- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
http://dieti.rozali.com/vashite-dieti/p477.html За това ли говориш ?! .. Това е живо самоубийство ! Как ще караш цял ден на две кофички кисело мляко ?!![]()
^ Много е драстична! Ще свалиш и после ще си ги върнеш двойно. За мен това не е диета, а гладуване ..
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Здравейте момичета и .. момчета
Лятото бях писала в темата, но се отказах от диетите и сметнах за ненужно да пиша вече. Обаче усещам как зимата съм се отпуснала и май съм качила някое килце като се гледам... та ще почвам и аз да се стягам за лятото.
Днес вече прегреших доооста затова смятам да започна от утре, а днес може да направя малко Pump it up или да поскачам на въже.
Това, че си прегрешила на закуска, не значи, че трябва да отписваш целия ден. Така "от утре" ще стане ежедневие.
Яла си нещо хипер калорично през първата част на деня? През остатъка от деня се храни с крехко месо и зеленчуци. Туширай "прегрешението" със солидно количество движение и няма да попаднеш в капана на вечното отлагане.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Здравейте и от мен! Създадох си един режим,който вече спазвам от 1 седмица и днес започнах със спорта.Чувствам се добре и не приемам повече от 1050 калорий на ден.
1. 100гр. мюсли и една ръжена филийка "Вита".
2. Две филийки "Вита" с пол. домат.
3. Ще вечерям от тези разтворими супи "Маги топла чаша" и отново филийка "Вита". Не се притеснявам да ям този хляб, защото една филийка е само 80 калорий.
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
kittyKat според мен с този режим не си на прав път. Липсват основни хранителни групи, калориите са прекалено малко и шансът да си върнеш загубеното след прекратяването на режима е огромен. За здравословно и трайно отслабване не трябва да намаляш хранителния прием с повече от 400-500 калории на ден. В противен случай организма влиза в режим "недохранване" и ще се стреми да складира всяка допълнителна калорийка.
Аз бих ти препоръчала да добавиш някакъв плод към закуската, месо към обяда и ако държиш за вечеря да е супа, то нека поне е домашна. Сложи и две междинни закуски под формата на сурови ядки, плод, кисело мляко. Спортувай и резултатите, макар и по-бавни, ще бъдат по-трайни.
TheBeliever Мерси много за съветите!))
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
Искам да ви попитам нещо относно моя проблем ;д ..от всичко сладко най-обичам шоколад,обаче проблемът ми е,че не мога да се ''наситя'' с 2-3 блокчета а все по 1 цял изяждам,как да го направя така,че да не ми се качват килограми,веднъж в седмицата например нормално ли е да изяждам по 1 цял шоколад? : ?
Ако с шоколада успяваш да заместиш едно хранене няма да е чак толкова фатално. Но тази липса на самоконтрол ще ти изиграе лоша шега някой ден.
Може просто да си взимаш по-малки шоколадчета и да ги разделяш с приятели/семейство, за да не се изкушаваш. Но най-добре би било да се научиш да се контролираш.
Нда...... днес отново не издържах и се натъпках на училище !! То не беше хамбургер, шоколад, кола. Вкъщи имаше и течен шоколад, и него ометох. Какво ми става, не знам :@
Постоянно съм гладна, дори и в момента. Някакви идеи?
Не си мисли, че ще успееш от раз да откажеш всичко вредно ! Знаеш ли колко време ще мине докато се научиш да се храниш правилно.. При мен стана по лесно .. живея сама и като вляза в магазин много внимавам какво ще си купя :д Научих се дори да пазарувам по списък (нещо, което преди не правех :Д ) За училище може да си вземеш банан, хем е сладък .. хем ще те заситиКолата много трудно се отказва, аз преди пих по 2л. на ден, сега не съм пила кола от Коледа :д
Лека по лека ще се наредят нещата.. не се притеснявай![]()
Една приятелка я прави .. припадна по време на диетата и като я гледах как гладува просто ..... и след всичката тая мъка .. пак си върна килограмите ! Според мен не трябва да я почваш .. само ще си развалиш организмаНамали сладкото ,тестеното , газираното и т.н .. ограничавай се малко и спортувай и ще видиш резултата ;Pp
Спокойно , ще се справиш! Малко по малко ги отказвай ,а не изведнъж да ги спреш .. ! Когато ти дойде на акъла да се натъпчеш с хамбургер , дюнер и т.н или нещо сладко .. просто си спомни през какво си преминала и дали си струва заради някакви си вредни храни да провалиш всичко постигнато до сега и да започнеш отначало .. отново![]()
Колата не знам и аз как ще я спра, но ще се наложи! Когато отида на кафе обаче ( почти всеки ден е това..) винаги си поръчвам кола с ЛЕЕЕДнай-вече заради леда, хаха
Но няма, днес няма да пия кола! Ще пия кафе. Не че то е по-добро, но поне не е газирано. Вечерта като се прибера, което ще е около 10 часа ще се опитам да не ям нищо, а направо да си лягам. Ееех, дано успея.
На у-щe утре ще се опитам да ям само бисквитки или солети, абе нещо малко или както ми казахте банан, за който се твърди че повдигал и хормона на щастието.
И благодаря на всички и аз се надявам да успея. Успехчета и на вас
След малко ще си взема мерки и се надявам скоро да има минуси.
Значи няма да ходиш на кафе ?![]()
Хората се чудят как да си повишат апетита да ядат повече..Тя се чуди кво да прави,за да не яде.
Салатите,водата винаги са добър избор.
Ядеш един таратор,дето е само вода..Надува ти се корема и после не ти се яде с часове.....
Нее, ще ходя. Така де, вече дори се върнах и не пих кола, хаха.
Това с таратора ще го пробвам.![]()
Като ядеш бисквитки и солетки само, после ще ги върнеш двойно кг
Започни здравословно хранене. Не разбирате ли, че от гладуване най много се качва, защото в организма се трупат мастни депа, и той складира, защото е под стрес - т.е не знае, кога ще му поднесете следващата порция храна!
Гладуването е 'полезно' само по време на лунната диета, която трябва да се прави най много 2 пъти в годината.
Е,да но на училище какво друго да ям освен тези боклуци, плодове (които не ме засищат. освен може би банана), хамбургери.
Плод, кисело мляко, ядки можеш да купиш от всеки хранителен магазин. Не може покрай училището ти да няма поне един. Може да си носиш нещо и от вкъщи.
При добро желание вие се намират алтернативи на боклуците от лавките.
за диетата на Боряна- ако искаш да изтормозиш тялото си, давай. Всеки ден храната е не повече от 1000 калории (първия дори ~500, този с яйцата- също по-малко от 500). Когато не приемаш достатъчно хранителни вещества, тялото ти започва да си набавя енергия от мускулите, метаболизма ти се забавя, мазнините се горят по-трудно, и накрая- "8-9 кг", които ще загубиш, ще са главно вода и мускули.
Трайната загуба на тегло става с хранене. Във форума на bb-team имаше много хубави теми за съставяне на хранителни режими.