- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Пффф, какво сте заспорили, и двете са еднакви пумиии !!!!!
Байки, мерси мила, ако има нещо ще се обърна към теб, много ми помагаш :*
И маргаринът и маслото са една стока- най-добре без тях. Ако си готвите (или овкусявате салатите) със зехтин и приемате достатъчно мазнини от растителни източници няма нужда да мажете филийките с каквото и да било.
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
ами аз съм си веганче или нещо като суровояд кхм ..та малко се престарах в опитването на нови и необикновенни ястия и като че ли съм качила 1-2 килограма замислих се и реших да продължа по същия начин само че ще махна хляба (освен на закуска) и сушените плодове.. и ще ям по малко.. нещо такова:
з: 1-2 препечени филийки пълнозърнест или някой от серията на вита хляб + маслинки
м. з: ябълка
о: постна манджичка от на мама бъркочите..готви ги без мазнина обикновенно е нещо с кафяв ориз,боб,елда,картофки и т.н. или салата с голямо разнообразие от зеленчуци + 50 г.тофу
м. з.2: ябълка
в: салатка отново.. + 50г. тофу
доволна съм като цяло от суровоядството ,защото въпреки че съм по закръглена нямам абсолютно никакъв целулит ,кръвното ми се нормализира иии мц ми също ^^ като цяло видът ми на мъртвец отдавна се забрави :д.. ако някой реши да го пробва никога няма да сгреши! махането на мазнините от диетата ви за не голям период от време определено дава положителни резултати върху цялото тяло ..дано съм била поне малко полезна ,нищо че започнах искайки съвет от вас ;д (:а колкото до спорт и упражнения ..движението си го имам около 1 км пеша на бърз ход на ден ии смятам да скачам на въже през ден дано има резултат до лятото :с
Последно редактирано от mishkaa : 02-01-2012 на 14:09
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
Момичета, какво ще кажете за тези бисквити?
http://www.viewsofia.com/article/498...ni-po-priroda-
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Да ви питам нещо за 90 дневната ..
За Белтъчният ден: храненията трябва да са през 4-часов интервал
Бобов ден: храненията са през 2-часов интервал
Въглехидратен ден: 2-часа интервал
Плодов ден: интервала е между 1и 2 часа, но изяждането на един плод се счита за едно ядене.
спазвате ли този режим ?
Не е така.
Белтъчен - между обяда и вечерята, интервала е от 4 часа
Варива - 3 часа
Въглехидратен - 3 часа
Плодов - 2 часа
Закуската във всички дни е 1-2 плода, след като ги изядеш, изчакваш 2 часа и чак тогава обядваш.Една приятелка спазва режима и съм го научила вече наизуст
![]()
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
Объркала съм линка, почти не намирам като моя масажор, но ето този е подобен, само че не с овални шипове, а с остри. Този с овалните го дават за масаж само. Моят е с две приставки, едната е с овални, другата с остри шипове.
Но е на същия принцип, хваща се отгоре има дръжка и е кръгъл.
http://zdrave.org/wp-content/uploads...18-199x300.jpg
Последно редактирано от BikerGirl : 02-02-2012 на 08:17
аф.. малко оплесках :д
з: филийка "вита" с намачкан домат с тофу
о:салата /царевица,маруля,грах,краст вица,доматен сок,маслини,ленено семе,сусам/
м.з: 2 ябълки
м.з: ябълка
в: тофу,1 маслина,морков и коричка от бял хляб :д мн съм мизерна.. :Д
а дали броенето на калории върши работа?
Последно редактирано от mishkaa : 02-02-2012 на 20:29
Лелеее, от два дни съм вкъщи и направо се оядох. Вчера съм изяла промишлени количества фасул със зеле, а днес две чинии с мусака. Трябва като се прибера утре, докато съм си в общежитийцата, да си оставям по малко време и за упражнения, освен че трябва да си огранича храната отново. Понякога се ояждам с няк'ви супер тъпи неща, които на нормалните хора не им се прияждат...
Не се притеснявай, от време на време си похапвай, не вреди на отслабването в никакъв случай! Аз отслабнах като на всеки 6 - 7 дена ядях сладко и Бейк Ролс, а на всеки 2 седмици си позволявах чипс. и т.н.... не пречи, просто гледай да не е често....ама нека не казват за да не стане спор и тука
Татко се уплаши като ме видя без палто вика ти си станало шушулка бе :Д 47кг съм... май ще кача малко....
Мусаката не вреди и фасула също, просто утре по - малко яж. и гледай да хапваш плодове и зеленчуци![]()
Аз покрай изпитите смъкнах на 46 и майка ми и тя вика , че съм била много слаба ... почвам нормално хранене, че не е никак приятно кафета в промишлени количества ...
за да не правя нова тема ще ви питам тук - ако карам кростренажор и правя упражненията на Slim and Sleek дали ще помогне за отслабване или стягане , като мисля и да започна режим подобен на 90 дневната диета, целта ми е да сваля 4-5 кг и да се стегна
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
апуф .. аз съвсем се омотах вчера ядох орео.. хубавото е че изследванията са ок и вече мога да ям млечни и месо.. за днес:
з: 2 филийки баварски хляб с кашкавал и краставичка
м.з.: ябълка
и смятам да карам на мнооооого ябълки през деня ..
дано пак не ми хрумне нещо друго :Д
за закуска ще ям каквото ми се яде.. до 400 кал. хд
Ох, абе момичета да ви споделя до какъв извод стигнах...
Дано не ми се смеете много, че до вчера говорих за диета а днес отново съм против нея, но...
...Преди да започна диетата си имах доста голям бюст... носен чашки D и DD. И ми беше много готино, защото винаги ми е бил малък, а пък в последната година се увеличи до този размер, не бяха млекоцистерни, но бяха нормално големи, стегнати и неувиснали. Всеки сутиен ми стоеше перфектно, докато не се захванах с диетата, което може да се стори смешно на много по - възрастни хора... все пак вие сте на 16 - 17г. и повечето е нормално да изглеждате толкова слаби и да растете все още, докато от мен се предполага, че вече съм жена и трябва да имам женски форми, а от диетата не станах нищо повече от една солета... и сега ми се иска да поправя грешката... и бюста ми изчезна, и дупето и всичко...
Реших да спра диетата и да си върна нормалното тегло и да се надяваме бюста, ако се върне въобще де...
Иска ми се да мога да подаря свалените 10кг. на васне са ми нужни повече... изглеждам като дете, не като жена...
П.п. - започнах да се гледам в огледалото и да виждам прасе... сякаш съм с болен мозък... спирам до тук.... нещо не е наред с мен вече![]()
така.. искам да сваля 1-2 кг. не повече,защото ще съм много слаба.. от днес почвам тае бо. може ли да ми кажете нещо. може би не диета,ами просто някакъв режим на хранене,за да сваля тия 1-2 кг. за 1-2 седмици ? килограмите не са много за това не мисля,че трябва да се ограничавам кой знае колко... ако някой си направи труда да ми спретне набързо нещичко ще съм много благодарна !![]()
BikerGirl на колко си? Продължавай със здравословно хранене, но не се ограничавай толкова ... Нормално е бюстът да отслабне по време на диетата, но чак да нямаш нищо ..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Много съм против диетите и подкрепям BikerGirl и момичето, което в предишните страници беше писало до какви неща водят...
Всеки да си прави сам сметката, но в интернет се изписват милиони и глупави статии, на които тийнейджърите сляпо вярват. А не се замислят, че се самоотричат. Хранете се здравословно, яжте плодове. А в друга статия пише, не яжте плодове, защото в тях има вредни захари и били вредни...
дрън - дрън...
ям си колкото си искам дюнери и пици, бисквити и бял хляб и сладко и торти и пак съм си слаба и нямам проблемно тегло... просто човек трябва да яде само когато му се яде... а тези които наистина имат нужда да отслабнат си стоят така цял живот, защото не им пука, прави ми впечатление че само по - нормалните хора се грижат за тялото си...
Ама ако си дебел трябва да си на диета и здравословно хранене цял живот..
^грешката ви е,че под диета разбирате полугладно съществуване с по 1000 калории дневно максимум,при това идващи от съмнителни източници.Много въглехидрати,почти липсващи белтъчини...кофти работа :/ Или другата крайност-калории,колкото щеш,(главно от прости въглехидрати и рафинирани храни)затова пък протеините-пак никакви...На някой му хрумне,че е дебел и се почва-"днеска бях на 5 лимона и 3 моркова и смъкнах цяло кило" -всички-"ааа,бравос,супер,само така,давай",без изобщо никой да се замисли,че за един ден на тялото практически му е невъзможно да изгори 7000 калории(колкото има в 1 кило мазнина) и този изгубен килограм в най-добрия случай е изгубена вода...Тогава,когато лимонената диета продължи,теглото продължава да намаля,но за сметка на какво? Със сигурност не само на мазнини-предимно мускули и вода-човека наистина е отслабнал,но прилича на дроб-сърма(така наречения ефект скини-фет-масово явление) метаболизма е забавен,тялото е в стрес и така нататък...има за обяснение,обаче знам,че няма да ме отразите и ще си продължите с фотосинтезата ... Ще ми се да дойде най-сетне денят,в който хората ще започнат под диета да разбират осъзнатото хранене,но уви-май тоя момент не е особено близък
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
независимо колко искате да свалите аз имам много полезна и ефикасна диета..който иска, заслужава си да пробва...всяко пълнолуние от началото (което обикновено е към 7 сутринта) до края ( 7 сутринта на другия ден), не хапвам нищо! не е като гладуване, защото, стига да не мислиш само за храна, накрая дори не си толкова гладен...никакви сокове, само вода! така едно денонощие и на другия ден единствените ми препоръки са да не се хвърляте тестени изделия...трябва да ви кажа, че когато майка ми ми каза че се сваля за едно денонощие й казах че е луда...но когато я видях че свали 2 кг за 24 часа, пробвах...сега наистина зависи и от стурктурата...майка ми свая винаги по 2 кг, като до следващото пълнолуние е качила обратно най-много 1..вчера беше пълнолуние..важно е да се мерите преди 7 единия ден и веднага след 7 на другия, за да видите разликата! ето и моите резултати от вчера: 56,4 кг-55,3...наистина е хубаво, и ако не друго, не е опасно и е полезно...не вреди...успех на следващото пълнолуние!
![]()