.
Затворена тема
Страница 23 от 100 ПървиПърви ... 131920212223242526273373 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 2493
    BikerGirl тялото ти е w0wwwWww
    Sintya имаш много слабо телце браво за резултата ако искаш мускули трябва да се храниш много качествено и добре и да се заредиш с търпение
    ако искате да отслабвате и да намалите теглото не е препоръчително да тренирате защото се трупат мускули и тежат просто яжте по малко и от всичко тялото ви има нужда
    диетките не са оферта

Пускам една страница пълна със снимки, които могат да ви послужат като вдъхновение.

http://helpmeloseit.xanga.com/weblog...e=1%2F1%2F2011

.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Не че нещо, ама никоя от тоя линк не би ме мотивирала ! Няма една мацка с хубаво стегнато тяло !

http://www.inspiredfitstrong.com/bg/...g1-560x803.jpg . Ето това би ме мотивирало много повече !

Момичета бихте ли споделили с какво замествате сладкото, как успявате да не хапвате нещо сладко? Опитвам се да се храня здравословно, но не мога да се справя с отказването от сладкишите и шоколадите - това е единственият ми проблем в момента. Ще се радвам ако споделите вие как се ограничавате да не посегнете към някоя бисквита или парче шоколад ;s.
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    10 пъти се опитах да постна режима,и за момента се появява и после остава само това...
    Закуска:1 филийка пълнозърнест хляб,към него всеки ден може да хапвате...маслини,50гр.сирен

Ще се опитам пак да напиша всичко.

Град
    Пловдив
    Закуска:1 филийка пълнозърнест хляб+маслини,50гр.сирене,25гр .кашкавал или пуешко филе.Избирате си едно от тези неща и го хапвате с филийката+1/3 краставица.
    2-3 часа след закуската-една ябълка
    Обяд:може супа,готвено(мусака,пиле с ориз и т.н.).Ако се яде супата тогава може 1 ф. хляб,ако ядете ориз или картофи тогава хляба отпада.За десерт ако сте яли супа може да хапнете една ябълка.
    СЗ:ябълка
    Вечеря:готвено за зимата,а през пролетта и лятото готвеното го заменяте със шопска салата или марулена.
    Задължително в седмицата поне 1 път трябва да се яде скумрия на скара или печено пиле.
    И вечер преди лягане,т.е. 2-3 часа след вечерята,точно преди да легнете изяждате 1ч.ч. кисело мляко 2% с 1/2 филийка хляб.

Мега фен Аватара на babity
    Много странен режим. Не знам на к'ви лекари си била, ама т'ва с плодовете за мен е простотия. По принцип плодовете и специално ябълките се ядат преди ядене за да предизвикат отделянето на повече стомашни сокове. Една ябълка 30 минути преди хранене върши чудеса. След хранене ябълката забавя процесите на смилане и те лишава от важни храносмилателни ензими. А с т'ва хранене късно вечер и то хляб. Кога точно е предвидено храносмилателната система да си почива?

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff Виж мнението
    Момичета бихте ли споделили с какво замествате сладкото, как успявате да не хапвате нещо сладко? Опитвам се да се храня здравословно, но не мога да се справя с отказването от сладкишите и шоколадите - това е единственият ми проблем в момента. Ще се радвам ако споделите вие как се ограничавате да не посегнете към някоя бисквита или парче шоколад ;s.
    Опитваш се да се храниш здравословно, а в същото време се опитваш да откажеш даден тип храна. Не звучи както трябва някакси.
    Аз посягам на ЧЕРЕН шоколад всяка сутрин, по 1 редче например .. нито ми се е отразило на фигурата, нито пък после се изкушавам да хапна някой пакетиран боклук.
    Ако пък толкова искаш да заместиш сладкото от менюто, пробвай с ядки, мед или пък със сусамки.

babity - За ябълките съм съгласна, но пък за храненето преди лягане - не си права. Организмът е "програмиран" да гори калории, дори когато спиш. А за забързване на метаболизма е нужно да се храниш на 3-4 часа. Следователно е допустимо, ако вечеряш в 19,30 , което е едно нормално време, да приемеш нещо и в 23. Не е казано да се тъпчеш.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Така е,спокойно може да се храниш когато си поискаш,но не разчитай на това за метаболизма..Не е доказано,това е проста една теория,която съществува ..

Град
    Варна
    Върху себе си съм го изпитала и дори да не е твърдо доказано, има логика.

Цитирай Първоначално написано от Desir3 Виж мнението
    BikerGirl, не се сдържах и пиша, само за да те поздравя! Не само тялото ти е страхотно, но и очевидно си намерила удоволствие в здравословното хранене, което е чудесно! )) А дали би могла да качиш снимка преди/след за допълнителна мотивация на мацките из темата?

Благодаря ти от сърце! Трогваш ме!
    Наистина изпитвам удоволствие от здравословното хранене. Чувствам се много добре и ми е леко.
    Относно снимките... разликата не е чак толкова фрапантна. Може би с палазките, краката и корема е по - слабо и няма вълни и извивки. Имам снимки , но те са в различни пози и не зная дали ще се види добре разликата, както когато ако е снимана в една и съща поза преди и след.
    Ще опитам да поразровя нещо от морето с този бански пак в подобна поза и ще пусна

Още веднъж - БЛАГОДАРЯ ти!

Преди/След равносметка

Извинявам се, че отново оспамвам темата с две поредни мои мнения.

Пускам снимка Преди/След със банският, с който бях на море миналото лято... така изглеждах преди да започна хранителният режим и тренировките и масажите. Банският ми беше тесен в долнището, а сега ми е точно по мярка. Чак сега виждам разликата, човек като се гледа всеки ден и си мисли, че няма резултат.

http://prikachi.com/images/290/4299290c.jpg <- Линк към снимката

Последно редактирано от BikerGirl : 01-23-2012 на 11:09

Град
    Варна
    BikerGirl - И аз искам да те поздравя за тези невероятни резултати и волята, която показа. Не знам дали ме помниш, доста отдавна те съветвах, може би в началото на режима ти. Но се радвам,че стигна дотук и се радвам,че вече харесваш тялото си. Наистина изглеждаш убийствено.

BikerGirl, аз пък ти харесвам спама Дано след няколко месеца, всяко момиче, полагащо усилия за промяна, може да се похвали с такъв резултат
    П.П. Идва ми да си принтирам снимката ти преди/след и да си я лепна на хладилника.. не те лаская излишно, възхищавам се!
    П.П. Плоското, стегнато коремче е мечта на много момичета, но гледайки сега снимката ти ми идва на ум, че доста слабички девойки не могат да се похвалят с такива стегнати бедра! (особено проблемната зона в най-горната им част.. )
    Последно редактирано от Desir3 : 01-23-2012 на 13:13
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Момичета, здравейте отново!
    Благодаря ви от все сърце за думите!
    Все още има за доизглаждане, понеже в определени пози изглеждам добре, има ъгли, под които не изглеждам така и се опитвам да поправя нещата.
    Да, помня всеки, който ми е давал съвет, преди да започна диетата и грам не разбирах и гладувах, докато не писах тук и ми дадохте невероятни съвети!
    Все още греша, обаче, косата започна леко да ми капе и ми се разрани устата, купих си МерЦ и сега ще пия, имам нужда от витамини.

Имайте предвид, че сте млади и хубави и бързо и лесно постигате ефекта, който сте желали, аз ви стискам палци и ще следя темата за да видя резултатите на другите момичета, които така усилено се трудят върху себе си

Успех дами!

Цитирай Първоначално написано от MissChocolate Виж мнението

babity - За ябълките съм съгласна, но пък за храненето преди лягане - не си права. Организмът е "програмиран" да гори калории, дори когато спиш. А за забързване на метаболизма е нужно да се храниш на 3-4 часа. Следователно е допустимо, ако вечеряш в 19,30 , което е едно нормално време, да приемеш нещо и в 23. Не е казано да се тъпчеш.
    Ако изядеш ябълката, за която говорим преди да си легнеш, 3-4 часа след вечерята някак по - иди дойди, ама хляб с кисело мляко преди лягане... не ста'а някак. Колко калории мислиш, че ще изхабиш докато спиш?

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Цитирай Първоначално написано от BikerGirl Виж мнението
    Момичета, здравейте отново!
    Благодаря ви от все сърце за думите!
    Все още има за доизглаждане, понеже в определени пози изглеждам добре, има ъгли, под които не изглеждам така и се опитвам да поправя нещата.
    Да, помня всеки, който ми е давал съвет, преди да започна диетата и грам не разбирах и гладувах, докато не писах тук и ми дадохте невероятни съвети!
    Все още греша, обаче, косата започна леко да ми капе и ми се разрани устата, купих си МерЦ и сега ще пия, имам нужда от витамини.

Имайте предвид, че сте млади и хубави и бързо и лесно постигате ефекта, който сте желали, аз ви стискам палци и ще следя темата за да видя резултатите на другите момичета, които така усилено се трудят върху себе си

Успех дами!

Байкърче,какви упражнения си правила,мила? :* Спортувала ли си нещо?

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Ако изядеш ябълката, за която говорим преди да си легнеш, 3-4 часа след вечерята някак по - иди дойди, ама хляб с кисело мляко преди лягане... не ста'а някак. Колко калории мислиш, че ще изхабиш докато спиш?
    лекарката ми обясни,че това мляко и хляба преди лягане се яде,за да не чувстваш глад като станеш сутрин.А плода след хранене,е само за обяда,и той не е задължителен,само ако ядеш супи и т.н.,защото супата не е като пилето с ориз да те държи сита няколко часа.Когато има готвено тогава не се яде плод.

Град
    Варна
    При нормален метаболизъм, дори само да дишаш, гориш 50 калории на час. Грубо казано. И калориите не са най-голямата болка за умиране, ако си положила усилия да си ги изразходиш през деня.
    Иначе не бих заложила на хляб преди лягане. Грешно си ме разбрала явно. Говорех за ХРАНЕНЕ преди лягане.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    лекарката ми обясни,че това мляко и хляба преди лягане се яде,за да не чувстваш глад като станеш сутрин.А плода след хранене,е само за обяда,и той не е задължителен,само ако ядеш супи и т.н.,защото супата не е като пилето с ориз да те държи сита няколко часа.Когато има готвено тогава не се яде плод.
    Направи си един експеримент. Яж вечер, непосредствено преди ядене. Ден-два, яж млякото с хляба, после ден-два плод, после ден-два каквото друго ти дойде на акъла и после пиши дали има някаква разлика. Каквото и да ядеш, ако го ядеш преди да легнеш, няма как да не се събудиш зверски гладна.

Град
    Варна
    Направи си един експеримент. Яж вечер, непосредствено преди ядене. Ден-два, яж млякото с хляба, после ден-два плод, после ден-два каквото друго ти дойде на акъла и после пиши дали има някаква разлика. Каквото и да ядеш, ако го ядеш преди да легнеш, няма как да не се събудиш зверски гладна.
    Аз ям преди лягане, няма защо да експериментирам. И не, не се събуждам зверски гладна.

Yankee, упражнения само три вида - клекове, всеки ден по 3 серии всяка от по 20 клека. Гирички за рамото - 3 серии от по 15 вдигания на ръка с по 2кг., вдигане на крак в изправено положение успоредно на тялото за "бричовете" по 3 серии от по 20 вдигания.
    Само това и много много ходене.

BikerGirl, по време на режима позволяваше ли си сладко? И извинявай, повтори моля те за колко време постигна резултатите, защото не успях да разбера точно ;D. Мерси
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от MissChocolate Виж мнението
    Върху себе си съм го изпитала и дори да не е твърдо доказано, има логика.
    Че пробвала ли си ИФ,че да знаеш какво е на другия бряг ?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Че пробвала ли си ИФ,че да знаеш какво е на другия бряг ?
    Не, не съм. И не бих.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си