- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Здравейте отново, сега ще отговоря на въпросите ви. Значи, диетата започнах сериозно някъде на 15 Октомври... това прави вече почти 4 месеца. Като килограми не съм свалила чак толкова много, може би около 7кг., не съм много сигурна, спрях и да се тегля, трябва да проверя пак. Като обиколка на ханш, талия и бедра свалих доста и бях писала мерките си преди и след по - назад. Те са по - фрапантни като цифри.
Прегрешавам, естествено. Прегрешавам от време на време със сладко - примерно в седмицата веднъж или на две седмици веднъж. Като прегрешавам с руска салата, майонеза или топено сирене, а не с пържени картофи, дюнери или др.
Не мисля, че е лошо да се прегрешава, а и някой по - горе беше казал "винаги си оставяй ден за прегрешение на всеки 2 седмици примерно".
Не е проблем стига да ядеш умерено и по малко.
Още веднъж хваля масажите... без тях много проблемни зони все още щяха да са свинести....
Здравейте! Вече 3 седмици спазвам своя режим (някъде по-назад бях го писала и ми дадоха полезни съвети) започвам да виждам малки резултати, които ме радват. Но имам и слаби моменти като този, в които се чувствам страшно безпомощна и готова да прегреша. Как преживявате тези моменти?
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
Аз дъвча дъвки без захар или ако съм гладна ям малко салата или плод, зависи колко е часа
И АЗ ЗАПОЧВАМ !!! Ще огранича сладкото,или направо ще го спра.. газирано не пия от години..закуски,банички и т.н. ще ям супер рядко почти няма да има такива екстри По-малко хляб ще ям,не че сега ям много :Д Всеки ден упражнения (каквито намеря),въртене на обръч и т.н![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
BikerGirl какъв крем за стягане използваш?
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Даа хайде и аз почвамВече се мотивирах ;d
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Масажни кремове имам два, на Нивеа и на Дева. Сега карам с Девата, мирише ми по - добре, а и защото имаше подарък душ - гел с отслабващо действие и си ги комбинирам. Струва около 5лв. по големите хранителни магазини, от някой рафт го дръпнах случайно и то взе че е хубаво.
Много се радвам, че дамите се мотивираха! Ще очаквам резултати мацки, ще следя темата за вас!
Тити, чак сега видях, че си ми писала. Благодаря ти!
Аз съм виждала твои снимки, мисля, че и преди беше пускала покрай темата, изглеждаш си много добре, но ако не се чувстваш добре в тялото си няма лошо да правиш упражнения и лек режим, на повечето тук не им трябват силни режими, защото си изглеждате добре и без това.
OMG. Казах "не съм запозната", но споделих как АЗ се чувствам добре.
А и като става въпрос за съвети, мисля,че моите, давани от личен опит, ще са много по-полезни за момичетата тук, отколкото която и да е било Гугъл информация. Или в случая преводачът, който не съм си направила труда да отворя.![]()
Има смисъл от гоогле.Все пак ти има 3 книги,които можеш да изтеглиш точно от гоогле,безплатно.Книгите са точно за int.fasting-a .
Момичета, дайде съвет! Какво да правя за да не огладнявам късно вечер?
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
^ Аз изпивам един чай без нищо. Поне на мен ми помага. : ))
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Лал... много се радвам, че темата, която пуснах (имам предвид най-първия й вариант) е помогнала.. То пък така се случи, че не пиша и ми е някво тъпо ;дд Да се похваля - свалила съм към 3 кг от най-дебелата си точка, бяха 4, но бях при баба и може да съм задържала вода.
Другия месец съм поканена на ФашингЪ (НЕГ го организират) и много ми се иска да съм с около 5 кг по-малко ;дд За да си купя ,естествено, яка рокля.
Правя 90-дневната.. но въобще не точно - не вечерям, а закусвам и си ям шоколад... Единствено дето ям по-разделно. Днес ми е 23 ден - и за тези 23 дни съм имала 2 или 3 водни ;дд Та такаммм... ще се постаря вече да съм по-редовна ;дд
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
catarzis, съгласна съм с теб.
Може би не всички ще се съгласят с теб и мен, но аз мислех така когато реших да започна диета и не следвах 90 - дневната или точкова или т.н., а сама прецених кои са вреднитев ми навици и ги промених. Като с това мнение не искам да кажа нищо против диетите, те действат, може би, при някои момичета, но аз не исках да пробвам този метод. Много пъти съм писала колко грешно и 'грозно' се хранех... без дори да осъзнавам какво правя на тялото си, даже се чудя как не съм станала биче, пак съм имала късмет да не стана толкова голяма.
Не мисля обаче, че човек трябва да спира напълно месото или всичко останало... каквото и да е то. Месото е много важно, поне 2 пъти седмично трябва да участва в менюто... варено или печено.
Риба, пилешко месо - много важни!
Много се радвам, че тази тема я има, много е полезна за доста момичета.
Някой по - горе беше писал за огладняването късно вечер. При мен работи един метод - на закусна ям обилно, на обяд по - малко и на вечеря съвсем малко, защото когато сутрин съм приела хубава закуска през деня имам сили и издържам. Още веднъж ще препоръчам дъвченето на дъвки, но не продължително време, вредят на стомаха. Ако нямате дъвки под ръка отидете в банята и измийте зъбите си, чувството на чистота и свежест ще отклони желанието ви за поглъщане на допълнителна порция
Занимавайте се с нещо, за да не мислите за храна, но пък ако изпитвате глад и ми стърже стомаха хапнете малко - мюсли например или зеленчук.
сега и аз да ви попитам... не искам да свалям кг. а по-скоро да започна да се храня малко по-здравословно... и искам да ми препоръчате някакъв режим.. ще ви кажа какво ям г/д. : вода пия много на ден,сладичко доста си хапвам,по 1 плод на ден,но понякога пропускам (като казвам плод означава или 1 банан или 1 грейпфурт ) зелена салата ям 4-5/7 .. за друго не се сещам.. та.. предложения ?![]()
п.с. извинявам се че пиша в тема за диети след като не искам да свалям кг,но не исках да пускам нова тема,а и тук съм сигурна че ще получа доста компетентни мнения![]()
Здравей, мила!
Не знам колко компетентна съм аз по тои въпрос, но ще опитам да ти помогна с каквото знам.
Мисля си нещо, че ако по принцип си имаш слаба структура, слаба си и започнеш да се храниш здравсловно пак ще свалиш и така от самосебе си организма ти ще регулира теглото си. Но това не е 100% сигурно, понеже ти може да нямаш нищо за сваляне, както и да е.
Трябва да се храниш по 4 - 5 пъти на ден на малки порции, като закуската е най - 'здравото' ти ядене, така по - обилно. Трябва да се ограничат обработените храни богати на консерванти и транс - мазниним, въглехидрати...
Повече плодове и зеленчуци. По принцип плодовете е хубаво да се ядат до 14ч. на обяд, но ако вечер решиш да прегрешиш със сладко, по - добре яж плод... по - малкото зло е, ако изобщо е зло де.
Тестени изделия и тях ограничаваш, ядеш повече пълнозърнест хляб, ориз и т.н.
Картофите са полезни, варени, печени, гъби също.
И все пак ако ти се хапва не се лишавай, пълното лишение не е на хубаво...
Салатата е добро решение за вечеря. А също и за обяд + още нещо.
Някой да допълни, знам че има още, но не се сещам...
Кирилицата е задължителна, спри се най-накрая..
^ мерси за съветите.. като се замислих май обяда ми е най-обилното хранене.. по принцип съм нито слаба нито дебела.. т.е нормална,но леко слаба (как се изразих.. не съм слаба или много слаба,но съм нормална към малко по-слабо от нормалното-дано разберете нещо) .. за храненето.. храня се 3-4 пъти на ден.. като вечерята ми е около 17-18 часа.. мазно не мисля че ям много,но не се и ограничавам като ми се прияде нещо с мазнина.. ще спазвам това с плодовете до 14:00 определено ! .. иначе сладко си хапвам,но не всеки ден.. преди МЦ дори почти не ям сладко.. хляба не мога да го определя дали ми е много или малко.. на ядене изяждам по 1-2 филии - зависи кога,но има случаи и когато хапвам по 3 филии .. гъби не обичам,но картофки доста често си правя на фурна - сиг всяка седмица поне по 1 път.. салатата я ям по принцип на вечеря защото после ми е някак по-леко.. за месото - ям г/д. нормално.. риба също не обичам - рядко да ми се прияде,въпреки че е много полезна.. повечко хапвам пушена риба,но съм чувала че не е много добре.. ядки не обичам,но ще ви послушам и ще започна да хапвам по малко по малко.. млечни продукти - повече кашкавал и сиренце.. мляко рядко.. иначе газирано не пия от няколко месеца,защото ми става гадно на стомаха и започва да ме боли..
мерси отново за съветите ! мн сте мили всички !![]()
Хляба - 1 филийка на ядене и на закуска максимум 2.
Аз се чувствам зле, прегреших, тази вечер изядох около 100гр. печени бадеми...
Виж в интернет има доста примерни здравословни менюта
Май се поболявам и пристрастявам, защото като хапна и се погледна си мисля, че съм напълняла, нещо мозъчето ми се побърква вече, то от желание за съвършенство...
^ ами не мисля че хляба е толкова вреден... едва ли ще го намаля.. все пак не ям до толкова че да ми стане тежко,но иначе ти благодаря много ! .. а колкото до това,че се вманиячаваш - спри щото да не вземеш да станеш като анорексичките.. нямам предвид да се разболееш ами те нали си мислят че все са дебели въпреки че не са..
biker_girl има хубаво тяло, ама ако мислите че 2 лъжици мюсли, ябълка, луканка и филия с маргарин (който е по-вреден от маслото дори) или моркови, ябълки и препечени филии ви носят бонуси се лъжете!
сваляте кг, получавате гастрит от сухата храна и боклуците, които ядете и умирате от глад-и това за едните по-хубави крака..и масажите помагат, когато са съчетани със спорт
аз от 2 седмици ходя на фитнес, взех си карта, но следващия месец няма да взимам, защото ми е далече, а и с това време съм притисната и не мога да ходя 3 пъти седмично..
ограничавам се откъм боклуци и сладко, спрях белия хляб, газирано и сокове не пия, алкохола и цигарите съм ги спряла временно, ще видим докога..
коремни преси-през ден 10х30
в последно време съгреших с шоколад, домашно кексче и торта, по повод рд на класната; ама нямаше как
иначе за фитнеса ми е доста приятно , че се раздвижвам поне, а за храненето-по-здравословно хранене няма да ми навреди : )