- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Butterfly50 напълно те разбирам!преди около 2 години реших сама да се помъча да се "възстановя".И както един ден си казвах,че нямам нужда от втора ябълка за закуска,на следващия ден се карах да ям,за да кача малко и да се оправя.Е,качих,ама мислите са си ми в главата и даже допреди около половин година някакси не осъзнавах напълно колко съм качила.Затова сега искам да ги сваля пак,пък дано да не се върна към старите си навици.
А към всички други:хора,не можете просто да кажете на човек с разстройство във храненето да яде балансирано.За нас това е един адски труден за постигане балансИначе браво за това,че я подкрепяте!
И сега за днес:
1 кафе
2 чая с по мъничко захар
малка чашка варена царевица със сол и лимонов сок
2 портокала
за вечеря още не знам
n3ri7ka аз пия един чай за стройна линия и чесно казано първо доста скептично гледах на нещата, обаче след като почнах да го пия мога смело да кажа, че засега нямам никакъв проблем със запека:P
Чаят е билков, а съдържанието му е следното: плод ябълка, хибискус, зърнастец, сенна, девесил, маточина, арония, резене, жълт кантарион, коприва, бял равнец.Не съдържа консервиращи веществаТова му е съдържанието
![]()
http://www.specialk.com/cerealsПървоначално написано от Rebirthing
тези ги обичам.. пиша cereals, че не знам точно как се превежда- зърнени храни предполагам.. ама това е много дълго да го пиша всеки ден![]()
ее разбира се че може, нали за това сме тук да обменяме мнения и да си даваме съветиЧайчето е на Bioset и е евтин струва около 1.10 лв
![]()
Карам втори ден от диетата и понеже не можах да измисля какво да ям за закуска, не ядох нищо. А и не бях много гладна всъщност.. На обяд към 3 ядох пилешка пържола + 1 краставица. За вечеря - същото. Утре ми е ден за ядене и съм решила въпреки всичко да не ям боклуци. За закуска ще ям ябълка, а за обяд и вечеря каквато манджа има вкъщи.
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Не знам дали го има в аптеките, и ако го има сигурно ще е по скъп, но аз лично си го купувам от хранителни магазини![]()
на мен 90 дневната нещо не ми понася - вместо да сваля, аз качих 3 килограма за 10 дена, като съм спазвала всичко, после пак си минах на зърнена диета( квото зърна тва ям) и си нормализирах теглото. Според мен най-добро е разделното хранене и редовните упражнения![]()
90-дневната е много трудна според мен. А и е мнго озадължаваща. Мен лично ме затормозява психически...
Аз постя в момента, не ям никакво месо, то и животинско не трябва, ама от него си позволявам само киселото мляко и то нискомаслено.
Поне подлъгах организма си да пия повече течности, правя си айран и така по 2л. откарвам.
Кантара ми показва 45кг., но знам че съм 46кг. Мисля да спра до тук...
Иначе се чувствам прекрасно и прочистена.
Вече нямам нередовен стомах, газове, подуване, болки..
Чувствам се леко и добре.
браво, ooolooo, много хубави резултати!![]()
Аз съм си 53 кг, трябва да сваля 2-3 кг за 17 дни. Но пък като си помисля, че миналата година по това време бях 57-58 кг, сега се чувствам много по-добре. Но и като знам, че съм успяла да преборя 5 кг, сега съм още по-нахъсана да махна още 2-3. Не искам да съм под 50кг, не мога да си се представя много слаба, не мисля, че ще ми отива. Ох много се разприказвах, нещо ми е дошла музата да тваря днес![]()
З cereals
О пилешки и кашкавалени хапки
СЗ кис мляко и грозде
В зеленчукова пица
Сега отивам да правя 2-3 серии от упражненията, че вчера пак пропуснах. Лека вечееееер!![]()
P.S тая емотиконка много ме кефи![]()
![]()
ooolooo,n3ri7ka браво много съм горда с вас, ох и аз като се замисля, че преди едно година бях под 50 ми става малко кофти ама какво да се правиИ така менюто ми за днес:
З:банан
О:4 малки мандаринки
В:круша и банан
Аз винаги съм била на менението, че само хора които са минали през това знаят за какво става на въпрос! Другите просто казват - е какво толкова, не можеш ли да ядеш! ..Първоначално написано от fakesmiles
Не знаят какво е, да седиш над храната - да я гледаш и да плачеш, защото ти се яде до такава степен че вече ще откачиш, но не можеш да я преглътнеш !!! .. Ужасно е.
Между другото - пак се провалих. Но .. никога няма да се откажа да се опитвам пак и пак, предполагам че това е част от болеста.
Браво на другите момичета. Но бъдете внимателни - и аз така почнах. Не се вманячавайте! Послушайте момиче което е минало през ада, само заради някво си желание да съм слаба ...
~ Because the mirror hurts WAY MORE than starving ~
Искам и аз... не мога да пия повече от 1 л вода на ден, камо ли 7л.Първоначално написано от HolyShit
Ще пишкам на всеки 10 мин.Чувала съм, че колкото повече вода пиеш, толкова по малко задържаш.
Здравейте, момичета!
И аз реших да започвам някакво ограничение на определени храни.
170см съм висока, 60кг (което за момиче е горе-долу добре), но искам по-скоро да се стегна. Въпреки че в момента нямам кой знае какво свободно време за спорт (да не кажа никакво), ще спра първо с шоколада, който ям, винаги когато съм нервна...несъзнателно търся сладко ....
Еми зависи за какъв шоколад става въпрос, от черен мисля, че не се пълнее, амааз как качих 20 кг-ма от сладки боклуци предимно и от кола![]()
Да права си, но като за начало мисля, че е добреАз да се похваля за 12 дни съм отслабнала с 4 кг и половина :P