.
Затворена тема
Страница 18 от 100 ПървиПърви ... 81415161718192021222868 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 2493
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ZaicheNaXeroin Виж мнението
    и аз мислех да я почвам,но пише че може да се отслабне 25-30 кг .. а аз искам 2-3 макс. 4
    в пицата и спагетите не може да се слагат месо и кашкавал нали ? а ядки може ли да се ядат ?
    Месо и кашкавал в пица и спагети не може.Ядки може,но сурови.

здравейте

Айде и аз да се включа в тази тема ! .. Виждам ,че всички имате изградени свои режими и се справяте чудесно . Аз съм на 90дневната .. след първи опит провал или не толкова - за 45 дена свалих 15 кг с купища съгрешения и без воден ден. Днес съм на 10 ден - свалени 5-6 кг ) ...

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ох на мен ми трябва някакъв по-здравословен режим, не диета... защото вече се чувствам като плондер и то не от друго ами от многото и не особено здравословно хранене през празниците... Хем сега приятеля ми като си взема колата, ще ходим 2мата на фитнес, че там където ще ходим е на другия край на града и то повече упражнение ще е да стигнем до там ;д

Мега фен Аватара на Colouring
    Ох,извинявам се за въпроса,но ти не беше ли се подлагала на някаква диета и не свали ли доста килограми?Мисля,че някъде бях видяла нещо подобно и мисля,че беше ти.Ако наистина е така-би ли казала какво си правила,за колко време,поддържаш ли си ги и т.н.Извинявам се,ако бъркам!

Аз си продължавам с режима вече 7 ден.Добре съм,правих упражнения днес(Pump it up първите 40 минути и след това въртене на обръч).

ТОВА дори възможно ли е? Познавам един човек който ходи на фитнес, има бърз метаболизъм, яде само белтъчини и сваля 15 килограма за 2 месеца. Пък да не говорим че във вашата диета има и ВЪГЛЕХИДРАТИ което е абсолютно ГРЕШНО!!! Отнася се за kalina.hr

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    още един тъп въпрос: може ли да се слага настърган пармезан в спагетите? той е сушен и се води подправка.. но пък си е вид сирене въпреки това..

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Здравейте момичета, искам и аз да се присъединя към вас. От доста време следя темичките. По принцип не пия газирано и не съм някаква луда фенка на чипсовете и други такива. Но въпреки това напоследък качих 2-3 килограма. Мисля и някои упражнения да вкарам в режима си , за по - добър ефект. Пожелавам успех, на себе си и на вас. Ужасно се радвам на постижения на babity и й пожелавам успех и за напред.
    За да не забравя в момента съм 160 см. и 52 кг.
    I'm beautiful in my way....

днеска ми е 2 ри ден закуска изпузнах да ям само вечеря съм яла и то много малко обаче малко се изпузнах хапнах малък шоколад.. ;ссс ама нека то аз не се стремя точно да е спазя диетата, но все пак гледам пак да е същата ) ЕЕЕ ВИЕ КАК СТЕ НЕЩО СВАЛИХТЕ ЛИ ??

Привет 5тият ми ден (Б) от 90дд минава сравнително добре, храната ми е малко повечко и смесвам Б, ама чета за изпит и ми трябва енергия
    9ч - 2в1;
    10.30ч - 6 малки кивита;
    14ч - пилешко бутче, чушка с яйце и сирене, половин домат;
    16ч - 2в1;
    18ч - кисело мляко с канела;
    21.30 - пилешко бутче, половин домат, половин краставица;

Имам малко коментари оносно вашите мнения
    ZaicheNaXeroin ядките се консумират сурови, до 100г в плодов ден; настърган пармезан - не може (ако си напълно стриктна, ако си позволяваш прегрешения - слагай )
    Dream1707 аз именно затова харесвам 90дд, защото не е точно диета, а разделен начин на хранене - здравословно и лесно
    Dimityr, как пък си помисли, че яденето на въглехидрати е грешно? Да не изброяваме сега кои въглехидрати, кога и защо ТРЯБВА да се хапват..

В заключение - успех и минусчета на диетуващите, сила и издържливост на спортуващите и спокойна и приятна вечер на всички из темичката ))
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Здравейте, някой може да ме помнят други не .. трети пък за първи път да виждат да пиша в тази тема Аз имам навика да пиша и след време изведнъж да спирам, но дори и без да пиша се опитвам да се храня горе долу нормално без да се тъпча. Но през последната седмица не знам какво стана и започнах доста често да ставам вечер и да ям.. : | Та за това и аз се включвам при вас надявам се да ме приемете.. От утре ще се опитвам да се храня наистина здравословно... таа утре менюто ми мисля да е :
    Закуска: мюсли със прясно изцеден сок от един портокал/мляко или чай
    закуска2: ябълка
    обяд: зелева манджа или риба на фурна
    следобед: портокал
    вечеря: зелева манджа или риба на фурна + плод

Искам само да кажа, че целта ми не е да отслабна, а просто да спра нощното ядене.. : (
    Последно редактирано от VampireLover3 : 01-09-2012 на 18:50

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Ох,извинявам се за въпроса,но ти не беше ли се подлагала на някаква диета и не свали ли доста килограми?Мисля,че някъде бях видяла нещо подобно и мисля,че беше ти.Ако наистина е така-би ли казала какво си правила,за колко време,поддържаш ли си ги и т.н.Извинявам се,ако бъркам!

Аз си продължавам с режима вече 7 ден.Добре съм,правих упражнения днес(Pump it up първите 40 минути и след това въртене на обръч).
    Мен ли питаш ?

Цитирай Първоначално написано от Dimityr Виж мнението
    ТОВА дори възможно ли е? Познавам един човек който ходи на фитнес, има бърз метаболизъм, яде само белтъчини и сваля 15 килограма за 2 месеца. Пък да не говорим че във вашата диета има и ВЪГЛЕХИДРАТИ което е абсолютно ГРЕШНО!!! Отнася се за kalina.hr
    Извинявай , но това не е диета , а си е режим .. вика му се - разделно хранене .. Организма се нуждае от всичко , не знам дали знаеш колко е полезен шоколада ... : )) Свалих тези кг , качих от тях само 5 и то заради прословутата диета Японско чудо , която е само белтъчини и е супер натоварваща .. Не знам защо толкова не ти се вярва , пробвай да видиш ! ) ...

Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Мен ли питаш ?
    Дам.
    Все си мисля,че беше ти.

Цитирай Първоначално написано от Desir3 Виж мнението
    Привет 5тият ми ден (Б) от 90дд минава сравнително добре, храната ми е малко повечко и смесвам Б, ама чета за изпит и ми трябва енергия
    9ч - 2в1;
    10.30ч - 6 малки кивита;
    14ч - пилешко бутче, чушка с яйце и сирене, половин домат;
    16ч - 2в1;
    18ч - кисело мляко с канела;
    21.30 - пилешко бутче, половин домат, половин краставица;

Имам малко коментари оносно вашите мнения
    ZaicheNaXeroin ядките се консумират сурови, до 100г в плодов ден; настърган пармезан - не може (ако си напълно стриктна, ако си позволяваш прегрешения - слагай )
    Dream1707 аз именно затова харесвам 90дд, защото не е точно диета, а разделен начин на хранене - здравословно и лесно
    Dimityr, как пък си помисли, че яденето на въглехидрати е грешно? Да не изброяваме сега кои въглехидрати, кога и защо ТРЯБВА да се хапват..

В заключение - успех и минусчета на диетуващите, сила и издържливост на спортуващите и спокойна и приятна вечер на всички из темичката ))

ъъ . извинявай каква е тази 90 дневна :О ...Кафе със захар на белтъчени , 3 хранения с месо , смесване на белтъчини ... ядене след 8ч и тези 100г ядки в плодов .. хм ... по принцип пише до 30 и то сурови )... Аз ли не съм разбрала добре диетата ти или ?

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от kalina.hr Виж мнението
    Извинявай , но това не е диета , а си е режим .. вика му се - разделно хранене .. Организма се нуждае от всичко , не знам дали знаеш колко е полезен шоколада ... : )) Свалих тези кг , качих от тях само 5 и то заради прословутата диета Японско чудо , която е само белтъчини и е супер натоварваща .. Не знам защо толкова не ти се вярва , пробвай да видиш ! ) ...
    Митове Шоколада е полезен колкото лайното Ако искаш въглехидрат за подхранване на мозъка(основно този аргумент ми подхвърлят) се ядат сложни въглехидрати - овес,кафяв ориз и тн..

А иначе си е точно диета това .. Самото заглавие си го казва,но диета=хранителен режим при определени условия.

Здравейте! Аз съм една отчаяна извънгабаритна ;( и вече какво ли не съм правила и какво ли не съм спазвала,но сега съм твърдо решена да сваля килограмите и искам да се подложа на тази диета -90-дневната! Много ме е срам, но ще издам мерките си, за да можете да ми помогнете - през ноември бях на косъм да достигнала 110 (бях 109), но сега с един ниско въглехидратен режим достигнах 95кг + 1кг или 2кг не съм се теглила мин седмица (не е чак толкова голяма разлика! ;( ) , а съм висока едва 1.65! Нямам много време за спорт - в момента съм в сесия с наближаващи изпити.., но като ми остане време ще започна да спортувам- маркирах си някои клипчетата в нета, имам и изтеглени тренировки.
    Като се събудя тази сутрин ще закуся с чаша топла вода с половин изцеден лимон и след това задължително чаша кафе - в една чаша си слагам 2 пакетчета 3в1 или едно пакетче 3в1 Стронг със 1захаринче. За втора закуска мисля да изям 1грейфрут. Има ли проблем с кафето в диетата ми? Просто не мога да се събудя без него... Не знам как трябва да продължи диетата, затова моля някои от по-запознатите да ми покаже графика на храненията по часове, за да се ориентирам и да я направя правилно! А и още нещо - има ли проблем, че така рязко сменям диета, не е много рязко всъщност, тей като имах някои прегрешения по празниците и в последните 2 дни също.. Под стрес съм от цялото това учене и притеснение, че няма да успея да мина целият материал... Трябва ли да пия и тези булъони след всяко хранене и наистина ли 30 мин преди и след хранене не се пие?
    Очаквам отговорите ви! Благодаря ви предварително!!

Цитирай Първоначално написано от kalina.hr Виж мнението
    ъъ . извинявай каква е тази 90 дневна :О ...Кафе със захар на белтъчени , 3 хранения с месо , смесване на белтъчини ... ядене след 8ч и тези 100г ядки в плодов .. хм ... по принцип пише до 30 и то сурови )... Аз ли не съм разбрала добре диетата ти или ?
    Май се е получило недоразбиране..
    Първо, кафето не е със захар, а е 2в1 (нескафе с растителна/млечна сметана). Храненията с месо са две - обяд и вечеря (наполовина на обяда), което си е съвсем в реда на нещата. НЕяденето след 8ч е абсолютен мит - идеята е да не се преяжда преди лягане, но за хора с предимно нощна работа (или лягане късно вечер) е смешно да се препоръчва вечеря в 6.. Ядките, доколкото аз знам са до 100г сурови, източник http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=632599.0
    Смесването на белтъчини си е моя грешка, казах го и в предния пост..Не можах да устоя на чушката, но не мисля, че е кой знае какъв проблем :P
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Kristina_91, просто не знам от къде да започна.. За 90-дневната диета не мога да ти дам мнение, никога не съм я спазвала .. но все пак ще ти кажа какво мисля ..
    Остави я тая "закуска" с чаша топла вода :х Яж повече белтъци, стреми се да имаш поне 5 приема на храна за деня .. избягвай въглехидратите .. пий МНОГО вода, аз на ден стигам до 3.5л :д и прави много кардио, ако ти е трудно в началото може да си правиш дъъълги разходки..

Ще ти дам моето меню за деня, не претендирам да е перфектно .. но все пак няма чаша топла вода за "закуска"
    9:30 бъркани яйца (2) с извара
    12:30 варено пилешко месо, салата
    14:00 сурови ядки
    16:00 кисело мляко с 1с.л ленено семе, банан
    19:00 някакво месо ще е .. но още не съм решила какво :Д

и ако огладнея по-късно сигурно ще ям извара ... :д много рано ми беше закуската днес :д

babity, шапка ти свалям .. БРАВО !!!
    Последно редактирано от divacheee : 01-10-2012 на 08:14

1 ден на 90-дневната..Има ли и други, спазващи я ?
    Така към 11 часа закусих кафе нескафе дозичката малката (не 3в1) с 2захарина + мляко и една малка ябълка без кората. След час пак ще си взема ябълка

Град
    Варна *
    Кristina_91 Аз ще се опитам да ти отговоря максимално.
    Така първо браво за желанието ти да влезеш в нормата, но за това освен желание трябва и усилия. Първо можем да започнем от кафето ти сутринта- знам, че не можеш без него, но първо закуси и след това пий кафе, защото не е много полезно на гладен стомах. Закуската според едни е най-важното ядене за деня според други не, едни могат да закусват втори пък им става зле. Аз ти предлагам ако не си закусвала до сега, първо да започнеш с превъзпитанието, защото ако не закусваш организма ти си мисли, че така гладуваш и веднага започва да черпи енергия от мускулите ти, а това не е желателно. Закуска от един плод НЕ Е закуска. Здравословно е да си направиш една препечена филийка черен хляб, тънко намазана с масло... със сирене, кашкавал, пуешко филе, домат, краставица всичко което пожелаеш. Можеш да ядеш и мармалад, сладко, конфитюр (от бурканчета), но това нека бъде в по-късен етап, защото пак са си доста калории. И може един плод ако не можеш да го изядеш веднага си го оставяш за втора закуска. Тоест ако първото ти ядене за деня е в 8 то нека второто е в 10. Обяда: нищо специално, нещо сготвено: картофки, месо (НЕ КАЙМА), зеленчуци и други неща каквото се сетиш, но задължително трябва да е печено или варено. Без пържени неща. Не яж само салати, защото така ще отслабнеш по-бързо. Целта ти не трябва да бъде свалянето на бързи килограми, а правилното ядене и бавното отслабване. Следобед може да си вземеш плод по избор, без никакво ограничение (в доста диети се забранява банана, но според мен не го отписвай напълно, защото е доста полезен и вкусен плод, а и те ободрява) може също шепа сурови ядки, каквито ти решиш орехи, бадеми, кашу каквото пожелаеш, но да не са със сол. И вечерята тя за мен е най-важната част от деня: Хапваш пак нещо готвено, кисело мляко с някой плод, пържола със салата. И тук пак казвам в никакъв случай само салата, само плод, само мляко или нещо др. Яж до толкова, че да бъдеш сита не преяла. Защо го казвам това, защото вечерта е съвсем възможно да станеш озверяла от глад и да нападнеш някой боклук. Сега да ти кажа за сладките аз лично съм много против човек да ги изхвърля напълно от менюто си, защото всеки има нужда от малко глезене. Можеш да ядеш, но нека бъди в началото един път в седмицата яж каквото искаш, но да бъде ДОМАШНО не купено от магазина (от магазина единствено шоколад). Направи си кекс например и го раздели с приятели/семейство... това го казвам, защото във вкусните неща от магазина слагат всякакви подсладители и вещества които карат сладкиша да издържа по-дълго. Мисля, че знаеш, че газираното е доста голям враг и трябва да се спре. Чипсове, солети, кубети и всякакви такива неща - забрави ги нищо полезно в тях. : ) Спорта ми това е най-важното нещо, нямаш време- ОК, но можеш например докато си учиш да се разхождаш из стаята. Да ходиш до училище или там където ходиш пеша, ако са ти наблизо разбира се. Никакъв проблем няма да имаш ако например пуснеш една прахосмукачка, изчистиш стаите и всякакви такива неща- начини много само желанието ти липсва малко. И така ако имаш някакви други въпроси питай тук винаги ще се намери кой да ти отговори.

Град
    Варна *
    "1 ден на 90-дневната..Има ли и други, спазващи я ?
    Така към 11 часа закусих кафе нескафе дозичката малката (не 3в1) с 2захарина + мляко и една малка ябълка без кората. След час пак ще си взема ябълка "

Не слагай подсладители те са още по-вредни от захарта!!!

И това не е 90 дневната . Захар не може в никой друг ден освен въглехидратен няма значение мляко, кафе, чай или нещо друго. При тази диета е забранено до колкото помня смесването на бълтъчини и варива с плодове, защото според този дет я е измислил, корема се издувал и там още някакви глупости бях чела. Едно кисело мляко не е обяд.
    Последно редактирано от VampireLover3 : 01-10-2012 на 11:11

Мега фен Аватара на babity
    Кафето, ако държите да му оползотворите полезните ефекти, трябва да го пиете с поне малко захар. Но ако нямате такова намерение, а като мен го пиете за удоволствие, просто си го пийте без захар по време на диетите. Докато бях на 90-дневната си пиех кафето с мляко или сметана и нищо не ми се случи.

Кристина_91, съветвам те да си пренаредиш малко графика и да си освободиш поне 3 часа седмично за спорт. Предупреждавам те, че в противен случай резултатите от отслабването ти изобщо няма да ти харесат.

Днес ми е 2 ри ден от 90 дневната .. БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА..
    Закуска - Кафе [Прегрешение № 1 ! |-( ]
    Обяд - Няколко сварени картофа .. със салата от маруля .. И ШОКОЛАД [Прегрешение № 2 ! |-((( ]
    Вечеря - Не знам още .. сигурно нищо.. сега ще си направя упражненията ''pump it up'' и вечерта сигурно ще правя и коремни преси ..

Искам да попитам за една приятелка шoколадчето се пишеше .. преди спазвахме заедно диетата и тя пишеше тук .. искаше да отслабне за бала и пишеше в някоя от миналите теми не знам коя точно ако я помните знаете ли какво е станало дали е постигнала желания резултат .. ?

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Vrogue Виж мнението
    Искам да попитам за една приятелка шoколадчето се пишеше .. преди спазвахме заедно диетата и тя пишеше тук .. искаше да отслабне за бала и пишеше в някоя от миналите теми не знам коя точно ако я помните знаете ли какво е станало дали е постигнала желания резултат .. ?
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...B8%D1%87%D0%B5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си