.
Затворена тема
Страница 13 от 100 ПървиПърви ... 3910111213141516172363 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 2493
    З: мюсли с вода
    О: Малко мусака и кексче
    В: мюсли или ябълка

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Butterfly50 напълно те разбирам!преди около 2 години реших сама да се помъча да се "възстановя".И както един ден си казвах,че нямам нужда от втора ябълка за закуска,на следващия ден се карах да ям,за да кача малко и да се оправя.Е,качих,ама мислите са си ми в главата и даже допреди около половин година някакси не осъзнавах напълно колко съм качила.Затова сега искам да ги сваля пак,пък дано да не се върна към старите си навици.

А към всички други:хора,не можете просто да кажете на човек с разстройство във храненето да яде балансирано.За нас това е един адски труден за постигане баланс Иначе браво за това,че я подкрепяте!

И сега за днес:
    1 кафе
    2 чая с по мъничко захар
    малка чашка варена царевица със сол и лимонов сок
    2 портокала
    за вечеря още не знам

Голям фен
    Здравейте.. днес се чувствам много подута и дебела.. не знам защо

З cereals
    О ориз с гъби и малко пилешко
    СЗ грозде
    В още не знам

сега съм решила да си взема нещо, което спомага храносмилането, че от тия диети още си имам запек.. затова и съм в застой и ми е тежко

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Лененото семе действа разхлабително.
    Впрочем какви са тези "cereals" ?

n3ri7ka аз пия един чай за стройна линия и чесно казано първо доста скептично гледах на нещата, обаче след като почнах да го пия мога смело да кажа, че засега нямам никакъв проблем със запека :P

Град
    София
    Този чай какво съдържа ?

Чаят е билков, а съдържанието му е следното: плод ябълка, хибискус, зърнастец, сенна, девесил, маточина, арония, резене, жълт кантарион, коприва, бял равнец.Не съдържа консервиращи вещества Това му е съдържанието

Град
    София
    Ау, много добре ми звучи, има доста богато съдържание.
    А марката каква е ако може да попитам ?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Лененото семе действа разхлабително.
    Впрочем какви са тези "cereals" ?
    http://www.specialk.com/cereals
    тези ги обичам.. пиша cereals, че не знам точно как се превежда- зърнени храни предполагам.. ама това е много дълго да го пиша всеки ден

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Norita
    Чаят е билков, а съдържанието му е следното: плод ябълка, хибискус, зърнастец, сенна, девесил, маточина, арония, резене, жълт кантарион, коприва, бял равнец.Не съдържа консервиращи вещества Това му е съдържанието
    а къде мога да го намеря? в аптека или и в другите магазини го има?

ее разбира се че може, нали за това сме тук да обменяме мнения и да си даваме съвети Чайчето е на Bioset и е евтин струва около 1.10 лв

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    Карам втори ден от диетата и понеже не можах да измисля какво да ям за закуска, не ядох нищо. А и не бях много гладна всъщност.. На обяд към 3 ядох пилешка пържола + 1 краставица. За вечеря - същото. Утре ми е ден за ядене и съм решила въпреки всичко да не ям боклуци. За закуска ще ям ябълка, а за обяд и вечеря каквато манджа има вкъщи.
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

Не знам дали го има в аптеките, и ако го има сигурно ще е по скъп, но аз лично си го купувам от хранителни магазини

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Norita
    Не знам дали го има в аптеките, и ако го има сигурно ще е по скъп, но аз лично си го купувам от хранителни магазини
    мерси много .. след 3 седмици като си дойда ще си взема да го пробвам.. че не искам да се тъпча с хапчета, предпочитам натурални продукти (въпреки че вече няма много такива)

на мен 90 дневната нещо не ми понася - вместо да сваля, аз качих 3 килограма за 10 дена, като съм спазвала всичко, после пак си минах на зърнена диета( квото зърна тва ям) и си нормализирах теглото. Според мен най-добро е разделното хранене и редовните упражнения

90-дневната е много трудна според мен. А и е мнго озадължаваща. Мен лично ме затормозява психически...
    Аз постя в момента, не ям никакво месо, то и животинско не трябва, ама от него си позволявам само киселото мляко и то нискомаслено.
    Поне подлъгах организма си да пия повече течности, правя си айран и така по 2л. откарвам.
    Кантара ми показва 45кг., но знам че съм 46кг. Мисля да спра до тук...
    Иначе се чувствам прекрасно и прочистена.
    Вече нямам нередовен стомах, газове, подуване, болки..
    Чувствам се леко и добре.

Голям фен
    браво, ooolooo, много хубави резултати!

Аз съм си 53 кг, трябва да сваля 2-3 кг за 17 дни. Но пък като си помисля, че миналата година по това време бях 57-58 кг, сега се чувствам много по-добре. Но и като знам, че съм успяла да преборя 5 кг, сега съм още по-нахъсана да махна още 2-3. Не искам да съм под 50кг, не мога да си се представя много слаба, не мисля, че ще ми отива. Ох много се разприказвах, нещо ми е дошла музата да тваря днес

З cereals
    О пилешки и кашкавалени хапки
    СЗ кис мляко и грозде
    В зеленчукова пица

Сега отивам да правя 2-3 серии от упражненията, че вчера пак пропуснах. Лека вечееееер!

P.S тая емотиконка много ме кефи

ooolooo,n3ri7ka браво много съм горда с вас, ох и аз като се замисля, че преди едно година бях под 50 ми става малко кофти ама какво да се правиИ така менюто ми за днес:
    З:банан
    О:4 малки мандаринки
    В:круша и банан

Цитирай Първоначално написано от fakesmiles
    Butterfly50 напълно те разбирам!преди около 2 години реших сама да се помъча да се "възстановя".И както един ден си казвах,че нямам нужда от втора ябълка за закуска,на следващия ден се карах да ям,за да кача малко и да се оправя.Е,качих,ама мислите са си ми в главата и даже допреди около половин година някакси не осъзнавах напълно колко съм качила.Затова сега искам да ги сваля пак,пък дано да не се върна към старите си навици.

А към всички други:хора,не можете просто да кажете на човек с разстройство във храненето да яде балансирано.За нас това е един адски труден за постигане баланс Иначе браво за това,че я подкрепяте!

И сега за днес:
    1 кафе
    2 чая с по мъничко захар
    малка чашка варена царевица със сол и лимонов сок
    2 портокала
    за вечеря още не знам
    Аз винаги съм била на менението, че само хора които са минали през това знаят за какво става на въпрос! Другите просто казват - е какво толкова, не можеш ли да ядеш! ..

Не знаят какво е, да седиш над храната - да я гледаш и да плачеш, защото ти се яде до такава степен че вече ще откачиш, но не можеш да я преглътнеш !!! .. Ужасно е.

Между другото - пак се провалих. Но .. никога няма да се откажа да се опитвам пак и пак, предполагам че това е част от болеста.

Браво на другите момичета. Но бъдете внимателни - и аз така почнах. Не се вманячавайте! Послушайте момиче което е минало през ада, само заради някво си желание да съм слаба ...
    ~ Because the mirror hurts WAY MORE than starving ~

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Лично аз на ден пия по минимум 5 литра и стигам до 7(като пи се пие),но пък работата е там,че всяко междучасие в даскало съм до тоалетна И то здраво .. xaaxxa
    С две думи отделителната ми система работи в пъти по-добре от ваща :P
    Искам и аз... не мога да пия повече от 1 л вода на ден, камо ли 7л.
    Ще пишкам на всеки 10 мин. Чувала съм, че колкото повече вода пиеш, толкова по малко задържаш.

Супер фен
    Здравейте, момичета!

И аз реших да започвам някакво ограничение на определени храни.
    170см съм висока, 60кг (което за момиче е горе-долу добре), но искам по-скоро да се стегна. Въпреки че в момента нямам кой знае какво свободно време за спорт (да не кажа никакво), ще спра първо с шоколада, който ям, винаги когато съм нервна...несъзнателно търся сладко ....

Град
    София
    От кога се пълнее от шоколада ?

Еми зависи за какъв шоколад става въпрос, от черен мисля, че не се пълнее, амааз как качих 20 кг-ма от сладки боклуци предимно и от кола

Град
    София
    Да де, зависи какво има в шоколада, но само със спирането на шоколад, няма да се свали много .

Да права си, но като за начало мисля, че е добре Аз да се похваля за 12 дни съм отслабнала с 4 кг и половина :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си