.
Затворена тема
Страница 20 от 100 ПървиПърви ... 101617181920212223243070 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 2493
    Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от buuu Виж мнението
    ИСКАМ НЯКОЙ ДА ДАДЕ МНЕНИЯ ЗА ДИЕТАТА НА БОРЯНА !!!!!

http://dieti.rozali.com/vashite-dieti/p477.html За това ли говориш ?! .. Това е живо самоубийство ! Как ще караш цял ден на две кофички кисело мляко ?!

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    ^ Много е драстична! Ще свалиш и после ще си ги върнеш двойно. За мен това не е диета, а гладуване ..
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Здравейте момичета и .. момчета
    Лятото бях писала в темата, но се отказах от диетите и сметнах за ненужно да пиша вече. Обаче усещам как зимата съм се отпуснала и май съм качила някое килце като се гледам... та ще почвам и аз да се стягам за лятото.

Днес вече прегреших доооста затова смятам да започна от утре, а днес може да направя малко Pump it up или да поскачам на въже.

Голям фен Аватара на fairyy1
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Здравейте момичета и .. момчета
    Лятото бях писала в темата, но се отказах от диетите и сметнах за ненужно да пиша вече. Обаче усещам как зимата съм се отпуснала и май съм качила някое килце като се гледам... та ще почвам и аз да се стягам за лятото.

Днес вече прегреших доооста затова смятам да започна от утре, а днес може да направя малко Pump it up или да поскачам на въже.
    успех в диетата и да не прегрешаваш ! ;DD .. аз от днес я започнах защото и аз я почвам от един месец и винаги прегрешавам и от утре от утре .. много минусии

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Това, че си прегрешила на закуска, не значи, че трябва да отписваш целия ден. Така "от утре" ще стане ежедневие.

Яла си нещо хипер калорично през първата част на деня? През остатъка от деня се храни с крехко месо и зеленчуци. Туширай "прегрешението" със солидно количество движение и няма да попаднеш в капана на вечното отлагане.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на kittyKat
    Здравейте и от мен! Създадох си един режим,който вече спазвам от 1 седмица и днес започнах със спорта.Чувствам се добре и не приемам повече от 1050 калорий на ден.
    1. 100гр. мюсли и една ръжена филийка "Вита".
    2. Две филийки "Вита" с пол. домат.
    3. Ще вечерям от тези разтворими супи "Маги топла чаша" и отново филийка "Вита". Не се притеснявам да ям този хляб, защото една филийка е само 80 калорий.
    "Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada

kittyKat според мен с този режим не си на прав път. Липсват основни хранителни групи, калориите са прекалено малко и шансът да си върнеш загубеното след прекратяването на режима е огромен. За здравословно и трайно отслабване не трябва да намаляш хранителния прием с повече от 400-500 калории на ден. В противен случай организма влиза в режим "недохранване" и ще се стреми да складира всяка допълнителна калорийка.

Аз бих ти препоръчала да добавиш някакъв плод към закуската, месо към обяда и ако държиш за вечеря да е супа, то нека поне е домашна. Сложи и две междинни закуски под формата на сурови ядки, плод, кисело мляко. Спортувай и резултатите, макар и по-бавни, ще бъдат по-трайни.

Повече от фен Аватара на kittyKat
    TheBeliever Мерси много за съветите! ))
    "Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Искам да ви попитам нещо относно моя проблем ;д ..от всичко сладко най-обичам шоколад,обаче проблемът ми е,че не мога да се ''наситя'' с 2-3 блокчета а все по 1 цял изяждам,как да го направя така,че да не ми се качват килограми,веднъж в седмицата например нормално ли е да изяждам по 1 цял шоколад? : ?

Ако с шоколада успяваш да заместиш едно хранене няма да е чак толкова фатално. Но тази липса на самоконтрол ще ти изиграе лоша шега някой ден.

Може просто да си взимаш по-малки шоколадчета и да ги разделяш с приятели/семейство, за да не се изкушаваш. Но най-добре би било да се научиш да се контролираш.

Град
    ..в близката далечина..
    Нда...... днес отново не издържах и се натъпках на училище !! То не беше хамбургер, шоколад, кола. Вкъщи имаше и течен шоколад, и него ометох. Какво ми става, не знам :@
    Постоянно съм гладна, дори и в момента. Някакви идеи ?

Повече от фен Аватара на Actorr
    Нда...... днес отново не издържах и се натъпках на училище !! То не беше хамбургер, шоколад, кола. Вкъщи имаше и течен шоколад, и него ометох. Какво ми става, не знам :@
    Сигурно е от времето .. като се затопли надали ще ти се яде толкова ;D на мен лятото не ми се яде ..мога и на вода да го карам само ама зимата си наваксвам xD

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Не си мисли, че ще успееш от раз да откажеш всичко вредно ! Знаеш ли колко време ще мине докато се научиш да се храниш правилно.. При мен стана по лесно .. живея сама и като вляза в магазин много внимавам какво ще си купя :д Научих се дори да пазарувам по списък (нещо, което преди не правех :Д ) За училище може да си вземеш банан, хем е сладък .. хем ще те засити Колата много трудно се отказва, аз преди пих по 2л. на ден, сега не съм пила кола от Коледа :д

Лека по лека ще се наредят нещата.. не се притеснявай

Цитирай Първоначално написано от buuu Виж мнението
    ИСКАМ НЯКОЙ ДА ДАДЕ МНЕНИЯ ЗА ДИЕТАТА НА БОРЯНА !!!!!
    Една приятелка я прави .. припадна по време на диетата и като я гледах как гладува просто ..... и след всичката тая мъка .. пак си върна килограмите ! Според мен не трябва да я почваш .. само ще си развалиш организма Намали сладкото ,тестеното , газираното и т.н .. ограничавай се малко и спортувай и ще видиш резултата ;Pp

Спокойно , ще се справиш! Малко по малко ги отказвай ,а не изведнъж да ги спреш .. ! Когато ти дойде на акъла да се натъпчеш с хамбургер , дюнер и т.н или нещо сладко .. просто си спомни през какво си преминала и дали си струва заради някакви си вредни храни да провалиш всичко постигнато до сега и да започнеш отначало .. отново

Град
    ..в близката далечина..
    Колата не знам и аз как ще я спра, но ще се наложи! Когато отида на кафе обаче ( почти всеки ден е това..) винаги си поръчвам кола с ЛЕЕЕД най-вече заради леда, хаха Но няма, днес няма да пия кола! Ще пия кафе. Не че то е по-добро, но поне не е газирано. Вечерта като се прибера, което ще е около 10 часа ще се опитам да не ям нищо, а направо да си лягам. Ееех, дано успея.
    На у-щe утре ще се опитам да ям само бисквитки или солети, абе нещо малко или както ми казахте банан, за който се твърди че повдигал и хормона на щастието .
    И благодаря на всички и аз се надявам да успея. Успехчета и на вас
    След малко ще си взема мерки и се надявам скоро да има минуси.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Значи няма да ходиш на кафе ?
    Хората се чудят как да си повишат апетита да ядат повече..Тя се чуди кво да прави,за да не яде.
    Салатите,водата винаги са добър избор.
    Ядеш един таратор,дето е само вода..Надува ти се корема и после не ти се яде с часове.....

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    BikerGirl колко кг свали?

Град
    ..в близката далечина..
    Нее, ще ходя. Така де, вече дори се върнах и не пих кола, хаха.
    Това с таратора ще го пробвам.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Като ядеш бисквитки и солетки само, после ще ги върнеш двойно кг
    Започни здравословно хранене. Не разбирате ли, че от гладуване най много се качва, защото в организма се трупат мастни депа, и той складира, защото е под стрес - т.е не знае, кога ще му поднесете следващата порция храна!
    Гладуването е 'полезно' само по време на лунната диета, която трябва да се прави най много 2 пъти в годината.

Град
    ..в близката далечина..
    Е,да но на училище какво друго да ям освен тези боклуци, плодове (които не ме засищат. освен може би банана), хамбургери.

Плод, кисело мляко, ядки можеш да купиш от всеки хранителен магазин. Не може покрай училището ти да няма поне един. Може да си носиш нещо и от вкъщи.

При добро желание вие се намират алтернативи на боклуците от лавките.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Е,да но на училище какво друго да ям освен тези боклуци, плодове (които не ме засищат. освен може би банана), хамбургери.
    Вземаш 100 грама овес с кисело мляко и една ябълка в една кутийка и бон апети..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Вземаш 100 грама овес с кисело мляко и една ябълка в една кутийка и бон апети..
    +1 така е,и поне ще се наядеш.

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    за диетата на Боряна- ако искаш да изтормозиш тялото си, давай. Всеки ден храната е не повече от 1000 калории (първия дори ~500, този с яйцата- също по-малко от 500). Когато не приемаш достатъчно хранителни вещества, тялото ти започва да си набавя енергия от мускулите, метаболизма ти се забавя, мазнините се горят по-трудно, и накрая- "8-9 кг", които ще загубиш, ще са главно вода и мускули.
    Трайната загуба на тегло става с хранене. Във форума на bb-team имаше много хубави теми за съставяне на хранителни режими.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си