.
Затворена тема
Страница 17 от 100 ПървиПърви ... 71314151617181920212767 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 2493
    Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    babity, до сега си свалила 24кг. и искаш още 20 ? .. Сигурна ли си, че имаш нужда да свалиш още 20 ?

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    4 ден 90дневната и вече съм болна...определено зимата не е сезона за диети. :X
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Мега фен Аватара на Colouring
    Аз ОТНОВО започнах някакъв режим...Знам,че зимата не е времето,ама нали е нова година,нови цели,бла-бла,та това да влезна във форма ми е нещо като my new year's resolution.. хах.А дано да успея!
    Втори ден на някакъв мой си режим.Мисля да карам така януари,пък да видим дали ще има резултат и дали ще продължа и нататък по мой си начин или да търся някаква диета,макар че съм установила,че не мога да спазвам график кое кой ден да ям и по колко,а сама трябва да ги определям.
    Та,започваме,пък да видим.А и как не ми се спортува,лелеееееее!Само въртях обръч днес.

Град
    ...
    Colouring, какъв ти е режима ?

Нищо определено.Спряла съм всичко мазно,тестено,сладко и пия само вода-никакви газирани напитки и натурални сокове(разбира се,освен фрешове направени от мен си).Ям животински продукти най-вече - пилешко месо,сирене,кашкавал,яйца.Д нес,например,си направих омлет от две яйца и извара и салатка от зеле.Плодове хапвам,когато пригладнея - ябълки и портокали(които всъщност не знам дали са подходящи,но това имам вкъщи,пък и им е сезон).И да не ставам прекалено претенциозна-хапвам и каквото майка направи,но по малко и без хляб.
    Само дето по това време хич не ми е до упражнения,пък се налага да правя,ако искам резултати.

Град
    ...
    Ям долу горе същите неща :д .. и пия мноооого вода-вчера изпих 3л. :Д .. Колко килограма си си поставила за цел ?

Ох,колкото повече,толкова по-добре.Никаква представа нямам колко кг съм сега,за да кажа колко искам да сваля.Но да кажем 8-9-10?!Не знам..Виждам,че имам доста за сваляне и ще продължа,докато най-накрая се харесам.

Град
    ...
    Храненето е най-важно! Аз от Коледа до сега съм минус 2кг. като имаш в предвид, че по празниците изобщо не съм внимавала с храната :д

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Здравейте стари другарчета :Д или по скоро аз съм стара за тук нз.
    Не съм писала от година а може би и повече ....
    Поради , не добро ментално състояние , заседнал живот заради университета и тн. станах свинче :Д
    Преди време тази и подобни теми тук ми помогнаха и подкрепяха да си поддържам човешкия вид и пак се надявам да ми помогнат .
    преди - 164 , 47 кг
    сега 164 , 51-52 кг и не ми харесва !
    Махам вредната храна от храненето си , газираното и излишното и да видим какво ще стане ...
    Дано поне малко заприличам на себе си
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Защо никой не пише в темата?Хайде,момичета,стег ете се! :д
    Аз да ви питам-какво мога да си поръчам като седнем на някакво заведение,примерно?Едно 3в1 от време на време грешка ли ще е?Или нещо друго?

Мега фен Аватара на babity
    Бях обещала снимков материал и ето - предоставям го. Снимките "сега" не са много добри, но все пак... Много се гордея със себе си и отново минах на режим "сваляне". Надявам се до лятото окончателно да мога да покажа снимки "преди" и "след".

Преди:
    http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1...wYOOePC2es.JPG

Сега:
    http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1...hPk9gTawKZ.JPG
    http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...Y9Zxws2Anr.JPG
    (аз съм това, със синята рокля)

Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Бях обещала снимков материал и ето - предоставям го. Снимките "сега" не са много добри, но все пак... Много се гордея със себе си и отново минах на режим "сваляне". Надявам се до лятото окончателно да мога да покажа снимки "преди" и "след".

Преди:
    http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1...wYOOePC2es.JPG

Сега:
    http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1...hPk9gTawKZ.JPG
    http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...Y9Zxws2Anr.JPG
    (аз съм това, със синята рокля)

Еее, БРАВО ! Успех за напред
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

Сайтът тотално се бъгва,предишното ми мнение излиза наполовина и не ми дава да си го редактирам?!Както и да е...

БРАВО за резултатите!!!!

Град
    ...
    bаbity, колко кг си "преди " ? .. Наистина си постигнала МНОГО ! ...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Здравейте момичета.Отдавна не съм писала,но нямаше и за какво,не спазвах никаква диета през това време.От 1 седмица съм на хранителен режим.До тук минус 1кг,надявам се до края на февруари да сваля 10кг,че ще тръгвам да си търся рокля за бала,и искам да ми стои добре.
    babity,наистина има разлика.

Цитирай Първоначално написано от divacheee Виж мнението
    bаbity, колко кг си "преди " ? .. Наистина си постигнала МНОГО ! ...
    Наистина изключително много ме е срам от себе си и преди никога не бих отговорила на този въпрос, но сега, понеже се опитвам да променя и нагласата си като цяло, ще си призная (колкото и да не ми е лесно). Преди да си променя режима и да започна да спортувам, бях стигнала до 110 кг. В момента поддържам 85 с вариация от килограм -два, според зависи от цикъла ми и според хранението. Съзнавам, че и в момента не тежа толкова, колкото трябва да тежа, имам още много работа, но е факт, че си нося дрехите, които носех в 6ти клас (в момента съм 2ри курс в университета), както и че съм по -стегната/слаба от всякога в живота ми.

Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Наистина изключително много ме е срам от себе си и преди никога не бих отговорила на този въпрос, но сега, понеже се опитвам да променя и нагласата си като цяло, ще си призная (колкото и да не ми е лесно). Преди да си променя режима и да започна да спортувам, бях стигнала до 110 кг. В момента поддържам 85 с вариация от килограм -два, според зависи от цикъла ми и според хранението. Съзнавам, че и в момента не тежа толкова, колкото трябва да тежа, имам още много работа, но е факт, че си нося дрехите, които носех в 6ти клас (в момента съм 2ри курс в университета), както и че съм по -стегната/слаба от всякога в живота ми.
    Страхотно постижение! Браво отново!
    БТВ., на каква диета/хранителен режим се подложи и колко време ти отне тази "пълна промяна"?
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

През юни 2011 започнах 90-дневната диета и я правих доста време, но на втория воден ден правих интензивна кардио-тренировка и започнах да виждам разни звездички и съзвездия и тогава започнах да мисля, че може би това не е точния режим за мен, а и ми писна да ям едно и също. Окончателно се разделих със сладкото (и всякакви форми на захар, мед и подсладители), газираното, пържено, тестено и не соля яденето си (консумирам сирене и такива солени неща, но сварено месо и салати не овкусявам). Наблягам на плодовете и домашно приготвената храна. Разбира се, несериозно е да кажа, че никога не си позволявам малки прегрешения или, че никога повече няма да ям дадена храна. Просто разбрах, че някои неща ще присъстват изключително рядко в менюто ми.

хора днеска почнах 90 дневна диета.. и минава супер.. дано да издържам.. е кой е с мен ??

Babity, браво наистина! Не толкова за n-свалени кг, а за мотивацията, волята, хъса, упоритостта..! Браво

Respectfull, аз правя някакви опити за 90 дневна, ама ... аз коя ли диета не съм пробвала Днес ми е 4ти ден и ми е спокойно общо взето, само ми е скучно, че няма с кой да споделям менюта и резултати - така че ако искаш - да я захващаме сериозно
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Respectfull,Desir3 и аз правя ''опити'' , но от утре я почвам 90 дневната диета !! Ще пиша в темата какво съм хапнала на |Закуска|Обяд|Вечеря| .. и какви упражнения съм правила естествено ;дд .. 1.70 съм - 60 кг .. преди темата много ми помогна и от 90 дневната свалих 11 кг за месец с упражненията ''Pump it up'' и едни в youtube за коремни преси .. понякога и ''Тae Bo'' ,но ето .. че се отпуснах и пак си върнах килограмите ;дд

Vrogue впечатляващ резултат си постигнала и ти с 90дд, дано и сега ти е лесно и приятно Ако започваш днес, това означава, че и двете сме в Б ден, интересно ще ми е да прочета как е минал твоя, така че наминавай
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

З - 2 ябълки
    О - 1 пържола и салата от домати
    В - Сигурно само салата ..
    ---------------------------------------
    Не съм тренирала нищо защото 2 дена ужасно ме боли главата и не съм спала и нямам енергия ;дд .. сега лягам да спя и вечерта може би ще правя коремни преси ;дд

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    и аз мислех да я почвам,но пише че може да се отслабне 25-30 кг .. а аз искам 2-3 макс. 4
    в пицата и спагетите не може да се слагат месо и кашкавал нали ? а ядки може ли да се ядат ?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    babity,ти какви упражнения правиш за отслабване,на зумба ходиш ли още?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си