.
Затворена тема
Страница 19 от 100 ПървиПърви ... 91516171819202122232969 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 2493
    Цитирай Първоначално написано от divacheee Виж мнението
    Наистина ?? Не не не ... трябва да са се объркали нещо .. толкова добро и свястно момиче беше .. толкова позитивно настроена винаги можеше да те развесели нямам думи просто в шок съм .. нека почива в мир и дано сега е на едно по добро място защо все добрите хора ни напускат... а беше толкова млада и имаше толкова мечти..... сега видях и в другата тема че е писано .. няма да спамя в тази

Цитирай Първоначално написано от Vrogue Виж мнението
    Днес ми е 2 ри ден от 90 дневната .. БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА..
    Закуска - Кафе [Прегрешение № 1 ! |-( ]
    Обяд - Няколко сварени картофа .. със салата от маруля .. И ШОКОЛАД [Прегрешение № 2 ! |-((( ]
    Вечеря - Не знам още .. сигурно нищо.. сега ще си направя упражненията ''pump it up'' и вечерта сигурно ще правя и коремни преси ..
    \\ Защо кафето да ти е прегрешение .. аз всеки ден пия чисто кафе.. прегрешение е че не си хапнала плод ) Още си втори ден , а се изкушаваш Хайде , малко повече стимул ! )) Продължавай напред и гледай да не грешиш , и не пропускай хранения - това е огромна грешка !! НЕ стой гладна , тормозиш организма си и той ще си "отмъсти:" за това .. като си скатае мазнинки в резерв ..Желая ти успех и да свалиш желаните кг )

Цитирай Първоначално написано от Desir3 Виж мнението
    Май се е получило недоразбиране..
    Първо, кафето не е със захар, а е 2в1 (нескафе с растителна/млечна сметана). Храненията с месо са две - обяд и вечеря (наполовина на обяда), което си е съвсем в реда на нещата. НЕяденето след 8ч е абсолютен мит - идеята е да не се преяжда преди лягане, но за хора с предимно нощна работа (или лягане късно вечер) е смешно да се препоръчва вечеря в 6.. Ядките, доколкото аз знам са до 100г сурови, източник http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=632599.0
    Смесването на белтъчини си е моя грешка, казах го и в предния пост..Не можах да устоя на чушката, но не мисля, че е кой знае какъв проблем :P
    Няма значение , не ми се дават акъли или да ми се спори .. спазвай диетата както знаеш , пожелавам ти много ссвалени килограми ! А и линка , който ми даде .. хм ми то си пише за яденето след 8 ! ) И за това ,че кафето и чая трябва да са чисти

Менюто ми за днес:
    З: Препечена филийка бял хляб с маргарин и луканка, малко сирене
    О: Две картофени кюфтета
    В: Ябълка

54кг., надявам се да сваля 2 - 3 още, гладуването ме накара да кача... така че съм с нов режим - по малко но от всичко и се получава за сега.
    Все пак не искам йо йо...
    Трябва да ви пусна снимка, дънките ми стоят като торба... (денс)

Хора, упражненията е хубаво да се правят сутрин, не вечер, един инструктор ми каза, понеже и аз давах на макс вечерта преди лягане.

Голям фен Аватара на fairyy1
    Здравейтее хора ... аз съм нова тук , но диетата съм я спазвала веднъж бях мноого доволна докато не свърши и не я прецаках .. сега обаче съм се стимулирала ии ще я спазвам без прегрешения .. ходя на хоро и правя пилатес .. така че спортуването е на лице сега остава да я почна тази диета пак , че се каня от лятото и все нямам воля .. тук ще пиша за всеки ден как е минало ии така .. успех на всичкии .. ии УСМИВКИИ ..

Супер фен Аватара на HolyShit
    Btw Desir3 е права - това да не се храним късно е абсолютен мит.Няма абсолютно никакъв проблем.Задейства се парасимпактикуса и няма никакъв дерт.

Повече от фен Аватара на Actorr
    Пожелавам Ви успех момичета и повече минуси.. дано постигнете желаните резултати и накрая да се чувствате още по-добре във тялото си
    Последно редактирано от Actorr : 01-10-2012 на 17:54

Цитирай Първоначално написано от kalina.hr Виж мнението
    \\ Защо кафето да ти е прегрешение .. аз всеки ден пия чисто кафе.. прегрешение е че не си хапнала плод ) Още си втори ден , а се изкушаваш Хайде , малко повече стимул ! )) Продължавай напред и гледай да не грешиш , и не пропускай хранения - това е огромна грешка !! НЕ стой гладна , тормозиш организма си и той ще си "отмъсти:" за това .. като си скатае мазнинки в резерв ..Желая ти успех и да свалиш желаните кг )
    Мерси , но сега ми е много по трудно от преди.Зима е ,а аз тогава най-много ям и хич не ми се правят и упражнения ,но все пак ги правя и се опитвам да спазвам режима до колкото е възможно .. като се постопли гледайте какво става .. упражнения колкото мога диетата я спазвам стриктно всички .. сега е нещо като подготвяне на организма

Actorr Мерси ^_^ .. тцц едно момче да се сети и за нашата темичка

Мега фен Аватара на babity
    Някой да ми препоръча хубав (вършещ работа) стягащ крем, защото подозирам, че може и да имам неприятности с кожата с т'ва отслабване. За стриите разбрах, че най - доброто и достъпното е свинската мас, но не знам върши ли работа за стягане.

Момичета препоръчайте ми някоя програма- трябва ми нещо ефективно, но този месец покрай изпитите нямам много свободно време.. От утре започвам 90-дневната и искам да отделям малко време и за домашен фитнес, иначе ще се получи нежеланото увисване на телеса.. В къщи имам дъмбел(гира му виказ аз ) 2,5кг и има за добавяне 2вида тежести, имам и тежести за крака, които постоянно ще нося. Hе знам кои упражнения биха били подходящи. Преди ходих на тае бо аеробика (не знам дали точно така се нарича) и имаше голям ефект, но една тренировка беше час,а нямам толкова много време.. Препоръчайте ми нещо! Моля Ви!

Добавка: Какво ви е мнението за стевията в кафето по време на 90-дневната диета - чисто не го пия, само в белтъчния мога да му сложа мляко, във въглехидратния - мед, ама в другите два дни...не
    Последно редактирано от Кristina_91 : 01-10-2012 на 23:45

Супер фен Аватара на sladkalady
    babity, свинската мас помага и за стрии ,и за целулит.Но за стягане може да си вземеш и един крем на Дева,който е за целулит и доколкото знам има доволни от него.Аз лично съм ползвала свинска мас,но нямаше никакъв ефект.Кремът на Дева не съм го ползвала.
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Здравейте слабеещи - братя и сестри!
    Отдавна не съм писала тук за резултати, даже бях писала, че спирам диетата, но продължих. Т.е. - диетата спрях, просто започнах да се храня нормално. Естествено пак си избягвам по принцип вредните храни. Реших да променя тактиката, купих си масажор за целулит и си правя масаж всяка вечер след горещ душ. Масажирам бедрата, и коремните области.
    Освен масажите правя упражнения за намаляване на бричовете и сега почти ги няма. Вече не гледам кантара, както ме посъветва Rebirthing и съм по - добре, да ви кажа...
    Всичкото това го правя вече 4 месеца. Бавно, търпеливо и постепенно.
    Ето една равносметка:
    Носех чашка Д, сега отново съм чашка Ц като сутиен.
    Обиколката на бедрото ми беше 57см., сега е 50см.
    Обиколката на талията ми беше 65см., сега е 60см.
    Обиколката на ханша ми беше 94см., сега е 89см.

Много съм щастливаААааааАААа!!!
    Последно редактирано от BikerGirl : 01-12-2012 на 08:36

BikerGirl , браво за резултатите

Благодаря, HolyShit!
    Желая същия успех на всички тук, дори по - голям!
    Зная, че ще успеят, защото са упорити!

1,52 височина и 60 килограма за 14 годишно момче добре ли е, или е над нормата?

Не е кой знае колко добре,ако сметнеш и,че не тренираш.Виж огледалото и прецени-то не лъже.

Фен Аватара на atm
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от SleepyBoy Виж мнението
    1,52 височина и 60 килограма за 14 годишно момче добре ли е, или е над нормата?
    Провери тук - http://www.medicine.bg/instrumenti/i...telesnata-masa нз до колко е вярно, но все пак виж :Д

Мега фен Аватара на babity
    Това е най - първобитния начин да си свериш часовника. Важно е съотношението между мускулната маса и мазнините.

Banned Мега фен
    да ви попитам.. имаше една таблица на която пишеше калориите на продукти .. и после пишеше колко к. на ден трябва да ядеш за да свалиш килограми,колко трябва,за да си запазиш теглото и т.н. (ако разбрахте нещо от скапаното обяснение ) .. та.. ако някой се сети може ли да ми я даде ?

Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    да ви попитам.. имаше една таблица на която пишеше калориите на продукти .. и после пишеше колко к. на ден трябва да ядеш за да свалиш килограми,колко трябва,за да си запазиш теглото и т.н. (ако разбрахте нещо от скапаното обяснение ) .. та.. ако някой се сети може ли да ми я даде ?
    Аз ползвам тази http://zdravoslovno.com/calculators/
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    бабиту, браво. Помня снимки още отпреди години и наистина има голяяма промяна към добро.

И аз съм на диета, по диетата на доц. Байкова, имам да свалям малко, така че ми е подходяща. Спрях тренировките и положението се влоши. Проблемът ми е, че с тренировките пък ми се стопяват гърдите и не мога да реша кое ми е по-важно. :Д

Banned Мега фен
    ^ по-добре стегнато тяло с по-малки гърди,отколкото обратното

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    ИСКАМ НЯКОЙ ДА ДАДЕ МНЕНИЯ ЗА ДИЕТАТА НА БОРЯНА !!!!!
    If I played you like a toy?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си