- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Здавейте .Аз от утре започвам 90-дневната(ако има някой желаещ да я започнем заедно?) ,но имам и един въпрос ако не правя никакви упражнения към нея нали пак ще си има резултат,макари бавен? Защото ми бяха казали , че каквато и диета да правиш без упражнение не е диета а само режим на хранене и ще ти помогне колкото да не качиш килограми а не да ги сваляш...
Ивка,можеш да свалиш килограми без спорт,но кожата ти ще се отпусне и ще стане грозно,много грозно ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
А има ли някой, който не е на този 90-дневната диета? Доволни ли сте от някоя друга диета, аз имам нужда да сваля 3-4 кг максимум, но не знам коя диета е подходяща. Намерих си и упражнения да правя вкъщи, отделно от другият месец започвам тае-бо, та можете ли да ми препоръчате диета различна от 90 дневната?![]()
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
fama, аз мога да ти препоръчам "Системата минус 60 " http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=632033.0 и "Режимът на д-р Папе" http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=569859.0 . Нямам личен опит с тях, но ми допада самата идея, че това не са типичните диети "10кг за 7 дни/кисело мляко и две яйца/плод и чай". А и щом са само 3-4кг, би трябвало със здравословно хранене и спорт да постигнеш целта сиНадявам се да съм била полезна, успех!
![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
По принцип моята цел е 2-3кг. и ям здравословно само, е от време на време прегрешава, но няма как.
Вчера бях на рожден ден и пих безалкохолно, ядох пица, сладко и какви ли нездравословни неща.
За днес съм добре, закуската я пропуснах (проспах), обядвах картофено пюре и половин свежа краставица със съвсем малко сол.
След малко ще си правя упражненията и такам
При вас как върви, момичета?
Здравей, малко късно видях, че си писала до мен, напоследък нямах време да прочета новите мнения в темата. Ами като килограми... Когато започнах диетата бях 59кг., сега съм 51кг., по принцип и кокалите ми тежат, имайки предвид, че не съм на 16г..
Ето и снимка, току - що я направих ->
Отново нося дънките, които щях да захвърля, понеже ми бяха доооста тесни, неможех да ги закопчея, а на краката ми се пръсваха... сега и те са ми леко широки.
Между другото, краката ми отслабнаха едва когато започнах да си правя масажи всяка вечер... никога не съм вярвала, че с масаж може да се отслабне така.
Ако имам някакви въпроси ще пиша, понеже аз се зарибих по следенето на тегло, е , прегрешавам, но... не пазя диети, ям си нормално... например от месец се храня по следния начин:
З: 2 мини филийки пълнозърнест (домашен истински диетичен, понеже по магазините пак слагат глутен и други вредни) хляб със маргарин (масло ям рядко, идва ми доста калорично) и луканка 3 резънчета, понякога ям сирене, не може без
след около час изяждам един портокал
О: ябълка
В: 2с.л. мюсли с топла вода
След 14ч. не ям никакви зеленчуци и плодове.
Засега с упражненията съм с пряла, понеже краката ми станаха мускулести от оттам качих маса, съответно и тегло и станаха доста оформени, а аз искам слаби и фини крака.
Понякога прегрешавам, вчера ядох Фетучини с домати, но като цяло не прегрешавам със сладкиши и пържено... пържено абсурд да хапна вече...
Лицето ми беше dosta пухкаво, което допълнително ме мотивира :Д
Ох, поолях се, извинявам се за дългия пост!![]()
Последно редактирано от BikerGirl : 01-20-2012 на 08:42
Ехааа наистина е завидно, че си си свикнала с този режим и не ти пречи .. Евала за волята и браво за резултатитеАз лично съм на диета от края на пазниците, някъде началото на януари .. В момента съм 62, ходя на фитнес 3 пъти в седмицата, гледам да не прегрешавам, но не знам защо не мога да сваля нищо! Явно нещо в самия ми режим куца .. Да си кажа, че и след празниците бях 62 :X Много пъти съм мислила да почвам 90 дневната, но знам че няма да мога да издържа до края ..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Здравей, мила!
С режима се свиква, но трябва време. Диетата си започнах преди повече от 3 - 4 месеца като в началото си нямах и на идея как трябва да се храня и доста често гладувах и измъчвах организма си, но накрая с помощ от тук и от други места разбрах, че не е правилно да се лишавам, а просто да ям по - малко и да внимавам какво. Затова и имах застой в килограмите, когато организма е подложен на стрес за запазява и отслабването става доста непосилна задача, поне при мен. Гледам на закуска да хапна обилно и след това плодове, ако на закусна хапнеш добре, ти гарантирам, че до вечеря ще издържиш и няма да ти се яде така.
В началото ми беше много трудно, даже май стомахчето ми се беше разширило от прекомерното тъпчене
Ще успееш щом имаш желание, та ти вече си близо, началото което си положила ще те отведе там, където пожелаеш
За режима ти, не могда да твърдя, че съм експерт и мога да ти дам най - правилното мнение, но ще ти кажа какво мисля аз...
Ако искаш да отслабнеш не ти трябва фитнес. От там ти е нужна само пътечката, но да ходиш на нея, понеже с тичането се трупат мускули на краката и така натежаваш.
Аз затова не ходих. Просто си гледам хранителния режим, ПРАВЯ МАСАЖИ с масажор и масла и просто има много ефект, а като се отслабне малко клекове за стягане.
Дано не съм те объркала, дано съм била полезна,
Желая ти даоткриеш своят метод и да свалиш излишното.
Успех мила, а и на всички останали!
БлагодаряяЯвно за това не мърдам от кантара, а и краката ми станаха доста по-мусколести. А и на мен проблема ми е, че много обичам сладко и не мога да се откажа от него .. Кръвното ми е малко ниско и почти всеки ден ям шоколад за да го подсиля, пия много кафе и явно това се отразява. Но е време да се стегна, защото тази година съм абитуриентка и трябва да съм във форма
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
BikerGirl, не че нещо, браво за резултата,обаче това твоето не е здравословен режим, а гладуване . Вечеря-топла вода с некви лъжички мюсли....
ПТ- аз мисля да почвам точковата-някой ако иска? 47 съм искам да смъкна 1 килограмче, колкото си бях лятото-46
@BikerGirl Глупости! Спортът е много необходим за отслабването! Ако си мислите, че става само с диета, се лъжете. Да не говорим, че това, което вие намирате "мускулесто", въобще не е грозно. И е много по-добре да имаш мускул, отколкото да си слаб, но безформен.![]()
BikerGirl, ъаъ!!имаш перфектна фигура пясъчен часовник. Браво, тъкмо мислех и аз да започна диета и ме мотивира.
Момичета бял или черен хляб?
Черен, пълнозърнест - по полезен е.
Иначе много ясно, без фитнес нищо не става. Аз за 1 - 2 години фитнес + режим постигнах това http://assets.bb-team.org/users/1483...jpg?1327095461 , но мисля пак да тръгна, искам малко релефче.
Какви масажи на краката правите? Аз изобщо не обичам да ходя на фитнес, както споменах , чакам още една седмица и почвам таебо-то за месец и после ще му мисля фитнес ли не знам .. Имам да свалям корем и крака, макар че, всички ми казват че съм доста отслабнала, но аз просто не съм доволна. Искам още да отслабна, обаче майка ми и баща ми са твърдо против и са ми забранили всякакви диети и това е единственото, което ме спира.![]()
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Sintya, толкова ли бавно се получава плоското коремче1-2 години, лелее ... Силно се надявам аз да постигна нещо такова, като теб за 3-4 месеца.
Благодаря ти, anonimnaags, аз също съм доволна от постигнатите резултати, за щастие при мен бързо стават нещата. Много бързо оформям мускули и затова не правя упражнения в момента. Като се отпусна пак клекове и така. За стягане все пак, не може без хич, но не ен ужно и да се претоварва човек.
Относно хляба... този по магазините не е много надежден, но като няма друго. Аз си го правя сама.
Sintya, моят корем е плосък без упражнения. Явно при някои хора се получава много трудно. Не знам, да не би да играе някаква роля възрастта?
Fama, подкрепям родителите ти. Те ти мислят доброто. Можеш да отслабнеш като се храниш здравословно и по малко. Аз така правя и нямам проблеми. Нормално е сега зимата да е трудно, като дойде март месец всичко ще се овенчае с успех, мила!. Относно масажите, взимам си масажен гел за отслабване и целулит мажа си корема, палазките, целите бедра и масажирам с кръгови движения около 10 минути на всяко място. Още първата седмица от масажите видях резултат - дънките ми станаха широки в краката...
По - нагоре някой беше казал, че гладувам.
Ще отговоря - Да, преди гладувах като ядях само плодове, зеленчуци и мюсли. Преди 3 - 4 месеца... което е супер вредно, но тогава все още бях начинаеща и нямах много познания за отслабването и диетите.
....но от около месец, месец и половина - НЕ.
Храня се с всичко, но по малко, до обяд, след 3ч. внимавам какво ям.
Последно редактирано от BikerGirl : 01-21-2012 на 07:40
Каква възраст бе, аз съм на 17 ? Хаха.
Не, получава се за няколко месеца, но трябва да знаеш как да го запазиш.
А и обяд една ябълка, вечеря 2 лъжици мюсли ? Точно така ще си докараш йо йо ефект.
Храненето трябва да ти е от 3 до 5 пъти на ден, по малко количество, да съдържа белтъци ( в менюто на някой по горе, който го беше пуснал го няма ) + доста движение.
Това е формулата за отслабване и поддържане, другото е форми на глад, които ако сега сте свалили, после се качва.
Казвам го от личен опит.
Последно редактирано от Sintya : 01-21-2012 на 08:27
^Така е - повече движение, упражнения и т.н., спиране на сладкото, пърженото, тестеното, и всички други вредни боклуци. Отслабването е 30% диета/здравословно храненe и 70% движение.
Никога не трябва да се гладува - ще си върнете килограмите двойно, пък и ще си прецакате организма. И винаги имайте един ден за прегрешения (примерно на 2 седмици)![]()
Sintya, аз не гладувам, точно това бях написала в последните си постове. Храня се здравословно. Когато човек хапне обилно сутрин, по - малко на обяд, на вечеря не му е нужда много храна. А няколкото супени лъжици мюсли като поемат от водата набъбват и стават доста повече от 2 с.л., като в мюслито има достатъчен хранителен състав, който да отговори нан уждите на тялото. Естествено, и аз прегрешавам, да си призная, но това е човешко.
А за движенията - всеки ден по 6 -7 километра, и да не искам ми се налага.
Ето няколко мои примерни менюта
З: 2 препечени филийки с варено яйце
ПЗ: Ябълка
О: Варени картофи с малко сол
В: Мюсли с топла вода
З: 2 препечени филийки с обезмаслено сирене и домат
ПЗ: Портокал
О: Варен ориз
В: Мюсли
З: Ябълка
ПЗ: Киви
О: Печени гъби със обезмаслено сирене
В: Моркови и зеле
Като се случва понякога да изям нещо сладко и т.н.Но веднъж на 2 - 3 седмици се случва това.
Днес е този ден, защото тази вечер ще правя специална вечеря и няма как да не си хапна от вкусотията
Sintya, не зная какво точно се опитваш да постигнеш с корема си, но ако е това да е плосък - той вече е.![]()
Sintya BikerGirl за какво пазите режими и тренирате телата ви са повече от перфектни
аз днес започнах фитнес но ми е мн трудно понеже не съм по движенията
Това за движенията го подкрепям, то като се движиш и спреш всичко вредно като тези храни които е изредил DisappointedDreamer и си става от самосебе си главно от тях се дебеле.
стискайте палци да се върна тук отслабнала след някоя друга седмица
Благодаря ти, и аз много се харесвам, за първи път слагам този бански и ми стои перфектно. Лятото бях с него на море и просто видът ми беше потресаващ![]()
Но аз много ядях и то боклуци ;(
Но се радвам, че сега се оправи всичко.
Успех ти желая мила, ще следя темата, надявам се да успееш да отлсабнеш, изпращам ти прегръдки и пожелания!
BikerGirl не мога да видя снимката,която си постнала,може ли пак да я качиш или да ми я пратиш на ЛС.