- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
A добре,като ги намаляваш,не увисват ли? И какви упражнения би посъветвал да се правят за да се предотврати това?Първоначално написано от HolyShit
Не,няма да увиснат.Има по-голяма вероятност (то точно тогава ще стане де) да увиснат както викаш,когато имаш по голям процент мазнини,а не по-малък.
^ Пици,банички,бисквити ... Май въглехидратите ти идват много ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
след сутрешнаа дозаа упражненияяя .. ябълкаа![]()
Sometimes a smile is all it takes to steal someone's heart !
Здравейте приятели!
Ох, аз тръгнах на зле с тая 90 дневна нещо...
Онзи ден, на 28-ми, трябваше да ми е водния ден. До тук добре - почнах си от сутринта, на обяд бях зверски гладна, но устоях някак, прибрах се към 5 и нещо и оттам се почна... Главата ме заболя толкова много, че имах чувството, че ще ми се пръснеОттам и кръвното ми падна и станах като парцал... Само лежах и нямах сили да се мръдна... Мама като се прибра и като ме видя изтеряса направо и почна да ми вика да ям, защото ще ми стане още по-зле... Накрая не издържах вече наистина и ядох малко пиле с картофи
Чувствам се ужасно, миналият месец си издеянах водния ден и нямах такива проблеми - да, пак усещах глад, но някак по-леко мина и успях да устоя, но този месец... тотален провал. Не знам защо така ми стана. Една приятелка ми каза, че става така понеже вече 2 месеца съм на диета и организма малко или много е отслабнал и не може да издържа така, както е издържал миналият месец примерно... Не знам ама много се разочаровах от себе си
И сега не знам следващият воден ден как ще и що ще е и дали изобщо да го карам...
![]()
Иначе, понеже не бях на ясно след водния ден как продължава режима - дали почваш пак от началото или продължава със следващият ден, който ти следва... и понеже предният месец си бях разменила плодовия и въглехидратния ден и точно преди предишният воден ми беше въглехидратен, а не плодов. Като мина водния си продължих с плодовия, а не почнах отначало с белтъчен... И затова и сега, въпреки тоталния провал на водния, продължих със следващия по програма... само дето той е бил бобови храни и варива, а аз се бях объркала нещо и мислех че е въглехидратен. И така на обяд вчера стабилно си хапнах пица със зеленчуци и малко торта и чак следобяд си погледнах табличката и видях, че по програма денят е бил за бобови храни и вариваМного съм зле... тотално оплесках всичко и сега вече се усещам как задържам, а не свалям нищо
Въпреки всичко продължавам с режима - имам още цял месец и тоя път ще следя стриктно абсолютно всеки ден, за де не стават пак обърквания...
Още не мога да се премеря и да видя колко съм свалила, но онзи ден едни приятелки ми казаха, че съм свалила доста и било видимо... една позната пък вчера ме пита колко съм свалила, казах и че според кантара - 5 кг., а тя ми вика, че това е невъзможно и че са много повече от 5.Като цяло, който и да ме види ми казва, че съм свалила доста и си личи, но аз продължавам да не намирам кой знае каква видима разлика - само по дрехите си усещам.
Днес ми е плодов ден:
З: Чаша кафе без захар + 2 банана
За обяд и за вечеря още не съм решила какъв плод ще е.
Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...
^ съжелявам, че не съм много на "ти" с нещата , но какво смешно съм казала ?
Sometimes a smile is all it takes to steal someone's heart !
Престани вече... Ако иска ще яде 5 филии ако иска ще яде ябълка и изобщо каквото си иска ще яде. Това че ти ядеш повече не означава че трябва да пускаш тъпи коментари спрямо храната на другите. Може би така се чувства по-добре (;Първоначално написано от HolyShit
Не съм от най - снимащите се хора, но веднага след като се сдобия със снимки, подходящи за случая, ще ги постна. Успех на всички с режимите!
Ден 62 протеини
З пъпеш
О печено пиле (без кожа) и таратор
В същото
Много ми се иска да не ям следобяд, но като съм на училище не мога да се наям хубаво на обяд и като се прибера към 4 съм много гладна, затова си разделям обяда-половината в 13:30, другата половина към 16:00ч. Мисля, че така е и по-добре, защото по-добре се преработва храната като е в по-малки количества. Вие как мислите?
n3ri7ka,
За 62 дни колко килограма си свалила и от колко си почнала ? Извинявай за въпросите, но ми е интересно, защото аз я започвам утре и не мисля, че бих издържала толко много време.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Прочети коментара ми на последната страница от старата тема, там съм писала: (извинявай, но не ми се пише пакПървоначално написано от katii
)
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=426483
Иначе след около 30 дни се свиква и след това даже не се замисляш и ти е навик..даже не знам какво ще ям като свърши диетата![]()
Явно само на мен ми е трудно да свикна със здравословното ядене.![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Момичета и аз да включа..Та честита ни нова темичка, с пожелания за много минусчета.Аз от днес заповам няколко етапа с монодиетки,в коиро се надявам да отслабна.1-ви етап ще бъде с морковчета.Успех на всички![]()
.................
И аз влизам да се похваля.
От 2 месеца карам на по здравословно хранене,като не съм изключила напълно сладките неща,но всичко друго съм изключила,и съм свалила 5кг и размера на дънките ми вече е с 3 номера по-малки.Сега от половин месец съм на месо и зеленчуци и се чувствам много добре,ще продължавам така и дано до празниците да сваля още 5кг.![]()
По-нататък пак ще ви докладвам до къде съм стигнала.![]()
Успех на всички и не се отказвайте!![]()
Здравейте момичета и честита ви нова темичка!
Аз не съм много активна, щото сега последните дни празници, рожденни дни, не бях диетична, ами направо антидиетичнасега ще почна на плодов ден тая седмица да го видя докъде ще го докарам
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Браво,Тити!![]()
![]()
А снимки за мотивация на другите няма ли да пуснеш?!![]()
Снимки от преди нямам,но после ще кача от сега.![]()
Беше ми пращала на ЛС снимки от морето и още си ги пазя,а и на други снимки съм те виждала,така че 100% ще забележа разликата![]()
Оффф,аз пък само се ядосвамНе мога и не мога да свикна да ям почасово ...
Навила съм си алармите на телефона за да ми напомнят кога трябва да ям,но не мога и не мога да се насилвам да ям през 4 часа
Е*ати ужаса е!Имам чувството,че никога няма да се науча да ям редовно
![]()
Тогава остави 90дневната и пробвай IFПървоначално написано от 3oPuTy
Холи,в грешка сиНе спазвам никоя конкретна диета в момента,а просто се мъча да свикна с редовното хранене,защото по принцип ям по 1,макс 2 пъти на ден и то късничко ...
През деня не съм гладна и най-много да хапна някой плод/зеленчук и до там.А най-големия проблем е,че наскоро стомаха започна често да ме боли,а знам,че този вреден навик с храненето може да доведе до гастрит,а аз не искам това
![]()