.
Затворена тема
Страница 12 от 100 ПървиПърви ... 289101112131415162262 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 2493
    Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    ^ При тези обстоятелства защо ще започваш диета въобще ?! И то точно тази на Боряна ?!
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от katii
    ^ При тези обстоятелства защо ще започваш диета въобще ?! И то точно тази на Боряна ?!
    И аз тва се чудя.
    Иска да се вкара в гроба сигурно

Butterfly50, на теб ти трябва балансиран хранителен режим, който да набавя на организма ти нужните му (особено в момента!) хранителни вещества!
    Доколкото съм запозната с диагнозата ти, ми стана ясно, че като цяло отказваш храненето (анорексия), а когато се случи да хапнеш, се тъпчеш и после повръщаш (булимия). Именно затова ти трябва разнообразно и умерено калорично хранене - хем да знаеш, че няма да надебелееш ( да преодолееш психическата бариера), хем да се храниш пълноценно, за да възстановиш организма си.
    Според мен се нуждаеш точно от режим или метод, в никакъв случай диета, още по-малко подобен тип моно хранене. Потърси в интернет повече информация за подобен тип здравословно хранене, ако искаш пиши и на лично съобщение...
    Искрено се надявам да се оправиш, успех..!
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Desir3
    Butterfly50, на теб ти трябва балансиран хранителен режим, който да набавя на организма ти нужните му (особено в момента!) хранителни вещества!
    Доколкото съм запозната с диагнозата ти, ми стана ясно, че като цяло отказваш храненето (анорексия), а когато се случи да хапнеш, се тъпчеш и после повръщаш (булимия). Именно затова ти трябва разнообразно и умерено калорично хранене - хем да знаеш, че няма да надебелееш ( да преодолееш психическата бариера), хем да се храниш пълноценно, за да възстановиш организма си.
    Според мен се нуждаеш точно от режим или метод, в никакъв случай диета, още по-малко подобен тип моно хранене. Потърси в интернет повече информация за подобен тип здравословно хранене, ако искаш пиши и на лично съобщение...
    Искрено се надявам да се оправиш, успех..!
    Напълно съм съгласна! Butterfly50, наистина в момента е по-важно здравето ти и възстановяването на организма, отколкото това как изглеждаш, но ако все пак искаш да спазваш диета или режим, не мисля, че е добре да е точно диетата на Боряна- прекалено е драстична! Успех и от мен!

Момичета включвам се и аз с диетка ,че многосе освиних напоследак и имам 8 килограма да сваля. Започвам диетата наПИЕР ДЮКАН тъй като тя е единствената ,с която виждам резултати и ефекта ми харесва .Хайде с мен...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    BeMySecret, е т'ва вече е една от най-ужасните диети .

Искам да попитам , че понеже смятам да започна диетата на Боряна - мога ли да пия чай през това време?
    once they see you doing better without them,that is when they want you back !

Попринцип всички реагират така.. защо просто не почнеш да ядеш балансирано...

За някой хора това е лесно, за други трудно а за мен НЕВЪЗМОЖНО. Попринцип вярвам че няма невъзможни неща, но не можете да си представите КОЛКО ПЪТИ съм се опитвала за тези 8 години. Всеки път се провалям, ВСЕКИ.

Била съм на диетолог, била съм в клиника.. оправям се за малко, но тези мисли от главата ми не изчезват. И на психиатър съм била - е тогава бях най-зле, само влоши нещата.

Няма да ви разказвам повече, че ще ви стане скучно. НО ще ви послушам, като ви гледам коментарите - ми дава стимул пак да опитам. Няма да я почвам тази диета, но не знам до кога ще издържа със здравословното хранене.

Проблема е че аз почна ли да ям "балансирано", все повече се вманячавам и то става по зле и от тази диета на Боряна или каквато и да е там.

Как вървят вашите диети? Имате ли резултати?

БТВ: HolyShit - това е най-малкото което искам сега
    ~ Because the mirror hurts WAY MORE than starving ~

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    ^^ Оф, стига с тези измислени "диети" на Боряна, Петранка, Стоянка и не знам си коя! Това не е диета, а си е чист глад! За 10 дена - 10кг. ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! Колкото и да свалиш с това неядене, след това ще си ги върнеш двойно, като започнеш да се храниш както преди..
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    Честно казано и аз мисля диетата на Пиер Дюкан за най-безумната, но той има и някои прозрения все пак- например в книгата "Чудото на овесените трици" не само, че казва много интересни неща и рецепти свързани с тях, но и си признава, че е попрекалил с пропагандата на протеиновите диети.

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    Здравейте момичета и момчета. Надявам се да нямате нищо против да се присъединя към вас. Днес започнах хранителния си режим... всъщност, започнах не е най-подходящата дума, защото сутринта малко обърках работата. Не знам има ли си име диетата, но знам, че има със сигурност ефект, защото брат ми свали и запази килограмите си. Сега даже се тъпче и не качва. Та, диетата се състои от 2 дена белтъци и зеленчуци и на 3-тия ядеш нормално - някоя манджа, сандвич, общо взето правиш захранване. И после пак 2 белтъци и 1 захранване. И така докато постигна резултата, който търся. Днес за закуска изядох 1 кашкавалка, на обяд бях на тренировки по баскетбол от 3 до 5 и не можах да ям, прибрах се към 5 и 20 и веднага излязох да побягам в училището до нас. Едно 2км. да съм избягала (без почивките - бързо ходене). Сега ям зеле - сурово.

Чудя се утре за закуска какво да ям, защото съм на училище и не върви да си нося зеле или пък чушки.
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

Днес изядох 5 мъфинаааа направени от мен, бяха уникални и бедрата ми не съжаляват! Сладкарка дремела в мен
    49кг... все още, от утре обновявам тренировките, че тука няколко дни имах мн проблеми и нямаше как.
    Дънките вече си ми висят, коремчето се прибра, това май вече го казах.

Здравейте,така искам да се обърна към хората които мислят да почват диетата на Дюкан.Мога да кажа от личен опит, че тази диета има голям ефект да така е, но според мен тя е за хора, които наблягат на количеството вместо на качеството, а и тези протеини лично на мен ми създадаха малко проблеми абе общо взето си прецаква организма като цялоОсобено за едно младо момиче няма смисъл още от сега да се подлага на такова мъчение Както казах по горе сега съм на 90 дневна диета и вероятно резултатите ще се позабавят малко, но е 10000 пъти по добър вариант от тази на Дюкан особено за хора като мен, които наблягат на качеството вместо на количеството

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Norita
    абе общо взето си прецаква организма като цяло
    така е, тези протеинови диети са ужасни.. най-много се натоварват бъбреците и, особено хора, които имат проблеми с бъбреците, по-добре да стоят далече от протеинови диети

Менюто ми за днес:
    З 2 препечени филийки и чаша сок
    О кисело мляко
    СЗ малко шокостафиди
    В пиле с ориз и гъби

Днес не правих упражнения, но ходих пеша 5-6 километра

n3ri7ka дам така си е Ехе браво браво 5-6 км много са и така моето меню за днес беше
    З:Ябълка
    О:Боб със салатка
    В:Боб

Момичета, проблема който се появява с бъбреците се поражда от факта ,че не се приема достатъчно вода . Приемайки само протеини в тялото се образува киселина , която е трудно обработваема от бубреците .Затова за да се спомогне по-лесно отделянето на тази киселина и подобряването функцията на бъбреците е препоръчително да се приемат 2 , 2 и половина литра вода на ден . Незнам защо всички така остро реагират на тази диета , при условие, че благодарение на чистите белтъчини тялото изхвърля ненужната вода от организма ни (а това при женското тяло е 100% явление) , запазват се мускулите и ако сте достатъчно мотивирани и тренирате успоредно с диетата резултатите са зашеметяващи .
    Аз от утре започвам диетата и смятам да я докарам докрая и да ви докажа ,че тази диета прави чудеса .

П.С УСПЕХ НА ВСИЧКИ

Аз не съм против тази диета, при положение че съм я спазвала и знам, че има зашеметяващ резултат.Доколкото пиенето на вода аз мога да кажа, че съм пила по доста повече от 2 литра, обаче тази диета вреди също така много на черния дроб, както е известно протеините много трудно се преработват от черния дроб.Да не говорим че до преди това никога не съм имала проблем с месечния ми цикъл, а от тази диета ми спря за 2-3 месеца.Правете си сметката какъв дисбаланс на организма се получава Но въпреки това всеки сам си носи отговорността аз мога само да дам съвет

Лично аз на ден пия по минимум 5 литра и стигам до 7(като пи се пие),но пък работата е там,че всяко междучасие в даскало съм до тоалетна И то здраво .. xaaxxa
    С две думи отделителната ми система работи в пъти по-добре от ваща :P

хахх еми радвай се Аз пък не обичам да пия вода, сега като съм на диета буквално се наливам А преди замествах водата с колата и по едно време изобщо спрях да пия вода само кола по 2-3 литра на ден, обаче сега като се замисля колко много те надува колата....и сега и аз мога да кажа, че 3-4 литра сигурно си ги пия и през 10 минути съм до тоалетна хахха., а преди ходих едва 2 пъти на ден

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    по едно време изобщо спрях да пия вода само кола по 2-3 литра на ден
    и аз съм така .. и не мога да се отуча и тва е

divacheee ох да много е гадно, аз направо съм си пристрастена към колата и към сладките неща, и сега даже има кола в хладилника и секи път като го отворя ми е много гадно, ама все още устоявам на изкушението И ти ще се справиш само трябва голяма воля

хахх еми радвай се Аз пък не обичам да пия вода, сега като съм на диета буквално се наливам А преди замествах водата с колата и по едно време изобщо спрях да пия вода само кола по 2-3 литра на ден, обаче сега като се замисля колко много те надува колата....и сега и аз мога да кажа, че 3-4 литра сигурно си ги пия и през 10 минути съм до тоалетна хахха., а преди ходих едва 2 пъти на ден
    Туй да пиеш кола когато искаш да сваляш килограми си е epic fail
    1-че има захар,тоест в 2 литра кола тва са ти около 840 калории само от захар.
    2-дори да взимаш light има консерванти оцветители Е-та аспартам и още хиляди неща които вероятно нито аз знам нито ги пишат

HolyShit хаха много добре ми е ясно колко много се пълнее от всякакви газирани напитки точно за това споменах по горе, че в момента не пия нищо друго освен многооооо вода :P

А да пропуснах да се отчета
    З:Ябълка
    О:Половин пица
    В:мисля да са няколко от любимите ми бонбони ferrero rocher и малко шоколад

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Туй да пиеш кола когато искаш да сваляш килограми си е epic fail
    1-че има захар,тоест в 2 литра кола тва са ти около 840 калории само от захар.
    2-дори да взимаш light има консерванти оцветители Е-та аспартам и още хиляди неща които вероятно нито аз знам нито ги пишат

Ясно ми е ;Д .. за тва съм в застой цял месец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си