда, но и това ше стане с малко тренировки. Гуш!![]()
Аз май пак ще се завърна в темата,защото искам от сега да се подготвя за лятото2 месеца бях на 90 дневната и махах 5см от паласките,а съм си ги върнала само с 2,които постоянно се махат и пак се появяват....ТА ! От вчера почнах да правя упражнения за паласки,и понеже в момента уча във Варна,а там нямам комп ще имам възможност да пиша само когато съм си в къщи,следователно тази седмица едва ли ще има резултати,но началото на декември ще пиша дали има някакъв резултат.
Освен това гледам да ям само два пъти на ден (не повече) не че гладувам,просто така се чувствам по добре и се надявам да има ефект ;д Тааа и аз съм с вас вече
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Аз до преди няколко дни имах много гадна мускулна на дупето и на корема. Вчера и днес усещам нещо.. не болка, ами нещо като напрежение в корема и отстрани на кръста (няма общо с цикъла със сигурност). Та искам да те питам теб как те боли корема- като от мускулна треска или иначе? И тази "болка" наистина ли може да е от смаляването на мастната тъкан? Мерси предварителноПървоначално написано от BikerGirl
![]()
Днес:
З cereals
О пилешки хапки (печени) и салата-домати и краставици
СЗ кис. мляко (нискомаслено)
В още не знам, но ще е нещо леко
Сега ще си правя упражненията, и след 2-3 часа пак, че вчера пропуснах.![]()
SlowDownBaby, успех!ще чакаме резултати :P
+1 за поста на neritkaПървоначално написано от n3ri7ka
мастната тъкан боли винаги когато се разширява или когато се свива.Аз също се храня нормално. Има разлика между диети и здравословно хранене... Anyway
С пожелания за още много резултати![]()
Менюто ми за днес, by the way:
З: Мюсли с кисело мляко
О:Мусака със салата зеле и моркови
СЗ: Мъфин / salata
В: Нищо.. по стечение на обстоятелствата... проблеми...няма как да вкуся нещо
Това си противоречи:
с това:мастната тъкан боли винаги когато се разширява или когато се свива.
За какво говорим в крайна сметка, за мастна или за мускулна тъкан ?!А и напрежението не е в храносмилателния тракт, а в мускулите на корема.
Мастната тъкан се стопява, не се свива.
Мускулната тъкан не би следвало да боли, освен ако не става въпрос за мускулна треска, когато сте се пренатоварили.
Не подлъгвайте другите като свързвате отслабването с болка в корема, такъв медицински термин, не мисля, че още е измислен.
BikerGirl браво браво, супер много се радвам и за тебАз кога ли ще стана пак 49 кг-ма
И така менюто ми за днес
З:Ябълка
О:фреш от портокал
В:2 мандарини
Здравейте момичета (и момчета) ..
Ще се радвам ако може да се присъединя към вас. От утре почвам диетата на Боряна, та мислех ако има някой който я спазва или иска да почне, да я започнем заедно.
Извинете ме за някои правописни грешки - от дълго време не живея в България и съм позабравила граматиката (срам за мен, знам).
А и още нещо, за съжаление аз имам диагноза Анорексия Невроза - преди няколко години, която премина на EDNOS (Eating Disorder Not Otherwise Specified) сега. Не знам дали в България се знае за тази болест, но тя е комбинация от Анорексия и Булимия. Всъшност, човек в границата между нормално и поднормено тегло който и повръща... Много ме боли че не мога да се оттърва от тази гадна болест, макър че знам колко опасна е. Опитвала съм - не веднъж, и всеки път се връща..
Няма значение, исках само да кажа нещо за себе си - дори и да е най гадната част. Пазете се хора, не допускайте нещата да излязат извън контрол както при мен!
Спирам вече да ви пиша глупости, ще пиша как минава диетата и ако има някой който иска да я направи с мен, ще се радвам да се подкрепяме.ххх