- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Наистина ?? Не не не ... трябва да са се объркали нещо .. толкова добро и свястно момиче беше .. толкова позитивно настроена винаги можеше да те развесели нямам думи просто в шок съм ..нека почива в мир и дано сега е на едно по добро място
защо все добрите хора ни напускат... а беше толкова млада и имаше толкова мечти..... сега видях и в другата тема че е писано .. няма да спамя в тази
![]()
\\ Защо кафето да ти е прегрешение .. аз всеки ден пия чисто кафе.. прегрешение е че не си хапнала плод) Още си втори ден , а се изкушаваш
Хайде , малко повече стимул !
)) Продължавай напред и гледай да не грешиш , и не пропускай хранения - това е огромна грешка !! НЕ стой гладна , тормозиш организма си и той ще си "отмъсти:" за това .. като си скатае мазнинки в резерв ..Желая ти успех и да свалиш желаните кг
)
Менюто ми за днес:
З: Препечена филийка бял хляб с маргарин и луканка, малко сирене
О: Две картофени кюфтета
В: Ябълка
54кг., надявам се да сваля 2 - 3 още, гладуването ме накара да кача... така че съм с нов режим - по малко но от всичко и се получава за сега.
Все пак не искам йо йо...
Трябва да ви пусна снимка, дънките ми стоят като торба... (денс)
Хора, упражненията е хубаво да се правят сутрин, не вечер, един инструктор ми каза, понеже и аз давах на макс вечерта преди лягане.
Здравейтее хора ... аз съм нова тук , но диетата съм я спазвала веднъж бях мноого доволна докато не свърши и не я прецаках .. сега обаче съм се стимулирала ии ще я спазвам без прегрешения .. ходя на хоро и правя пилатес .. така че спортуването е на лице сега остава да я почна тази диета пак , че се каня от лятото и все нямам воля .. тук ще пиша за всеки ден как е минало ии така .. успех на всичкии .. ии УСМИВКИИ ..![]()
![]()
Btw Desir3 е права - това да не се храним късно е абсолютен мит.Няма абсолютно никакъв проблем.Задейства се парасимпактикуса и няма никакъв дерт.
Пожелавам Ви успех момичета и повече минуси.. дано постигнете желаните резултати и накрая да се чувствате още по-добре във тялото си![]()
Последно редактирано от Actorr : 01-10-2012 на 17:54
Мерси , но сега ми е много по трудно от преди.Зима е ,а аз тогава най-много ям и хич не ми се правят и упражнения ,но все пак ги правя и се опитвам да спазвам режима до колкото е възможно .. като се постопли гледайте какво става .. упражнения колкото мога диетата я спазвам стриктно всички .. сега е нещо като подготвяне на организма![]()
Actorr Мерси ^_^ .. тцц едно момче да се сети и за нашата темичка![]()
Някой да ми препоръча хубав (вършещ работа) стягащ крем, защото подозирам, че може и да имам неприятности с кожата с т'ва отслабване. За стриите разбрах, че най - доброто и достъпното е свинската мас, но не знам върши ли работа за стягане.
Момичета препоръчайте ми някоя програма- трябва ми нещо ефективно, но този месец покрай изпитите нямам много свободно време.. От утре започвам 90-дневната и искам да отделям малко време и за домашен фитнес, иначе ще се получи нежеланото увисване на телеса.. В къщи имам дъмбел(гира му виказ аз) 2,5кг и има за добавяне 2вида тежести, имам и тежести за крака, които постоянно ще нося. Hе знам кои упражнения биха били подходящи. Преди ходих на тае бо аеробика (не знам дали точно така се нарича) и имаше голям ефект, но една тренировка беше час,а нямам толкова много време.. Препоръчайте ми нещо! Моля Ви!
Добавка: Какво ви е мнението за стевията в кафето по време на 90-дневната диета - чисто не го пия, само в белтъчния мога да му сложа мляко, във въглехидратния - мед, ама в другите два дни...не
Последно редактирано от Кristina_91 : 01-10-2012 на 23:45
babity, свинската мас помага и за стрии ,и за целулит.Но за стягане може да си вземеш и един крем на Дева,който е за целулит и доколкото знам има доволни от него.Аз лично съм ползвала свинска мас,но нямаше никакъв ефект.Кремът на Дева не съм го ползвала.
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Здравейте слабеещи - братя и сестри!
Отдавна не съм писала тук за резултати, даже бях писала, че спирам диетата, но продължих. Т.е. - диетата спрях, просто започнах да се храня нормално. Естествено пак си избягвам по принцип вредните храни. Реших да променя тактиката, купих си масажор за целулит и си правя масаж всяка вечер след горещ душ. Масажирам бедрата, и коремните области.
Освен масажите правя упражнения за намаляване на бричовете и сега почти ги няма. Вече не гледам кантара, както ме посъветва Rebirthing и съм по - добре, да ви кажа...
Всичкото това го правя вече 4 месеца. Бавно, търпеливо и постепенно.
Ето една равносметка:
Носех чашка Д, сега отново съм чашка Ц като сутиен.
Обиколката на бедрото ми беше 57см., сега е 50см.
Обиколката на талията ми беше 65см., сега е 60см.
Обиколката на ханша ми беше 94см., сега е 89см.
Много съм щастливаААааааАААа!!!
Последно редактирано от BikerGirl : 01-12-2012 на 08:36
Благодаря, HolyShit!
Желая същия успех на всички тук, дори по - голям!
Зная, че ще успеят, защото са упорити!![]()
1,52 височина и 60 килограма за 14 годишно момче добре ли е, или е над нормата?
Не е кой знае колко добре,ако сметнеш и,че не тренираш.Виж огледалото и прецени-то не лъже.
Провери тук - http://www.medicine.bg/instrumenti/i...telesnata-masa нз до колко е вярно, но все пак виж :Д
Това е най - първобитния начин да си свериш часовника. Важно е съотношението между мускулната маса и мазнините.
да ви попитам.. имаше една таблица на която пишеше калориите на продукти .. и после пишеше колко к. на ден трябва да ядеш за да свалиш килограми,колко трябва,за да си запазиш теглото и т.н. (ако разбрахте нещо от скапаното обяснение) .. та.. ако някой се сети може ли да ми я даде ?
Аз ползвам тази http://zdravoslovno.com/calculators/
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
бабиту, браво. Помня снимки още отпреди години и наистина има голяяма промяна към добро.
И аз съм на диета, по диетата на доц. Байкова, имам да свалям малко, така че ми е подходяща. Спрях тренировките и положението се влоши. Проблемът ми е, че с тренировките пък ми се стопяват гърдите и не мога да реша кое ми е по-важно. :Д
^ по-добре стегнато тяло с по-малки гърди,отколкото обратното![]()
ИСКАМ НЯКОЙ ДА ДАДЕ МНЕНИЯ ЗА ДИЕТАТА НА БОРЯНА !!!!!
If I played you like a toy?